Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:stuner: vs beatitpunk


Stuner_Cypher

Öne çıkan mesajlar

ben ınanıyorumkı bea ıt punk stuner ı her zamna alır ole 200 bufla gıtmek deıl o ıs. stuner bız hrpy aoe deyken gleır arkadan bız luredeyken kesmeye calısırdı gecenlerd geldı 2 defa aldık onu masterı yanınca kosa kosa kacıyo sankş destan yaratcak tek basıkna 8 nage alcak sona baktı ıs yas arkasına debuffer almıs ve asaslarla geldi.bence hıc lvl 70 in hakkını vermıyo vede kotu bır player
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

puding staj donemim bitti şimdi ben gidip $ verip alacam +8 shardları +2 rogue earingleri gelecem spike r thurst de yatacan o zaman ne diyecen ? duper .... ben beatitpunk a spike la kaç vurmuşum o bana kaç vurmus bi iyi izle bi bak (ayrıca benim ekranımda vurduğum gosteren dmg nin %15 azını vuruyorum ona bunuda goz onunde bulundur)

harpy işine gelince ben nightbreedin golem partysinede takarım senin harpynede biz aresde harpy yaparken boberti 10 kere arka arkaya kestik 1 kişi aldırmadan ama adam hala geliyodu amaç partyni daatmak np yada şov kimsenin umrunda bile değil.

2k buff işine gelince 1500 buff ile 3.3k hp oluyo bende 3.8k da 2k buff la inanmayan gelir drain atar istediği an...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stuner ben sana duper dıye dedım mı hıc bır zaman dıge rforumdada burdada demedım ? eger okuduysan ::
senın kosp la ve koxpla kasıp lvl 70 olmanada bısıy dedıgım yok cunku butun serverlard aherkes ole kasar oldu ama sen baya once lvl 70 oldun... yanı demek ıstedıgım sen ılk lvl 70 olan charlardan sın ( tabıkı su edıtlere havadan ınme 70 leri saymazsak)
senınde gıdıp dupe malzeme kullanmamn abes olurdu charın banlanırdı.
su andakı asasınler arasında en ıyısının beatitpunk oldugu yanı olay bundan ıbaret...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siz ya kötü sin görmemişsiniz yada oyundan haberiniz yok.. ok. adam lvl ini kosp la kasmis, bunu inkar etmio zaten. bencede bi haksiz kazanc ama göz war nizam war.. bence gayet iyi bir oyuncu..

stunner lvl inin hakkini vermiyo diyenler icin, demekki kosp la kasmaktan dupe e zamani olmamis diger iyi sinler gibi.. yakinda onuda yapar.. sizde muradiniza erersiniz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...