Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayirli uğurlu olsun


MuslumGursex

Öne çıkan mesajlar

acharad senin mesele ney bilio musun? birisi demiş aga muslum dup yapıor, sende harbiden de aga yoksa nasıl +8 ii si olur demişsin o demiş bu demiş adı dupeci olay bundan ibaret 2 ay boyunca muslumle beraberdim, bak 2 saat deil 2 gün deil 2 ay anlatabildim mi? sen yaw bu adamlar nasıl item yapıor dupeci bu şerefsizler die yakınırken biz senin cz de görünce "/town" ladığın adamlarla saatlerce pazarlık yapıoduk.

sen hayatında hiç 15gb ye ib+8 alıp, ske belt + rol + ep + 10gb ye sattın mı? eğer bi konuda yeterli bilgi sahibi deilsen adam gibi susacaksın elinde kanıtın yoksa bir kişi/olay hakkında yorum yapma hakkın yok, ha buna olsa olsa bok atmak denir ki, aciz kişilerin alışkanlık haline getirdiği bir eylemdir. bu arada o ib+8 dupe olduğunu düşünüosan "/pm imancore" sattığım kişinin nickini veriyim konuş.

hatırlatma:
1. meyve veren ağaç taşlanır
2. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece takip ediyorum ama bu kadarda olmaz ki müslümü tanımam etmem ben 50 li levellerdeyken o adam daha yeni yeni aposta priestlık yapıyordu o adamın doğuşunu bilirim hiç bir illegal olayını duymadım ayrıca bi ara ben de moradonda takılmıştım o adam haftalar moradonda item satmaya çalıştı lütfen herkesi aynı kefeye koymayın
ve tekrar söylüyorum o adamla sadece aynı partide bulunmuşluğum vardır onun haricinde tanımam etmem..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ummmm ytl uzerinden item satıldıgını herkes biliyor zaten ama benım anlamadıgım bı kac tip war. yorum getirebilecek olan warsa soylesın.
moradonda dolasıyorum. sağda solda +8 raptorlar shardlar goruyorum. bır cogunu tanıyorum zaten eskı oyucular. gunahları kadar sevaplarıda wardır o itemleri almalarında.orasını karıstırmıyım sımdı. gozume biri ilişio bi bakıom +8 raptor war elinde ustunde shell yok. +8 chitindir diom tabe. sonra aynı adamı yıne goruom bır elinde cs diğerinde totemic +8 oluo. aradan zaman geçio bu sefer adamı cıplak goruom. hah işte o zaman wipe geldıgını anlıom.
sonra belli bir sebepten dolayı banlanıolar. sağa sola kufur edıolar. banları acılınca yıne +8 leri cekıolar. we işin ilginc yanı
talosdan dusen dropu yiğit aldı diye ana avrat kufur edıolar. ee legal item ya :=)
daha ne dupeler olur arkasından wipe gelecek şekilde :d
kedidir kedi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm evet. sattığının dupe olup olmadığını bilemezsin (sen yapmadığın sürece). zaten bilsen dupewipe diye bir sorun olmayacak. kimseye de garanti vermem (droplar bile gidiyorsa). ucuz item buldum diye direk dupe damgası vermem. oyunu bırakanlardan, devamlı müşterilerinden, değişken piyasayı bilmeyenden de uygun fiyata item alabilrsin.

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 00:40 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...