Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanaluo-zeus shard


preze

Öne çıkan mesajlar

Buradaki potansiyele bakıldığında.Yazı yazan insalar belliki nebula isimli sunucuyla başlayan furyanın etkisinde kalan insalardan oluşuyor . bir sunucunun 5 10 20 100 yada 500 kişi olması değil aslında olay . Sunucuna aldığın insanların kalitesiyle ilgili bir durum . eskiden biz origin'den kullanıcı adı alıcak parayı bulamadığımız için free olan 51a 54c gibi free sunuculara girip ispanyollarla italyanlarla oynardık . toplam sayımızda 35 i geçmezdi . ama o zaman aldığım tadı bugun bana hiç bir sunucu veremez. neden ? çünkü artık düşünce biçimi değişti. türklere bu oyun online bir oyun hayat verdiğiniz kendinizin yönettiğini karakterler sizin birer aynanız ona gore hareket edin denilmedi . bunun sonucunda ne oldu bi sunucu patlaması sağdan soldan toplanmış yazılımlar gereksiz açıklar insanları daha kolaya sürükleyen bir zihnitey doğdu. şimdide bunun meyvelerini görüyoruz sayenizde .

Buraya bugune kadar 12198291 tane adam geldi ultima online bitti dedi dimi ? e ozaman bu sayfa neden halen paticik ortalamasında bir çok bölüme göre daha fazla kullanılan bir bölüm ?. insanlar araştırmayı öğrenmeyi sevdikleri içinmi ? hayır sadece açtıkları sunucuların insan çekemeden ilgi çekemeden kapanmasına sinirlenip uo bitti diye buraya haber vermeye gelen insanlardan oluşması . biz yada burdaki dostlarım açılan free sunucularla dalga geçiyoruz yerin dibine sokuyoruz ama amacımız gerçekten kötü oldukları için değil . burada reklam vermenin yasak olduğunu göstermek olduğu için . ama işte haddini bilmez bazı (özür diliyerek yazıyorum) denyolar buraya gelip 3 ayda 5 ayda kapanır kapanmaz gibi şeyler yazıyolar işte bu zihniyeti doğuranlarda buraya script packleri verip sunucunu açmanın sanki kolay birşeymiş gibi gözükmesini sağlayan insalarda . yazık diyorum ... tarihin gelmiş geçmiş tartışılmaz en mükemmel tabana sahip ve en basit grafik motorlu online oyununa bu kadar basit yaklaşılmasını kesinlikle kınıyorum ...

zaten açık konuşmak gerekirse kendini bilenlerin dışında buraya gelipte birşeyler yazanların çoğu ultima online ı kılıçlı counter diye öğrenenlerden oluşuyo . tek temeniim kısa sürede bu bölümün gerçekten olması gerektiği yere gelmesidir ...

bu nedenle ufak bir istek . (lütfen modlara artık admin panelini veriniz).

bu arada @apaçiiiii (fogus gardeş) :P

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 16:35 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim burda polemisini yaptığımız şey uo değil şahsen sanal uo ya girdim girmedimde değil ve şuanda kapalı stafflar gerçekten kaliteli saygıdan kusur etmeyen insanlar burda benim kaldıramadığım chaos design in bunu yapması.. adamlar açıo bak 6 sında açıldı geçen gece 3 de patladı server nerde yok owner telefon ediyor yüzüne kapamalar falan filan aha tcpip in yüzü burda açıkmı hocam Zeus ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Postda laf attın aldın cevabı yetmedi
PM attın yetmedi aldın cevaplarını yetmedi
Msn'e geldin yine konustun ve cevabını aldın

Sunucularının makinesi açık ve kimsenin yüzüne kapatma söz konusu değil burası chaos'un reklam sahasıda değil verdigim hizmetleri ve aldıgım ücreti yazmıyorum.

İyi(!) dileklerine teşekkür ediyorum.
sizede kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bende bunu anlamıyorum siz hepiniz bi ortam hevesidir gelmiş gidiyorsunuz bunu diyince de suçlu biz oluyoruz adamlar açmış güzelce serverlarını oyunlarını oynatıyorlar..
buraya reklam vermişler tmm hatadır ama bu konuyu boyle a.talca msglarla uplamak neyin nesidir onu anlayamadım.
chaos design a laf mı atmak istiyorsun açarsın topic atarsın lafını bole bole yaptılar haklıysan hakkını verırler haksızsan senı rezil ederler neden boyle işlerle uğraşıyor patiler bunu anlayamadım.
Sırf özentilikten gelme herhalde biri başlamış burada açılan msg lara laf atmaya bi bakıyorum adam forum accountunu açalı bir ay olmamış başlamış millete laf sokmaya..
patinin kaybettiği tek nokta.
bi insan da demiyor sanane kardeşim focus uo shard mış sanal uo shard mış adam açmış biri gelip kilitleyecek veya kimse msg atmayacak inecek en aşağıya millete yardım edeceğimize gelip de burada boyle b.ktan şeyleri tartışmaya ne gerek var ?

not=argo kelimeler için pardon da yeter artık 3 haftadır burada bu topic
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Site gıcık.
Sistemler gıcık...

Connector die duz clientiniz vardır allah bilir :d
Scp lerini hic tahmin bile edemiom...

ve okadar iddalısınız ki sorunsuz.. Vay Beaa...

Gralsınız ne diyim..

[spo]Peah. [/spo]

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:10 tarihinde, bosphorus tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...