Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nası yani ya???


Suark

Öne çıkan mesajlar

abi şaşılcak asıl konu ne bilionuz mu. ben bir çok alışveriş sitesini gezdim en ucuzu sendit ama arada o kadar farklar var ki çok kafam karıştı. bi ark bekle dedi daha alma dedi ama bir an önce ön sipariş yapmak istiyorum ve nabıcamı bilmiyorum. senditte 17, bi yerde 49 öbüründe 34 felan nabıcam bi akıl lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz naptin, fake olur mu çakma bi site degil ki sendit :)
preorder bu, zamani kesin degil diye ibare olur zaten. bikac hafta ileri-geri oynamisti örnegin retailde de.

ben tabiki senditten alicam eger o ara oynuyor olursam, ders durumuna göre tekrar baslayabilirim wowa bu dönem. ama oyun haricinde dvd falan da siparis ettigimiz bir site burasi oda arkadasimla, 100% güvenirim yani ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır benim de sendit'e olan güvenim sonsuz, epey oyun aldım oradan ;).

ne var ki ufak bir hesap yaparsak şöyle bir sonuç ortaya çıkacak.

bu çarşamba 1.10 için test sunucuları açılacak (tahminim), demektir ki en az 3 hafta var 1.10'un çıkması için (yani mart sonlarına doğru). bilen biliyordur bu yamada priest arkadaşlar epey bir gözden geçirilecek.

wow çıktığından beri genel politika, yamalar arasındaki sürenin 1.5-2 ay şeklinde olmasıydı (ufak tefek olanları söylemiyorum).

bunun ardından 1.11 yaması gelecek ki bu olağanüstü değişiklikler yapacak oyunda (mage olarak ilk defa ciddi anlamda gözden geçirilmemiz de diğer bir sevindirici husus). bu yamanın 1.10'dan kabaca 1.5 ay sonra geleceğini hesaplarsak (ki buna bir de 15 gün test süresini ekleyin) geldiğimiz ay mayıs ortaları olur (20si filan gibi).

expansiondan önce bir yama da lazım ki rogue arkadaşlar ağlamasın :p. aynı süreleri ve olayları buna da eklersek (1.5-2 ay) temmuz başı gibi tüm güncellemeler hazır olacak diyebiliriz. bu durumda benim tahminim expansion en az 2 ay sonra çıkar piyasaya, malum eski sunucuların hazırlanması, kapasite ayarları, dağıtımı, basımı filan derken epey normal bir süre.

yukarıda yaz başı dedim de bu hesaptan sonra pek inandırıcı gözükmedi, benim tahminim sonbahar başı ortası şeklinde. yani en baba üniversite dönemine girerken netherdragonumla illidanın tepesinde uçuyor olacağım :d.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage'ler gözden geçirilmeyecek. yani sakın öyle paladin de ya da hunterdaki gibi büyük bir değişiklik sözkonusu değil. blizzard magelerin talentlerinin normal olduğunu değişiklik gerekmediğini söylüyor. ama yağpılırsa bir iki ufak talentte değişiklik olabilir ama başlı başına bir değişiklik yok. birde burning crusade için 2 patch kaldı. bunuda okumuştum forumlarda bir yerde ama hatırlamıyorum şimdi sanırım mavi yazılardan birisindeydi. 1.11 ile bc öncesi son instance oyuna eklenecek sonra bc bekleyeceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu atlamadan dayanamayacaığm, ne mage buffı allahaşkına, kafasına iki tane aimed crit yiyip seke seke kaçan, sonra da dönüp fn+dead zone kombosuyla çatır çatır hunter kesen mage var oyunda, insafınız kurusun

(evet dün bgdaydım, evet sinire kestim ehe)

ayrıca kendi adıma bencilce umarım ki çok kısa zamanda gelmez bc, zira daha 60taki işlerimi bitirebilmiş değilim zaman sorunlu bir oyuncu olarak. hayırlısıyla 60ı bitireyim sonra 70i düşüneceğim =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...