Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dvd writer tavsiyesi


karakedi

Öne çıkan mesajlar

2.5-3 senedir nec dvd+-r kullaniyorum. ilk aldigim model 1000a idi. gercekten okuma sorunu vardi ama o donem hepsinin sorunu vardi. gecen sene yeniledim modelini hatirlamiyorum ama yine nec aldim, okuma sorunu yasamadim henuz. cokta memnunum. gerci download hastaligim bittigi icin ilki kadar yogun kullanmiyorum bunu ama normal bir insan evladindan fazla yinede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle lg diyorum.asil lg nin uzmanlik alani optik isidir.dunyada bu konuda 1. firmadir.ben herseyini kullandi.telefon,laptop,dvd writer...hepsi guzel ve hic sorun cikartmadi.yurtdisi piyasasini biraz takip ederseniz lgnin nasil bi firma ldugunu daha iyi ogrenirsiniz.ornegin businessweek dergisi lgyi dunyanin en iyi ucuncu bilisim firmasi secmisti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

-/+ hızları ve gösterdiği stabil çalışma yüzünden tavsiyem toshiba'dır. kaynağım ise tomshardware.com. sana link bulup veririm.

birçok sürücü 16x diyor ama uygulamada bu hıza çıkamıyorlar veya çıkmak için çok kaliteli medya istiyorlar. kimisi -r ile deli gibi yazarken, tekrar yazılabilir medyalarda batırıyorlar. tüm hızlarda ilk üçte kalan hatta bazılarında ilk sıraya oturan ve test sonunda tercih edilesi yazıcı ünvanını alan cihaz toshiba'idi.

piyasada bulması biraz zor sanırım. ama okuduğum onca yabancı testten sonra aklımdaki marka toshiba benim.

saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende dvd-rw bakıyorum ancak bidolunun bana haber vermeden siparişimi 28/02 ye atması sonucu siparişimi iptal ettim. hani alıcaksan bunlarada dikkat et. ayrıca samsung almaya karar verdim çünkü en ucuzu o 2 yılda garantisi var(standart parça garantsi). bir sorun yaşamassın. fazla bir parada değil. pcgold'da 74ytl ye geliyor. istanbul içi teslimi 1 gün. tüm bunların dışında kargo ücretide yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben şunu aldım: "nec nd-3551 16x dual layer dvd writer"
henüz kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım.
labelflash özelliği varmış bununda, ama mavibilgisayarın sitesinde baktığım boş dvd lerde bu özellik var yada yok şeklinde yazmıyor.bu olaya uyumlu boş dvd nerden bulabilirim?
mesela bendeki dvd ler şu marka: "memorex dvd+r 16x 4.7gb"
bu dvd lerde labelflash özelliğini kullanabilirmiyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
asus aldım, tam modeli şudur: asys drw - 1608p2s

kdvli fiyatı 83 milyon. henüz 1 dvd yazdım sorunsuz yazıverdi. bakalım bu aksam uzun geçecek. 120 gblik harddiskimde yaklasık 60 küsür gblik bir alanı dvdye geçirmem gerekiyor ;)

dvd olarakda maxell aldım, kampanya yapmışlardı. 25+3 dvd (birde yanında 4 adet kalem pil veriyor ehe) onlarda 12 euro artı kdvye geldi.

sorunsuz görünüyor, hoş dvdlerde maxell marka bunda sorun çıkartırsa, telefon açıp "hiçbi sorun yaşamazsınız beyeefendi alın alın" diye direyen satış elemanının kalbini kırarım. (alırkende peşin peşin söyledim zaten, bak sorun çıkarsa bozuşuruz diye :p)

neysem, yorumarını esirgemeyen herkese tşk efem. haydin hayırlısı olsun.

ps: nec almaya gitmiştim aslında. ama asusu öve öve bitiremedi satış elemanı. haftasonu bide noname (dms :p) dvd medyalar alıp onların üzerinde denicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...