Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

murderer olayı nasıl geçer


rambo___

Öne çıkan mesajlar

girmeden geçmiyor, guildden birisi denemişti. seninle eşit levelde olan yada senden 1 - 2 level fazla olan yaratıkları kesersen murderer puanin 3-7 arasında düşer. 1200 sıfırlandığında tekrar normal haline dönersin. yalnız murdererken playerlar tarafından öldürülürsen üzerindeki eşyalardan herhangi birisi düşebilir, o yüzden tenha yerlerde kas yada 6 kez ölmen gerekiyor. sp ve exp gidiyor ölünce, üzerindeki itemleri store a koy, 6 kez öl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada öldüm baya ,ismimdeki kırmızılık geçti ama kurukafa simgesi gitmedi. bilmeyenler için söylim eğer murderer olup player tarafından ölürseniz normal xp kaybediyorsunuz eğer monster tarafından öldürülürseniz 3 katı daha fazla xp kaybediyosunuz. yani mecbur player tarafından kapı önünde yalamaya :) döne döne öleceksiniz.yardımlarınız için teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kendi isteğimle murderer olmadım tuzağa düştümde oldum. dikkat ederseniz kapı önünde habire birbirlerini öldürürler boyunlarına kırmızı kaşkol takarak. tam saldıracağım zaman kaşkolunu çıkardı ve öldü. bende murderer durumuna düştüm. en az 500k xp gitti. bu konuda dikkat edilmesi gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hunter guildine para ödenen durum "wanted status". wanted status, arrange pointiniz 3000 geçtiğinde olacağınız durum. arrange pointte thief iken hunter trader öldürdüğünüzde artar. arrange 3k olduktan sonra herhangi bir hunter sizi thief kıyafeti giymemişkende öldürebilir. arrange sıfırlanır, jangandaki hunter guildine istenilen para ödenir ve 180 dk. beklenir. o 180 dk. içinde herhangi bir mesleğin flagini kullanamazsınız. ya da arrange kendisi yavaş yavaş düşer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçende babel'de adamın biri seri bir şekilde pk olup yeniden normal haline dönüyordu.

olay şöyle gelişti adam önce deveme daldı bu sırada pk oldu ardından bende ona dalmaya başladım, ben tam dalarken adam tekrar eski haline döndü bu seferde ben pk oldum(!)

ardından beni kesti, thief arkadaşı geldi yerdeki itemleri toplayıp kayboldular :s
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet o çıplak ve ismi kırmızı olanlar murderer puanını düşürmek için ölüyorlar. her ölüşte 200 puan düşer, 1 kişi öldürdüğünde 1200 murderer puanı olur. o yüzden 6 kez ölünce düzelir ama exp, sp kaybedilir :(

@krusty
adam sana ya da devene saldırdığında pk olmaz, ismi mor olur, sanırım 10 sn. içinde mor halinden normale döner, normale döndüğünde sen ona saldırırsan sen ismin mor olur. ismi mor olan oyuncuya herkes saldırabilir. bu tarz sahtekarlıklara başvuruyorlar ne yazık ki. birazcık dikkatli olmak lazım. :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 yıl sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...