Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdışı patladı heralde?


Brigand

Öne çıkan mesajlar

16.02.2006 16:39:57 ttnet internet erişimimizde problem bulunmamakla birlikte ttnet''in bilinen fiber optik kablo arızasından sonra yaşanan yurtdışı internet erişimindeki aksaklıklar tekrar görülmektedir. ttnet''in yurtdışı çıkışını sağlayan link ve routelarındaki değişikliklerin erişimi kesintilere uğrattığı ve yavaşlıklara neden olduğu görülmektedir.

16.02.2006 17:57:57 türk telekom, yurtdışı internet erişimindeki aksaklıkların kaynağının, yunanistan üzerinden yurtdışı internet erişimini sağlayan transmisyon yapılarındaki arıza olduğunu bildirdi. bu arıza dolayısıyla türk telekom''un yurtdışı internet erişimi kapasitesinin yaklaşık olarak %20 oranında azaldığı öğrenildi. bu durumun neticesi olarak yurtdışı internet adreslerine erişirken kesintilerin ve yavaşlıkların yaşanması muhtemeldir. yurtiçi internet erişiminde ise herhangi bir probem bulunmamaktadır.


kaynak : http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=319387

gene yalanlara başlamış telekom bu arızalarda hep bizi buluyor zaten kendi sınırlarımızda olan olaylar yetmedi artık yunanistan'da arızaya bağladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu hakkında söylenebilecek tek şey var oda tüm telekom kullanıcılarının ay sonunda telekomu dava etmesi çünkü artık hem devlet kurumu değil dava edilmesi daha rahat hemde ortada verilmeyen bir hizmet için istenilen bedel var.bu yüzden bir şekilde toplu bir dava açılsa ve bu iş su stüne çıkarılsa en azından ilerki zamanlarda daha iyi hizmet alma şansımız olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkez tt net in iletişim sayfasındaki bütün alanlara düzgün bi şikayet mail i yollasın sürekli yollarsak kesin korkarlar 256 yı kaldırmaya kalktıklarındaki şikayetlerden ödleri patlamış hemen vazgeçmişlerdi şikayet etmenn en kolay yolu mail ard arda yollayalım tt net i pompalayalım :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

telekoma mail protestosu kampanyası: aşağıdaki maillerin hepsine içeriğini sizin belirleyeceğiniz en az bir adet mail yollayın.

------
[email protected] - adsl destek ve müşteri şikayet müd.
[email protected] - satış pazarlama müdürlüğü
[email protected] - tarife fiyatlandırma müdürlüğü
[email protected] - her tür üclendirme ve müşteri şikayeti birimi
[email protected] - erisim sebekeleri ile ilgili arıza vs bölüm
[email protected] - basın yayın koordinasyon müd.
[email protected] - yayın müd.
[email protected] - etüd ve planlama müd.
[email protected] - otomasyon ve koordinasyon müd.
[email protected] - idari işler müd.
------

mail adres kutusuna direkt yapıştırabileceğiniz şekli:

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@brigand
peki bende o söylediğiniz siteler 3-5 saniye içerisinde açılıyor desem, saniyede 20'nin üzerinde kb ile download yapıyorum desem, kapak olur mu?
ve senden bişey anlatmanı isteyen olmadı. yurtdışında sorun oldugunu da senden ögrenmedik. yurtdışı sorunun oldugunu ben de biliyorum yırtınmana gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...