Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

account hack


Jezz

Öne çıkan mesajlar

gm e attım oyun içinde 3 saat bekledim gelmediler sonra mail attım olaya bak :

accountınızı suspent ettik gerçek sahibini bulana kadar diye mail attılar bilgileri istiyolarmış (cdkey adress vs. bide secret question)

gönderdik bilgileri ama secret questionu hatırlamıyoruz dedik onlarda tekrar mail atıp sordular secret questionu bizde cevap yazdık ama emin deiliz yani..

şuanda 1 gundur mail yok haber bekliyoruz yani cdkey bizde,ilk açarken kullandığımız mail bizde,açarken kullandığımız kredikartıda bizde.. yani sırf secret question yanlış çıkarsa cevabı buyüzden bişey yapabilirler mi?

deli ettiler bide cevap vermiyolar soruyorum veremiycekseniz charı acctı neyapayım diye...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

secret question önemli değil cdkey önemli. ben accountu alırken o soruya saçma bişey yazdım geneldede hacklenmesi zor anlamsız şeyler yazarım. saçma saçma sorular vardı zaten en sevdiğiniz renk falan koymuşlar acaba öyle bir account bulsam kaç denemede alırdım hehe en fazla 30 falan herhalde. banada geçenlerde emailımı değiştirmek için lazım oldu blizzard a gönderdiğim mailda da burdaki gibi şeyler anlattım cdkey imi verdim halletdiler. sen denemeye devam et suan biraz yoğunlar sanırım burning legion da garip bi lag wardı onunla uğraşıolardır belki. merak etme charın geri gelir hacklendiğini söylediğin iyi olmuş böylece adamın senin charınla yaptığı işlerden sorumlu tutulamassın. geçmiş olsun artık daha dikkatli olursun.

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 20:20 tarihinde, LiGhTfOrCE tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...