Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

champion talent


JuM

Öne çıkan mesajlar

hay allahim bi onceki topige destan gibi uzun mesaj yadim keske buna baksaydim champ acmissin bile lol. valla 50lw 50valor gerisi parry iyidir bana gore. hele classic serverda champin debufflari cok onem kazanio asla taviz verme valorden. 42 shield e gerek oldugunu dusunmuyorum champde. annihilation her turlu vuruosun snare in olduktan sora merak etme. badge of valor den sora assist trainlerin vazgecilmezisin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 savage li grplarla savasicak bu adam , classic olmasa anlarim 50 valor u da , classic te bence degmez.

39 valor da 61 str con debuff 49 valor da ise 73.

3 savage druidin uzerindeyken mumla arar ondan sonra slami :)

yani tartismasi baya yapildi glastonburyde suanki rvr ye gore.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyide bunu yapicak olan champ degil herodur bence... eger druidi koruyacaksa hero korusun champ bence traine katilarak daha cok is becermiş olur hele hele klasik serverda. tabi herkesin kendine gore bi oyun tarzi var. bu arada slam oldukca fazla evadelenio benim bildigim hele hele savagelar cok daha fazla evadelio. bide 3 savage li bi traini slamle durdurana kadar o druid zaten inio klasik serverlarda. bence slamleyene kadar charge alamayan savagelara root veya mezz saglikli olur druidin yanina gelmeden bide pre-kite i iyi bilen birisi cok rahat kacar savagelardan cunku tamamen positional kasio savage lar pre-kite i bi kere tutturan ya savagelari rootlatir yada butun combat pesinde dolastirir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha fazla mana harcamaktan baska oyle ahim sahim cok bisiye yaramio bence 50 valor , hero oynuyorum bende classicte , slam genelde miss olmuyor savagelara karsi.

ayrica bm lere assist eden cok fazla tank var midde , yani sizin assist traininiz karsi tarafin healerindayken savage train de target degistirip bm lere atack veriyolar , bu durumda championun guard vermesi cok ise yariyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herolarin miss olayi weapon skillden kaynaklanir sonucta champ le hero ws asla bir olmaz. ben champ thane veya bunun gibi vw friar tarzinda spell line i işe yariyan classlarin spell line i max sekilde kullanmasini tercih eden fikirdeyim. sonucta str con debuf 61 den 73 e cikmis fln deil olay .. atak spd decrease den tut resist chance lere kadar dayanio olay. ben sahsen shield champ oynamak istemem. bide zegna savagelar ona donuo buna donuo diosun biri durdursun su savagelari canim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

slam land sansinin ws ye baktigina inanmiyorum , cunku zaten 24 blade mi ne var bende , 50 spear 50 shield , 19 da parry sanirim.

gerci oynayis tarzina bakar , ben her turlu 42 shield specin , 50 valor spece gore daha fazla utility si olduguna inaniyorum.


bu tartismanin yapildigi bir cok yabanci forumda 39 valorun yeterli oldugunu soylemisler zaten ;)

oyun tarzi diyelim en guzeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abiler siz bile bu kadar tartıştıktan sonra ben ne yapacagımı iyice şaşırdım... :) neyse oyunda denk geldgm champion olmus :p arkadaslara sordum cogunlugu 50 42 39 diyor. bende onlara uydum. o yolda ilerliyorum. oyundan arkadaslar forumlara yaz talentini onlara gore item topla felan dedi. şimdi bu talent a uygun itemlar nelerdir? birde bu konuda goruslerınızı alabılırsem sevınırım.

vakıt ayırdıgınız icin tesekkurler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...