Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aresmajere banned ?


-Cursed-

Öne çıkan mesajlar

tos genelde bug abuse oldugu zaman atılıyor bildigim kadarı ile..
aynen bana oldugu gibi..
1321 patch geldiginde a2 cz de human townda guard towerlar calısmıyor ve biz bir kac kisi giriyoruz dagıtıyoruz ortalıgı..
ertesi gun girdigimde bir baktım ban..
megerse bug oldugu zaman o sekilde dalmak yasakmıs nerden bilelim soylenmediki neyse cezamızı cekecez...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gm o gunlerde yazi ile geciyordu bugu kullanmak ban sebebidir felan diye ama bizim insanlarda kullanmisti eziq bir char surekli bizim arka kapida yatiyor elini kolunu sallayan iceri girip vuruyordur. su andaki tartisma tosun baska bir madedesi gibi dusunmek lazim. yani tos yuzunden 3 gunluk banda, surekli banda yiyebiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önemli değil cotigolovely. bilmediğin için yazmışsın. ben yine de kısaca anlatayım cahrın geçmişini. ilk charımın ismi offline idi. paticikteki çoğu insan bilir. o char 62 lv 34k np iken paypalın bir hatası sonucu chargeback ten block yedi. gm ler 3.5 ay boyunca oyaladılar açılacak diye. son olarak da 1320 patchi geldiğinde charın id si silindi. ben de mickie olan ismimi offline yaptım. ama dünyanın en salak istatistik sitesi olan konptracker.com isim değişikliğinden sonra eski istatistiklerin üzerine yeni charın np ve levelini ekledi. gerek burda gerekse official forumda gereken açıklamaları yaptım zaten. bu açıklamaları yapmamın sebebi mecburiyetten değil de birkaç kendini bilmezin araştırıp soruşturmadan dedikodu yapması idi. zaten böyle bir edit durumum olsa şimdiye kadar çoktan block yerdim.

sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir suru kufur bir suru ahlaksiz cumle hep ayni paticik.. son kez bu konuda konusuyorum.
1. aresmajerenin lvlini 24 gunde 2 lvl atlayip atlamadigini bilemem. buda hesaplanir sonucta bir insanin o lvlda 22 gunde 68 den 70 e cikmasida zor ama oldu diyelim. peki 22 gun boyunca exp kasan bir insan nasil 550k da np kasti?aresmajere 22 gun boyunca clansizdi ve oyuna bile login olmadi!!!!

2. aresmajere benim de dostumdu ama sahtekarlik yapti nasil yapti gucu nedir bilemem beni hic baglamaz. ben fark ettim ve kendisine de sikayet edecegimi bunu planladigimi soyledim. kendiside bana zaten bu isi yaptigini itiraf etti. simdi bu k2 yoneticileri tarafindan yapildiysa zaten sorun yoktur banlanmaz. yok k2 tarafindan yapilmadiysa incelenir caresine bakilir.

(he bu yapilan legitse de eger biz bu oyunu neden oynuyoruz??. aresmajere nasil gurur duyacak cok muhim np si ile bu durumda? bir yontemi varsa bilelim bunun legit olan bizde yapalim hic kasmayalim np alcaz die kendimizi . herkez ekletsin 300/500 sonra chat yapalim clanlarimizda!!)

3. tehdit edildim hala ediliyorum ama umurumda degil.
4. tehditte edilince kendisini gercekten sikayet ettim.
5. banlandi bani acildi ve tekrar sikayet ettim.
6. tekrar banalandi ve hala tehdit ediliyorum. acilirsa tekrar sikayet edecegim gucumun yettigi yere kadar. cunku hakliyim. bunun turklukle yunanlilikla alakasi yok!!!!!!!!!!!!!!bnu haksizlik ve bu sahtekarlik!

umurumda degil. bu oyunu bu sekilde oynamayacagim.allahtan baska kimseden korkum yok. aresmajere cafeci degil isim degistirmedi iste yukarida ss ini koydum. 4 kez banlandi banalari acildi ama np si silindi itemi silindi simdi ustunde hak etmedigi 600k np var. ben buna boyun egmek zorunda degilimm

synergenix ise surekli ezik charinla gelip beni tehdit ediyor cz de ks yapiyor. bende nefretinin sebebi clan forumumuzdan ve msnimden banlanmis olmasi .) oglum benim chairmla oynarken ve ona oglum oldugunu soyledigi halde ogluma " anneni .... yapacam" diyecek kadar kendisini kaybetmis zavalli bir arkadasimiz. benim oglum 17 yasinda bir delikanli!!!!

butun adana kapima gelecekmis :)

buyrun bakalim kolaymi zormu..!!!!!!!

adam olup cin carpanlar sonunda belasini bulurlar ben hem suclu olup hemde tehdit ve kufur savuranlari aciz buluyorum . herkez hadiini bilecek...

iyi eglenceler

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 03:05 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

48 saat araliksiz xp yapsan gene alamazsin..böle bi olasilik yok..bu arada adam lvl atlatigi günlerde cz de benle party deydi 2 3 saat..ben o aralar lvl kasdigini görmedim..

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 03:09 tarihinde, FoR tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...