Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aresmajere banned ?


-Cursed-

Öne çıkan mesajlar

oncelikle terbiyeli konusmayı ogren bana giren cıkan bisey yok ben genel konusmusun orda gorduysen lvl 70 tir diye sunu yapmaz bunu yapmaz demeyin kimse babamın oglu degil yapıp yapmayacagını bilemem yapabilir demisim ki ortadada bi gercek var biseyler yapmıski 2 kere banlanmıs ortada bisey yokken kimse kimseyide banlatamaz milleti baskalarının yalakalıgını yapmakla suclamadan oncede dusun kendin neden bu kisiyi savunma gereksinimi gormusun.bu yaptıgının adı nedir?
kimseyle alıp veremedigim yoktur kimse gibi yalakalıkta yapmam ustte genel bi yazı yazmıstım ama sen bunu sahsa yazılmıs bi yazı gibi gorup savunma geregi duydun yetinmeyip ustune kufurde ettin ama gercek(2 ban) apacık ortada duruyo bunuda seviyesiz konusmaları kufurlerinle kapatamazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yafs bırakın bunları yahuu allaalla boşwerin cezasını bulmuş dicemde olay şşöle char 70 e editlendi bi baktılar herkes bişeler dio 10 gün ban attılar chara 10 gün sora ban açılcak aresmaj. 1-2 gün çıplak dolaşcak we herkes bu olayı unutcak sözde ceza werdiler sizin burda konuşmalarınız hiç bi işe yaramas...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...