cezad § 10 Şub 2006, 19:33 arkadaslar 1 2 ay boyunca internete baglanamiyacagimda wowu landan kurup oynamak istiyorum acaba emulatorunu nasil bulucamve nasil baglanicam bir yardimci olurmusunuz...bu konunun yeri burasimi bilmiyorum ama Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Ceti § 10 Şub 2006, 19:37 konunun yeri burasi degil ama mysql falan kullanman lazim, wow ilk basladigi zamanlarda vardi oyle birsey hatta beta testden once orange internet cafede kurmustuk bi tane world ama sadece kosabiliyorsun etrafda, hic bir skill yok.. mob yok.... ne biliyim oyle sacma sapan birseydi, git screenshot lara bak daha iyidir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Fly § 10 Şub 2006, 19:39 Yanlız wowu landan kurup oynasan da sadece sen olacaksın oyunda, single oyun oynuyor gibi olacak. Bence de hiç oynama daha iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
cezad § 10 Şub 2006, 19:47 yanlis yere yazmisim ama terslemediginiz icin sagolun yeni laptop aldim acaba wowu kaldirirmi onu test edicem bana link verip yardimci olabilirimisiniz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ad3m § 10 Şub 2006, 23:12 Mahsum yalanında übermiş :) Hiç bir şey kazandırmıyacak sana mlsf boşver... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Wendigo § 10 Şub 2006, 23:18 netten emulator bulamiyorsan , bulsan bile kuramayacagin kanisina kapildim nedense Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Fly § 12 Şub 2006, 14:49 emülatörü bulunuyor(du - 3 ay önce), ama anlamı yok. boş boş koşturacaksın ordan oraya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş