Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

invadoria


Disappear

Öne çıkan mesajlar

bu adam belki bugün mcye gelmek için arkadaşlarıyla dışarı çıkmadı, ne bilim ailesiyle yemege gitmedi mcye gircem diye. bu adama önceden girmeyecegi söylenmeliydi girmeyecekse. yani insana bi anda bu söylendiği zaman sinirlenebilir bence normaldir. bende invadoriadayım bizim guildde raide kimlerin gelecegi önceden belirlenmiyor belli bir saatte gidilcek deniyor ve online olanlardan bir takım kuruluyor. bu nedenle böyle tatsızlıklar olabiliyor. disappearı çok yakından tanırım item ı dert edicek bir insan değil. ama yinede guildden çat diye çıkması yanlış olmuş kendiside söylemiş ztn keşke açıklama yapmadan çıkmasaydım diye. bu olay unutulsada geri gelse bundan sonrada önceden söylense keşke.

dipnot: nightslayer gloves düştü az önce ve disenchant edildi rogueların ihtiyacı olmadığı için + 4 kişi boş yer var.

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 18:54 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgili invadoria rogue class leader paticige yaziyor mu? yani sonucta burda suclanan `yanlis yaptigi` iddia edilen kisi o. eger buraya yazmiyorsa birinin kendini savunma sansi olmadigi bir platformda birini suclamak da yanlis..

keske realm forumlarina yazsaymissin blizz forumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bir konuda yorum yapacak iseniz öncelikle o kurumun yada topluluğun ne şekilde çalıştığını bilmeniz gerekir. sadece kızıpda guilddan çıkmış bir kişinin yazıları üzerine konuşma yapıyorsunuz, bunun ne kadar sağlıklı bir tavır olduğu yorumunu tamamen size bırakıyorum.

ayrılan oyuncu için de bir kaç şey söylemek istiyorum, yazım kişisel değildir polemiğe girmek gibi bir niyetim hiç yok. eğer siz bir guild de giriyorsanız orada belli bir takım kuralların olduğunu da bilmeniz gerekirkdi, bu kuralları bilmeden forumlarda yer alan tüzük, daha sonra bir takım kurallar ve postları okumak için gerekli zamanınızı harcamadıysanız, bu takım problemleri yaşamanız da gayet doğaldır, eğer biraz zamanınızı harcayıp da orada göz gezdirseydiniz mağruz kaldığınız durum karşısında ne yapacağınızı da bilirdiniz. yine de yapmış olduğunuz seçim guild dan ayrılmak kimseye bir şey demeden sizin sonuçlarını düşünmeden yapmış olduğunuz bir şeydir, öyle bir hareket yaptıktan sonra bir çok kişinin ne olduğundan haberi olmadığı için bu şekilde hoş olmayan whisper lar almanız normaldir. size bizimle geçirdiğiniz zaman için teşekkür ederim, özelliklede bağlı bulunduğunuz guildda ki insanlara açıklama yapacak kadar da sağduyulu olamadığınız için de çok üzgünüm. oyununuzda başarılar dilerim, o chest ile de istediğinizi yapınızı size kalmıştır, problem aldığınız item de değil göstermiş olduğunuz tavırdadır, haklı iken haksız durumuna düşebilirsiniz bunu unutmayın lütfen.

oyununuzda başarılar dilerim.

lütfen hiç bir invadoria üyesi buraya mesaj yazmasın!!!!!

böyle bir post ile burayı meşgul ettiğimiz için de ben invadoria adına sadece üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. hepinize iyi oyunlar dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar. disappear ile taa betadan beri tanışıyoruz. dis hatırlarsın senin rogue, ben (druid) ve afatsum beraber 60 olmuştuk. bilgili ve bana göre ne yaptıgı bilen bir oyuncusun ama şu guild konularında bence çok vurdumduymaz davranıyorsun. benim oldugum guild'e girmiştin gene sudan bi nedenden çıkmıştın, sordugumda lider çok bagarıyor, caps kullanıyor demiştin. sana saygım var iyi bir adamsın ama guild konularını çok hafife alıyorsun, bir guild'e girmek ve çıkmak o kadar kolay olmamalı bence. herneyse biraz off topic oldu gibi, bu konu hakkında söyleyecegim birşey yok. herkese iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dkpsi en az olanı raide almamak hayatımda duydugum en sacma sey. aksine en az dkpsi olanı raide alcaksın ki adam düzeltsin puanını sisteme denge gelsin.

tabi almamalarına itiraz ettin mi forumlarda ve guild chatte bilmiyorum ama hakkını aramadan cıktıysan biraz aceleci davranmıssın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jo_jixu ben sinirlendim ve bos bos atip tutuyorum oylemi? yalan soyluyorum yani? sharkan'in aynen bana dedigidir. ayrica ben gereken yerlere aciklamayi yaptim ayrica gelip sormadan direk ninca , epic runner diye konusanlarin (hele taluntain anlamadi galiba adam sordu anlattik sonra bok atmaya devam etti) cirkefligidir benim hatam degildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en az dkp'si olan class memberın o run'a alınmamasından daha dogal ne var arkadaşım?
1 sene wow oynadın edindiğin bilgi tecrübe bumu? sanırım hayatında ilk defa mc yapma fırsatın olmuş girmişin chestini almışın adamlara teşekkür ediceğine gelip burda yaptıgın lavuklugu bizle paylaşıyosun..
evet objektif olarak bakıldıgında bana göre yüzde yüz haksızsın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

girdigin guildin kurallarini ve tuzugunu okuyup gireceksin, ya da sonradan sikayet etmeyeceksin. yeri geldi benim de gitmedim run lar oldu, [her ne kadar uber bir oyuncu olsam da] ama tutup ne guildden ciktim ne gelip bir forum da baslik actim. her guildin kendince ingame krallari vardir. kimse kimseyi zorla guilde almiyor. bu kurallar size uymazsa guilde girmez ya da dkp nizi 0 lar cikarsiniz.

invadoria uyesi olarak degil, bu forumun moderatoru olarak hepinizden bu basligin kitlenmis oldugu rp si yapmanizi istiyorum....

forumda kullandiginiz dile daha fazla dikkat edin burasi mahalle kahvehanesi degil!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kath senin gercekten wow oynayip oynamadigini anlayamadim en dusuk olan nasil alinmaz yahu mc ye nasil sacma biseydir ozaman ben hic mc ye giremiyecem varmi boyle bir sacmalik ? ayrica wendigo kusura bakma ama ben oganowic ile guilde girmeden once yeterince konustum bwl ye giremezsin dedi sadece zamaninda gelirsen mc ye girersin dedi yani sizmi anlamamakta israr ediyosunuz benmi anlatamiyorum suna bi aciklama getirelim. bana officer mc ye vaktinde gelirsen girersin diyosa burda benim yaptigim hata nerde ? ki guildin gm i bile bana hak verdi ama guildden cikman yanlis dedi bende orada hatami kabul ediyorum son olarak agzini topla kath lavuk falan diyemezsin oyle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burda ilk runında chest vermeleri iyilik vs olabılırde bence az dkp si var dıye raide alınmaması biraz garıp.peki şöle dusunun adam guılde gırdı roguelar devamlı online ve raidlere devamlı onlar girecekse bu arkadas nasıl dkp biriktiricek onlardan fazla?diğerleri zamanında gelmiycek vs ama bu arkadas devamlı dısarda,ilginc bir olay olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlatamiyorum ben noooolluuuur bana verin ns chesti diye yalvarmadim alabiliyosun dediler aldim ha cok guzel oldu orda butun raide tesekkur ettim , zaten amacim epic runnerlik olsa butun bosslar ffa da lootlaniyo gider ragnarosu lootlar basar hsmi cikardim. benim hicmi isim gucum yok her pazar gunu online olacam officerlarin keyfini beklicem hadi kiyak gecelim sana gel bugun dicekler? guildlerin %90 i artik gem kullaniyo zaten onu kullanmayanlar first come first served diyo . benim oturup her pazar officerin kararini beklicek halim yok bana onceden desinlerki cuma gununden bu pazar mc ye alinmican onada bisi demem ama son ananda alinan karar + verilen abuk cevap benim sinirimi attiriyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım dkp olayından dolayı alınmıyorsan haklısın ama 'işim gücüm yok da pazar günü officerların keyfini mi bekleyeceğim?' yaklaşımın da doğru değil.

forumdan da yapılsa, gemden de yapılsa işi çıkıp gelemeyen, geç gelen, unutan vs. bir sürü kişi oluyor. böyle durumlarda da reserver tabir ettiğimiz kişilere şans tanınıyor.

keşke önce guildle bir konuşsaydın, bağıra çağıra da olsa. wow 1 yıllık süre boyunca bana hiçbirşey öğretmediyse bile en azından gerçek anlamda diyalog' kurmayı öğretti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dis. mensubu oldugum guildde işler şu şekilde yürüyor belki yardımı olur anlaman için ..
şimdi dielim ki 5 rogue mc 'ye gelmek istiyor , 4 rogue mevcut raidlerin (o hafta veya ay için) % 44 üne katılmış , diğer rogue %35 ine katılmış.. ilk önce raid attempi yüksek olan //ve dolayısıyla dkpleri fazla olan // roguelar invite ediliyor.. diger rogue stand by konumunda bekletiliyor.. eger diger 4 roguedan biri veya herhangi bir dps sınıfı raidden erken ayrılmak durumunda kalırsa stand by daki rogue invite ediliyor..
- bir sonraki mc runında eger stand by daki rogue raide invite edilememişse (yani kimse raidden çıkmamışsa) invite konusunda öncelik alıyor , yani ilk önce o davet ediliyor..

eger böyle bir sistem olmazsa neye göre öncelik saglanabilir ki? (bütün rogueların raide aynı anda girmek istediğini var sayıyorum)..
umarım açıklayıcı olmuştur..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...