Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter build


Aluriel

Öne çıkan mesajlar

0/21/30 , 0/31/20 yada 5/31/15 ?? hangisini kullansam hala karasızım.

0/21/30 ile 502 agility var buffsız 1298 ranged ap dps 171.1 crit %21

5/31/15 ile agility yalan oluyo. 1240 ranged ap ilginçtir dps 172.1 ama crit saçmalıyo %15 sadece. bide bu buildte cok miss oluyo sinirim bozuluyo aimed shot kaçınca.

0/31/20 denemedim hiç.

bi tavsiyede bulunun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla arkadaşlar bende zamanında 0/21/30 dum ancak sunu farkettim ki 0/31/20 ile ranged damage im baya degisti. soyleki auto shotım genelde 210 civarı vuruken su an 250-270 arası vurmakta. biraz ap kaybettim agility kaybettim crit sansım yuzde 3 civarı dusmus gibi gozukse de marksmanshipte yaptıgım dps nin acık farkla onde olduunu farkettim. bu konustuklarım ranged attack için. melee de cok dustumu derseniz onda da degisme olmadı cunku 100 ap geliyo aurayla. sonucta pek farkeden bisey olmuyo. ozellikle multi shot 1k nın uzerinde oluyo critleyince aim shot 2.2k civarı oluyo mm buildimle. tabi bu bosslarda oluyo 5x sunder armor yiyince. auranın grup için faydasını soylemeden de gecemeyeceğim. roguelar warrior shout+ bom+ true shot aura= gg inanılmaz ap kazanıyolar. ozellikle true shot auranın mesafesini 45 yarda cıkardıktan sonra hunter ne kadar geride durursa dursun yine de alabiliyolar roguelar. sonra survival hunterı yanına alan bir mm hunter onunda keyfinin yerine gelmesinde birebir etkilidir. ama bizzat testedip farkı bariz bi şekilde gördüğüm için soyluyorum. ne kadar survival desenizde ben de eskiden oyle diyordum. dur bi degistirim dedim talentlatımı ve survivaldan daha etkili oldugunu anladım. saygilar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

0/21/30 güzel bi talent, agility ve crit sanşı gayet hoş seviyelere çıkıyo ama guildin kuralları gereği 5/31/15 kullanıyorum aura roguelerin ve dps warriorların işine yaradığı için açmak zorundayız hal böyle olunca mecburen aspect of hawkıda alıyoruz %30 attack speed rapid fire açık iken gelince instancelerde birden damage çoşuyo zaten bizim guildde bi tuhaf mc de damagedone sıralamasında ilk beşdde 4 tane hunter oluyo, zaten 4 hunter gidiyoruz. tabi bunda blizzardın hunterlar ninjalık yapmasın diye itemlerini bol bol düşürmesininde faydası var sanırım. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben fin'in dediğini yaptım, memnunum. ws çok işlevli görünmüyor olabilir ilk bakışta, ama bg larda bayağı keyifle ve etkili kullanıyorum ben açıkçası.

örnek olarak 12sn liğine uykuya dalmış bir priest ancak heallemeye geldiği warriorın parçalara ayrıldığını ve akabinde bütün silahların kendisine çevrildiğini gördükten sonra kendine gelebiliyor, zaten o zaman da 600 dot yiyor kafasına -eğer ben zamanlamayı iyi yapıp aimed shotla uyandırmadıysam tabii. bunun tersi de mümkün haliyle de, ben ilk versiyonu daha çok seviyorum =]

ts aura iyi güzelde, ne bileyim ben solo olarakta faydalı olan ws i tercih ediyorum, üstelik survival tree pvpde ciddi şekilde faydalı oluyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haha rakibe taktik veriyoruz ama neyse:)))

21 / 30 buildi benim 1 kere yaptığım ve çokda iyi bi build bence çünkü bende şu an kafadan yazıyorum

483 agi unbuffed 1250 attack power ve 23% crit şansı var bende günde maximum 2-3 kere missliyorum ölü düşün acayip hit şansım var benim önerim bu 21 / 30 :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21/30 outdoor- pvp hunterine cok uygun ve cok hos bir talent

amma velakin paso highend instance yapan login olup 20 dakika sora mc nin kapısında olan girer girmez bwl ye summon olan bir hunter in işini görmez daha dogrusu guildin işini gormez

o yuzden 5/31/15

zaten "black dragon scale" seti gibi mc icin hazırlanmis set e bakarsan ap verir 5/31/15 te ap bazlı bir talent tree

zırt pırt 1500-2000 crit cikarirsan aggro alırsın aggro = grubun sinirini gerer bir süre sora

o yuzden en temizi 300-500 autoshotlarla donatılmıs nadiren patlattıgın 2000lik aimedlerle aggrosuz boss kesmek =)

http://photobucket.com/albums/c367/esaliano/?action=view¤t=bscap007.jpg

sonuc :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@scorch walla ben mc filan yapamıyorum ama aynı ağacı kullanıyorum ..
arkadasların pvp buildlerinden etkilenmistim ama unlearn talent derdinden kurtardın beni saol!!
ama ss de ts i açmamıssın işe yaramıo mu??

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 20:44 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla su an 21/30 kullanıyorum, sanırım bunda karar kıldım. 489 unbuffed agility ve 1290 ap var. crit sansı ise %21.8. mc de trueshot aura olan bi hunterın grubuna aldırıyorum kendimi :p (dps hunger) bwl zaten başlamadık daha.

5/31/15 te imp aspect of hawk baya iyiydi ama cokk miss vardı o yüzden sevemedim.

21/30 ile zaten aimed shot var bende. scatter shot ve wyverin sting arasında tercihimi scatter shot tan yana kullandım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sayılsal değer verelim, tam rakam veremeyeceğim ezbere bilecek halim yok tabiiki.

agility seçince;
aimed damage fazla olur, critical şansın ve ap fazla olur.

fakat 31/20 yaptığında aura + % damage inc ile birlikte, autshot damage ın daha fazla oluyor. mesela 500-550 vuruyorsun auto shot da, ama 31/20 yaparsan 540-590 vuruyosun.

ben 31/20 yim, kendi karakterime göre ve oyun stilime göre sevdiğim build budur.
arada bir instance lar için oyuna giriyorum artık şayet zamanım yok. pvp yapacaksan boşver 31/20 yi, pve de uzun vadede fazla damage vermek için 31/20 seçtim, benim şanssızlığımdanmıdır nedir. 100 de 25 critical olsa bile bne critical nadiren vuruyorum :) agility veya auranın bir farkı olmuyor diyebilirim.

ben sırf pve takıldığım için benim aura zaten benle aynı grupta olan hunterı yeterince pohpohluyor. tsa aldırmıyorum guildimde ben, almıyolarda zaten pvp buildler 21/30 veya bm gidiyolar.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 02:28 tarihinde, Asphodel tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben mc nedir bilmezken 5/31/15 kullanıyordum fakat mc ye girdim bu build fena deildi ama dmg metter aşkından ötürü 0/21/30 gitim guildte tek survival bnm ve dmg metterda ilk 3 teyim paso crit %24 1200 ap 410 agi ki üzerimde 3 parca gs var we bi kac lava sugar dısında daha agro cekmedim özellikle bosslarda onixia ya arda arda 4 defa 2.2 vurdumu bilirim ama yinede 5 hunteriz ve guruplara dağıldımızda aura gelmesi için mm ye döneceğim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki talent ağaçları lvl 60 için, ya daha düşüklerde öncelikle izlenecek yol?

ben şuan lvl 25 hunter'ım ve ilk olarak 20 mm tamamlamaya çalışıyurum;
improved concussive shot 5/5 (ilk bunu aldım)
lethal shots rank 5/5
aimed shot rank 1/1
hawk eye rank 3/3
improved hunter's mark rank 1/5 (bu seçmeli, mortal shot alabilmek için 1 talet harcamalıyız)

mortal shot rank 5/5 (bu ilk 6'ya sahip olmayan bir hunter yoktur herhalde? tabii, improved hunter's mark değişebilir)

sonrasında, ihtiyaçlarım doğrultusunda bu noktada birde "scatter shot" olabilir.

improved aspect of the hawk rank 5/5 (bu noktada dmg için buna dönüyoruz ve bu noktadan sonra özellikle instnce ve solo görevlerde faydaları nedeniyle pete çalışacağım, yani bm'ye...)

thick hide rank 3/3 (pet olarak sevgili ayım "haydar" kadrolu tanklığımı yaptığından. ama lvl 60'a kadar ac ve hp si yüksek defensif petlerle çaışılması gerektiğinden yanayım.)

endurance training rank 2/5 (pet defensif varsayıyouz ya. ayrıca unleashed fury alabilmek için 2 talent puanı harcamalıyız.)

unleashed fury rank 5/5
ferocity rank 5/5

işte lvl 48'e kadar yol haritamı böyle belirledim. sonrası,

ertesinde bm den "frenzy" yada mm den "ranged weapon specialization" arasında bir tercih yapacağım. ama lvl 60 lunca tabii ki pvp ye göre, guild emirlerine göre talent build değişecektir.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 14:51 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla guildin karışması gibi bi durum söz konusu deil çünkü bu build ile daha fazla damage yapıyorum diger hunterlardan ayrıca guild bizim kim karışıcak ki :)

1450- 1500 ap oluyo full buff ile, bide tsa alabilsem diger hunterlardan daha bi güzel olucak ama bakalım artık.

ayrıca aggro cekme olayını anlamadım ben nasıl yani fd ne güne duruyo. cok nadir oluyo aggro cektigim o da cok bala her attıgım crit gelirse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...