Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stuner yanlış beatitpunk'ı kesmiş ama haberi yok!


arestides

Öne çıkan mesajlar

valla kim combo yapar kim program kullanır kim edit bilmem ama ny bi kere beni ezik lvl 62 bp zamanlarımda tormentten sona hiç skill kullanmadan kesmişti arada heal bile basamamıştım acısı hala içimde^^ insan arada spike olmadı bi thurst felan vurur ya bizim de gururumuz var asdasdasd

[ mesaj 03 mart 2006, cuma - 12:08 tarihinde, bubbachucks tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 12:09 tarihinde, bubbaChucks tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu lamer muhabbeti anlamadım.
kendinizi nerde gördüğünüzü bilmiyorum ama biraz ayaklarınızın üstüne basın. mouse combosunu kullanmak yada kullanmamak tercih meselesidir. senin klavyen iyidir hepsini klavyeden halledersin. ben mouse a hakimsem mouse kullanırım. bunu lamerlik gibi yakıştırmalar yapan aklı evvellere diyeceğim şudur ki bilmediğiniz konuda ahkam kesmeyin. lamerlik nedir öğrenip gelin bir zahmet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

combonun belli bir standarti yoktur. aynen skill dizilimi gibi.
hangisini daha seri yapiyorsan onu kullanirsin. sonucta combo cok cok zor bi olay degildir. önemli olan comboda ki serilik degil hp ve minor kullanmakta ki seriliktir. ve bunlari zamaninda yapmak mühimdir. comboda her skill icin en az yarim saniye belki biraz daha az beklemek zorundasiniz. eger mouse ile bu zamani aşmadan diger skille gecebiliyorsan oda combodur.

fakat mouse kullanmanin dezavantajlari coktur. mesela skill kayabilir , sag tus minor kullaniyorsaniz skillerden biri sag tusa gelebilir vb seyler. ama noobluk degildir isteyen istedigi comboyu yapar önemli olan az failed verdirmek ve skill sirasini cok bozmamaktir.

arese gelin hepinizi kesim :))))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim gözümde ares için bahsi geçen çoğu assasian (0000000de dahil) hala archerın dibine girilemeyeceğini bilmeden bodoz oyun oynayan adamlar velakin sağolsunlar genelde cz 1vs1 de dibimden ayrılayıp 5li oklarımın hepsini alıyor israf etmiyorlar yada dufferlarına styx i attığımda heal gelemeyip vuracakları adam 800hp li olmadığından aptala dönüyorlar.

bence bu aptal oyun hafif şans işi ve tabiki yetenek ama en önemlisi item.
55 de de spike var 65de de
55de chitin8 giyer 65de shard8 tutar rol takar ibelt ile sıkar donunu...

mouse kullanmak hele hele pot ve minor işini vuruşları kesmeden mouse ile yapabilmek yazmak kadar kolay değildir.

dipnot: minor deli gibi mana harcar, 00 any vesaire nin ap yüksek olduğundan ve ilk hedef 200 300 defanslı torba mage olduğundan np tabiki bol olacaktır.

any 0000000 ve şans kelimesini aynı cümle içinde kullandım 1 örnek vermeliyim.
http://img102.imageshack.us/img102/6219/2006225131588ca.jpg

boktan bir oyun bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xromeox dun cz de 1v1 yapma fırsatı buldum.
78figo78 e buradan tşk ederim dalmayıp ızledıgı ıcın.
+ uniqlere +8 silaha we itemlere sahip birinin 15 dkk boyunca leg yiyip minor kasmaktan baska şarbonu yanınca cins cins hareket etmekten baska bişi yapmadıgı bır car malesef. 15 dkk ya 1 saatlik pot basınca haliyle town cekmekten başka şansı yoktu. son şarbonunu yaktıktan sonra bilerek kesmedıgımı pot basarak daha kac dkk dayanacagını gormek ıstedım ama 15-20 sanıye sonra townladı gıderkende bısı yazdı umarım kufur etmemıstır :) hadi kal saglıcakla cya


ps : bu arada figo alem adamsın. ilk başlarda yaw adamın canı ınmıo sonralarda ise kessene şarbonu yandı ne duruon kessene demesi çok hoştu. ee bende kırmamak ıcın failed werdi dedim :=) ahh be figocum :p

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 00:55 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...