Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğer bu oyunu cok seviyorum bağlıyım diorsanız okuyun


juri_belev

Öne çıkan mesajlar

orjinalden alıntı: janbo

arkadaşlar,
bu oyuna yıllarımı vermiş biri olarak ve bu oyunda en üst seviyelere çıkmış biri olarak size şunu söylüyorum yaşça da çoğunuzdan galiba büyüğüm(33). eğer kendinize biraz saygınız varsa bu oyunu oynamayın... neden mi, işte yılların birikimi sonucu oluşan nedenler:
1. bu oyun en başta sizden çok şey alır götürür. bu oyuna kendinizi kaptırırsanız sosyal hayatla oyun arasında denge yavaş yavaş oyun lehine değişşir ve bir gün bir de bakarsınız ki oyunu düşünmeden 1 an bile geçiremiyorsunuz( buna uyku anları bile dahil) yavaş yavaş oyun için arkadaşlarınızı ekmeye,sallamaya başlarsınız(tabi bi süre sonra onlar da sizi) ve sosyal hayatınız yavaş yavaş körelir. kız arkadaşınızla aranız açılır, günlük işlerinizi yerine getiremez olursunuz. bu götürdükleri sonucunda size kazandırdıkları çok çok azdır.
2. bu oyun sizin vücut ve göz sağlığınızı bozar. farkında olmadan bilgisayar başında lvl kasacağım veya cz de np kasacağım derken bel ağrılarınız artar,göbeğiniz çıkar, gözünüz sulanır.
3. bu oyun eğer evden oynuyorsanız bilgisayarınızın işlemcisini sürekli %90 de çalıştırarak, ( pazar açtım gece acık kalsın , dışarı çıkacam pazar kurayım ,lvl arklar kassin ben tv izleyim vs ) bilgisayarınızın ömrünün kısalmasına neden olur. bi arkadaş pazar açıp gazete almaya gitti, geldiğinde voltaj düşmüştü bilgisayarının bi çok parçası yandı.
4. arkadaşlar illa da online oyun oynayacağım ben kardeşim diyorsanız saygım var, oynayın , ama bu oyunu oynamayın çünkü bu oyuna verdiğiniz emeklere değmez. çünkü bu oyun sizin emeklerinizi savunamıyor. trade atmak, pm atmak sonucunda hack yiyebiliyorsunuz. peki soruyorum trade ve pm olmadan bu oyunu nasıl oynayacaksınız? ben asla trade atmadığım halde assasin çarım hacklendi ve 10 tane lvl 60 assasini full giydirecek itemim çalındı. sadece itemlerden birini söylüyorum: rol+1 dual... siz aylar boyu alınteri göz nuru dökersiniz, bi şeyler oluşturursunuz. hırsızın biri gelir bi anda sahip olur hepsine... ve bu oyunda gm yim diye kasılanlar, bu konuda bi şey yapmak için o kadar acizdirler ki.... onların en iyi bildiği şey onu bunu banlayıp egolarını tatmin etmektir.
5. bu oyunda belli bir noktaya gelmek emekle ve yetenekle eş değer değildir... hırsızlığı iyi yaparsan ve birilerine ( gm) iyi yalakalık yaparsan... oyunda en iyi itemlere sahip olursun ve oyunun kralı olursun. örneğin benim okçu charımın lvl 61 attack 1700 idi: ve bir cz de magelere attığım en güçlü ok canının yüzde 5 ini bile götürmüyordu. arkadaşlar, çalışkanın ve yeteneklinin değil de hırsızın ve yalakanın itemlerle caka sattığı oyunu ben artık oynamam, ama sizin tercihiniz size kalmış
6. bu oyunda parası olan ve olmayan ayrımı yapılmaktadır. paranız varsa bastırırsınız 9 dolara kosp u açarsınız abyste bi günde 200 abys alır 10m exp alır 1 haftada lvl 60 olursunuz. ve dünyanın parası, paranız yoksa 1 yıl cırmalayıp orada burada ezik ezik party pls die çırpınırsınız.
7. bu oyunda sahip olduğunuz itemler dupe olsun veya olmasın bakılmaksızın sistem tarafından da silinebilir ve hiçbir geçerli açıklama veya özür gösterilmez. (abysten çıkardığım ve kendi bastığım chitin +6, golemden düşürdüğüm ve kendi bastığım iron bow+6 gibi mesela) yani sahip olduğunuz hiçbir şey sabit değil, bir sabun köpüğü gibi,
8. bu oyunda sivrilirseniz, göze batarsanız, charıızın np si ve lvl i yavaş yavaş artmaya başlarsa, nasıl olduğunu bile anlamadan charınız çalınır... şifrenizi kimse bilmeden doğum tarihiniz kimseye söylemeden charınızın elinizden nasıl uçtuğunu anlamak istiyorsanız... biraz iyimserlikten çıkıp hayal gücünüzü çalıştırın, buna kimin gücü yeter ve hangi duygusal nedenler bu charın calınmasına neden olur?

arkadaşlar bu oyunu sevmeme rağmen 2 tane lvl 61 charımı intihar etmek yoluyla bloke ettirdim. artık bu oyunu oynamayacığım, çevreme,sosyal hayatıma , işime, kız arkadaşıma daha çok vakit ayıracağım, bir hiç için saatlerimi bilgisayar başında heba etmeyeceğim... bu oyunda çok şey yaptım çok çırpındım ama bir gün baktımki herşey bir hiç içinmiş hem de kocmaan bir hiç için.. işte o zaman charlarımı intihar ettirdim...aslında bildiğim daha bir sürü pislik var ama burada açıklayıp midenizin bulanmasını istemiyorum... zannedersem bu kadarı oynanmaması için yeterli...hepinize saygılar sunuyorum.



not:alıntıdır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben okuyunca sanki gelecekte duseceğim hali gordum bi anda su andan sonra bu oyunu oynamıyacam sadece para kazanacam. legal itemlerimi satıyorum su anda 3 charım var.
ustundeki itemler mirage +8 shard +8 raptor +8 elixir +8 var
ve warriorda full shell +8 almıstım onlarıda satacam rogue leri hediye edecem arkadasıma.
eğer ilgilenıosanız bana burda yada [email protected]
adresinden ulasabilirsiniz.
not:item satısı izmirde ve yuzyuze olcaktır.itemler %100 legal
lutfen!!!!!!! ciddi olanlar msj atsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pfff amma abartiyorlar ya kardesim madem zarar veriyor sana daha niye oynamıyorsunz ? bu zevk isidir abartanlar sizlersiniz herseyi tadinda birakmak lazim...gereksiz seyler bunlar yok gunlerini harcadim aylarimi harcadim ah sevgilim terketti vah arkadaslarimi sattim.. madem sevgilini seviyorsun oyun icin niye sattin?
madem gunlerin cok onemli oyun icin niye salladın ?
oyunu hic oynamayan biri okusa su yaziyi herhalde bize deli gozuyle bakar ..
dedigim gibi tekrar tekrar .. herseyi tadinda birakmak lazim abartmayin !
bende surekli oynarım bu oyunu ama arkadaslarimla aram gayet iyi ciktigim bi kiz yok cunku ben istemiyorum boyle daha rahatim .. sosyal hayatima gelince gayet normal ilerliyor disari cikipta zamanimi degerlendirmeyi biliyorum..
bence yukarıdaki arkadasin yazdigi ozelliklere sahip arkadaslarin tedaviye ihtiyaclari var ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vala adam gercekleri yazmış bende günün 18 saatinden fazla online idim charı sattım ve kurtuldum şimdi ark charı ile 2 3 günde 1 saat oynuyorum ancakda ama adam gercekleri yazmış yani bırakmak isteyipte bırakamayn charını ya banlatsın yada cok ucuza versin charı bak nasıl oyundan soguyor =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ben sırf bu oyun yuzuunden belkıde super bır lısede okumak yerıne basıt bır anadolu lısesıne gıdıyorum.
sosyal hayatım yok uyumadan once sabah ılk kalktımda herzmn alıcam ıtemlerı lwl lerı hesaplıyorum oyunu bırakmıstım bırkac once ama ıcımden bır ıstkek geldı tekrar oynamak ıcın sadece arda oynucam dıe ama sonu kotu bıtecek gıbı galıba yıne kurtulmam lazım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...