Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

town bomb sanırım kalkmış....


EscapeCommander

Öne çıkan mesajlar

Bence fazla hassassınız bu konuda. Cz de iseniz birçok şeyi göze almışsınız demektir. Town bomb olayında sizi gafil avlıyor olabilirler ama birde o novayı atana sorun ne derece zevkli olduğunu :)
Bence sorun NP yi son vuran kişinin alması. Siz rakibinizi ezin canı sıfıra insin, biri yaldır yaldır gelip, 1 damage ile adamı senden alsın. Sizce hangisi daha adil?
Aynı yaratıklardaki kutu olayı gibi olmalı NP
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bilinç'e katılıyorum. Zira oyunun ana karakteri büyücüler. Cz'de 2 karakter beni korkutuyor; 1. si asasinler (görünmedikleri için herhangi bir önlem alamıyoruz ve beni yatıranlar % 95 asasinler oluyor), 2.si lighting mage (evet mal gibi kalakalıyorum öylece ve yanındaki herhangi biri etrafımda döne döne kesiyor beni).
Tow bug sayesinde çok np kazandım. Sadece humanların townuna giderek değil, onların geldiği zaman pusu kurarak da. Çoğu zaman parti yapmıyordum, içerde humanların gelmelerini bekliyordum. Her turda 2-3 tane garanti yatırıyorum. 100-150 np yapar bu. Ama bu gug işinin kalkmasına bir mage olarak sevindim. Townun güvenli bölge olması gerekir. Ayrıca gerçek anlamda savaşma zevkini öldürmüştü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir mage olarak bende fikrimi soyleyim ilk once tower konusuna gelince bana onceden 450 falan vuruyodu suan 650 vuruyo oyle aman aman bir fark yok bence lr konusuna gelince 2 asian 1 mage 1 presit cz indigimiz zaman isim vermeyim ama cok warrior rouge ve mageleri kitleyerek yanımdaki adamlar kesiyodu bu oyunda kimse tek basına cz anlamında soyluyorum sıfır ben boyle dusunuyorum ne warrior presitsiz ne mage rougesiz yapamaz hepsi birnirinin eksilerini tamamlıyor..... cogu konusuyor mageler asisanı gorunce kacıyo diye ben cok 1 vs 1 asisan kestim ....daha dun olmus bir olayı soyleyim 2 asisan beni kovalıyo uzaklastım tek oldugumdan ikisi birden attack yapıp kescekti biraz kactım tam biri spike attı wariror cektim yanıma partideki o beni kovalıyan asisanlar kacacak yer aradılar neticede birini kestik oburu town ben cok eminim bir cok asisanı 1 vs 1 de keserim rahatlıkla....

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 17:16 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demekki oyunu oynarken Macrolin adlı şahıs lightning olduktan sonra yanına sağlam bi archer alıp sizi stunlayaraktan 5 er 5er ok yemenize sebep olmadı herhalde light mage tek başına bi hiçtir ama yanında bir assasin yada okçu varsa o zaman işiniz zor neyse bunlar oyunu oynadığım zamanlarda kaldı

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 20:20 tarihinde, Beowolf tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tp adam öldürür. tek basına bi asasin warrior bp nin sahip olabilecegi attack power için saglam oldugunu farzedip 2k diyelim.
5 kişilik bi partideki mage in 3 sn içinde yanına çekebileceği attack power 7-8k eder. bu da seni öldürür.
ki zaten bikaç parça unique ve dd ile pet mage debuffer harici her chara kafa tutar.
her class ı oynadım bu oyunda ama light mage gibisi yok, böle bi keyfi hiç bi charda bulamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar zeka özürlü bir buluş olabilidi ancak. Ya bu oyunu yazanları IQ testinden geçirerek işe alıyorlar sanırım ve belli bir iq'nun üstünde olanlar kadroya alınmıyor anladığım kadarıyla. Ne de güzel çözüm buluşlar, "madem bug'ı kesemiyoruz bari kulelerin vuruş gücünü artıralım". Neye yaradı peki bu? İçeri sokulan tankın daha hızlı yatmasına. Nova town yapacaklara 2 sn gibi bir zaman kazandırmış oldular. Hey Allah'ım sen büyüksün..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage de oynadim ama su anda assasinle oynuyorum ikiside oynamasi zevkli karakterler. mage daha zevkli ve zordu. aoe kalktiktan sonra mage i kasmasi zor geldi biraktim bide boss kesemiyodu mage:).

cz ye gelince 1v1 saglam dd giyen magelerin hic birine yaklasmiyorum bile cunku beni warior veya debufflardan daha fazla olduruyorlar. lightning yiyince aptal aptal bakmak cok koyuyo insana. kesmesi en kolay olan ortalama bp ler eline her mirage i alan kendini bp saninca defans olmadan cok kolay damage veriyosun bp lere tabi tek yakalayabilirsen. ben idda ediyorumki saglam bi magei assasinler kolay kolay 1v1 de yatiramaz ustunde ne kadar resist olursa olsun kesin ya donuyosun ya yavasliyosun sonrasi town zaten:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...