Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heklendim ağlayımmı gülümmü..


Kenjuro

Öne çıkan mesajlar

bir adamla olympiadaki lvl 63 charımı satmak için anlaştım adam 20 gb ve +0 cs verecekti cs olympiada kimsede yok bu adamda var gösterdide ! önce para sonra char sonra cs idi adam para verdi msn ve charı verdim msn deişti cs i at dedim charın şifreyi falanda verdim adam cs i vermem dio uüraştırma dio bannlatırım seni dio bu charında gider dio ya napcam kafayı yemek üzereyim jeuskane yaktı beni sizide yakmasın :((
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ozelime attigin mesajda bu salak sen sabah kahvaltida ne yedigini biliyon mu ki seni kimin dudkledigini bilicen

tarih: 2006-02-27 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ]


--------------------------------------------------------------------------------
ii oku kardeşim altınıda oku satıldı char.. cs +0 +7 raptor verdiler yarın alıs verişi yapcaz varmı sende bunlardan daha ii bişi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen afadersinde ne mal herifsin ya arkadaslar olay şu dedimki 20 gb verjem şifre deişejem cs +0 ıda vereceğim dedim mailin şifresini aldıım değiştim 20 gb de verdim bu arada öle anlaştık onla sonra siteye girdim oyunda kabul ettiği şifreyi sitede kabul etmedi doğal olarak şifre resetleyemedim adam al mailini geri veriim diyorum geliyor buraya bunu yazıyor harbiden çocukmuş bu harbi salaksın sen herkesin içinde vereyim maili kabul ediomusun herkes denesin ve bana ben onu satarım diyor şimdi kim dolandırmak istiyor söleyin şifre restart yememiş charı kim alır sölermisiniz?????
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lam kenjuro erkeksen delikanlıysan yaz buraya verdiğin id 38 lvl rogue şimdi ağla işte haline :) bidası kaybetjen zuahuahua sen yanlış adamla uraştın metalstyl3_40 bana verdiği id şifreside 4lqamx2s4 lam ne şerefsiz adamlar var ya bide hadi dolandırıon nie forumda dolanırılmış ayağı yapıorsun be mal herif ama bidası unut olimpiadaki warirorunu zuhauhau salak herif harbi salaksın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...