Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stfu noobs !! yetti artık ...


Reocker

Öne çıkan mesajlar

canım sıkılmıştı, moradona gidip az pazar gezdim. level kasayım dedim elmorad castle a gittim seeking açtım. burl nickli biri parti attı kabul ettim. parti benimle birlikte 3 kişiydi. tam disband ederken burl nickli şahıs beni teleport etti golemlerin arasına ve yattım. adamlar transformation scroll kullandığı için golemler onlara vurmuyordu. yanındaki _lord__end_ nickli noob da beni 30-10 ve 4 taşa kaldırmaya çalıştı. yanımda taş yoktu kaldıramadı. ardından baya bi küfür ettim bunlara doğal olarak. video çektim. oyundan çıkınca avi ye çevirip ranking ve offical foruma da göndereceğim. eğer aranızda bunlardan biri olan ya da böyle işlerle uğraşan varsa allah belasını versin diyorum. 5-10 taş için böyle şerefsizlik görmedim ben. artık şu serverın paralı olması için her gün dua ediyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen aynısını gördüm bende esladda talos varmış koşarak golem slooduna gidiyorduk priestmle beraber falcon"ların altına bi baktım 5 kişi yatmış sordum dedim maceramı arıyorsunuz 5 falcon a birden dalıyorsunuz aynı olayı o arkadaşlar anlattı tabii bu arkadaşları rezlememişler benim priest rezledi sonuncuyu rezlerken oda öldü uyutmaları bitti :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz talos keserken millet ks etti ve bi çok kişi yattı yanımda bizden rezzer vardı dedim ki ders olsun şunlara 4 taşa kaldır hepsini ve yağlarım eridi laf dinlemessin öle olur :d ( anlattığım farklı olabilir )

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:27 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...