Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı siir/yazilar


Crawlin

Öne çıkan mesajlar

Ozdemir Asaf' ın Diyek diye bir şirini göndermişsin. Eğer aradığın oysa sitede duruyor. Onun dışında eğer bir şiir gönderdiysen(bugunlerde) o zaman gönderdiğin şiirin içeriğine bağlı. Pepelek kurallarına uygun olmayan Zararlı şiirler ve yazılar siliniyor, o sınıfta bir şey yazdıysan hiç arama derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Taenia;
Öncelikle içinden gelen şeyleri buraya yazıp bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Pepelek gelenklerine göre her yeni gelen üye forumlarımızın Yeni Gelenler Bölümüne bir selamlama mesajı yazarlar. Sanırım sen böyle bir mesaj yazmadığın için Konu Dışı Bölümünde biraz farklı bir tepki almış biraz şaşırmışsın. Öncelikle ben sana Pepelek Camiasını biraz tanıtayım istersen.

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Pepelek Ana Sayfasından UO(Uoltima Online), WoW(World of Warcraft, AO(Anarchy Online), DC(Dragon Court), DAoC(Dark Age of Camelot), EVE(Eve Online), NwN(Neverwinter Nights) ve SWG(Star Wars Galaxies) ıoyunlarına ilgin varsa çok detaylı bilgilere ulaşabilirsin. İlgin olmasa da bir incelemeni öneririm çünkü gerçekten bir çoğu son yıllarda bütün dünyada çok populer olan İnternet üzerinden oynanan online oyun türleridir, bu linklerini verdiğim siteler ise bu oyunların ilk ve tek Türkçe siteleridir. Gerçekten çok ilgini çekebilirler. Şu anda yazmış olduğun bölümün sitesi ise Karalama Defteri' dir ve ünlü şair ve yazarlara ait düz yazı ve şiirleri bulabileceğin gibi amatör yazarların denemelerini de bulabileceğin hatta kendi yazılarını da paylaşabileceğin bir kütüphanedir. Eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın.

İçinden gelenleri yazmışsın umarım bunların da devamı gelir. Yazılarını ve şiirlerini bekliyoruz.
İyi eğlenceler =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...