Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

combo programı


Mrdeath

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar afedersınz ama ben bu combo programını kullanan rogueların sulalesıne sovmek ıstıom daha dun yenı yetme veletler almıs programı 5 6 skıll bırden kosarak vuruo hadı nychırıs dı falandı fılandı el combosu denıo da kardesım 1 snyede aralıksız 5 damage verebılırmı ?? bugun harpyde kasarken harbi_manyak mıdır nedır o geldı yaptı merak etmesın eger foruma bakıosa onu banlatmak ıcın herturlu seyı yapıcam once adam olun 10 yasında bebelerde adam keser o programlarla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harbi_manyak da combo programı falan yok..(aslında öle bi program yok) dün bowlun solunda karşılastık bende wolfyada atak scroll olmadıgı için dalmadım o bırakmadı bende dd yi ve shieldi cıkartıp oturup kalkmaya başladım damageleri takip etmek için bol bol zamanım vardı anlıyacagın.sonunda o da bıraktı ve /greeting1 :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harbi_manyak,verysneaky,agresive,sexy_jesse,sicoxis..bunlarda kombo programı var...daha ben asasini görmeden tüm skilleri vuruyor,pot basamıyorum bile??ben de kombo biliyor ve yapıyorum ama bu combolar otomatik.bana girişiyor ve bir yandan minör+pot basıyor ama nedense mana potu basmıyor?????
dikkat edin mana basmadan minör fazla basamazsınız.ah rezil ezikler ah!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ßide programin adini soleseniz.. hepiniz kombo programi kombo programi... baska bisi yok.. suan bitek koxp var.. ondada asasin kombo cok zor..

yediremeyince hemen sallamayin program diye.. belki adamin yerel ve genel ßaglantisi senden daha hizli.. lag sorunu yasamior sen gec algiliyorsun vs. vs..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harbi_manyak ta combo programı oldugunu dusunenler bence idiot dur adamın elinde +8 shard ve +8mirage var kaç aydır adam o iki silah elindeyken combo nun nasıl yapıldıgını orenır ıstese de istemese de ayrıca humanlarda yok sankı hıc program kullanmıs adamlar ıkı dakka da kendınızı akladınız.

suan o programın yenı surumu yok herkes veryansın edıyor adamlar kızarınca town cekemıor artık

:siyah: shard_x1 paparitorico mudur ne karın agrısıdır bunlar sureklı kızardıgı anda town cekebılme kabiliyetine sahip asaslar dı şimdi bakıomda bi cut bı spıke da benım oluyorlar

bu arada bu asas lar tuzak muhabbetını kapmıs canımı cok sıkıyolar stfu human assasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ben harbi_manyak eger bi süpesi olan var sa gelsin arenaya kapısalım... ben lvl 62 2 sene önce oldum. combo örenmek isteyen varsa öretebilirim
6 skill degil 10 skill bile vurursun tamamen el cabuklugu. ben daha eksik oldugumu düşünürken siz bana program kulladıgımı söylüyorsunuz ( bazı arklar.) demekki suan yapabildigimide en ii sekilde yapabiliyorum. ben program var zannediodum ama 000000 bile kullanmıosa program yoktur kardeşim. videosu var isterseniz rapid e atarım izlersiniz.
bana camur atan arkadaşlara kulak bile asmıyorum.
ben cz de iken onlar hala solucan kesiodu eskiler bilirler beni fazla söze ne hacet ulasmak isteyene de mail adresim
[email protected] ne isterseniz paylasırım. camur atmadan ama ( oynayamassın anlarım , yediremessin anlarım, saklanabilirsin ama kacamassın!!! )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslan parcası bunun adı oyun . oyunu oynamak var oyunu bılerek oynaması var. combo prog. u kullandıgımı ıdda eden arkadas sen odun keser gibi harpy kesıosan benım sucum ne. git f9devil 'i izlede warrior la nası oynanı oren. kasar hood san git 00000 ı izle nası olsa tapionuz onlara. biz turk'uz ya karalayın camur atın. sanada soleyem warriorsan sr(sd skil) surekli dene de gor bakalım ne hale gelion. saniyede kaç sikil vuruosun. sana skıl vurdugum mu war sadece r ler gelio sana.. yanı sen dusun r ile ölüosun o kadar eziksin ne diyem yeter heralde. yine soluorum '' saklanabılırsın ama kaçamazsin!!!'' see you ..

beni gorunce '' run baby runn'' hissetmesın bıle :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

r mıss kulahıma anlatt sen bunları bı kere lafım sana deılddı lafı nereden anladın bılmıyorum ama yavas ol cızerler dıyen arkadassaa laf soledım zıplama olee
bı vıdeo cek ozman bakalım combon nasıll
bızde bı seyler ogrenelımm yada programın adı nee sole bızde ındırelımm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bıraz gercekcı ol bee
ne zaman gordun kıcım kızarınca town cektıgımıı benı tanıyan ne oldugumu bılıyo zaten gelıp buraya msj atmakta hataydı zatenn sen ve senın kafada olan ınsanlarla laf yarısınada gırılmezz bı gun gelecekk hepınızz program kalktıgı gun sudan cıkmıss balıga doneceksınızz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...