Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynanış hakkında bilgi alabilirmiyim?


Sensible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar screenshotlardan baktığım kadarıyla bu oyunun arayüzü knight online ve türevlerine benziyor.Bildiğimiz gibi aynı motordan yapılan birsürü oyun türedi.Ve hepsinde hareket olayı mouse ile tıklayarak oluyor. GW öyle mi acaba? Yoksa world of warcraft gibi mi oynanışı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hareket sadece mouse ile tıklayarak olmuyor. Mouse da bir opsiyon fakat kullanışlı değil. Genelde klavye kullanılıyor hareket için. Wow'da durum nasıl bilmiyorum ama ben dungeon siege'e benzetmiştim ilk oynadığımda gw'ı.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 22:43 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gariptir ama geçen günlerden birinde kafede kurup oynayayım dedim arkadaşlarıma göstermek için, 8 kişi gelip "abi kaç levılsın" dedi, knight oynadığımı sanıyorlarmış. ve nası benzettiniz bu grafikler varken dediğimde pelerin var ya arkanda o yüzden demişlerdi. ilginç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
öncelikle teketek pvp henüz yok. 4vs4 veya 8vs8 kapışılıyor. her oyuncu 8 skill alıyor kapışmadan önce. kapışma esnasında herhangi bir skill değişimi yapılamıyor. bu yüzden oyuncular takımlarına yararlı olabilecek ofansif ve defansif skill'leri seçip öyle pvp'ye girmek zorunda. pvp'ler genelde taktik savaşı halinde geçiyor. 1000'e yakın emin değilim belki daha fazla skill olduğu için milyonlarca skill kombinasyonuyla savaşmak mümkün. tabiki sadece seçilen skill'ler maçın sonucunu tayin etmiyor. sonucu daha çok oyuncuların pvp'ye yatkınlıkları, çabuklukları ve birbirleriyle olan uyumları belirliyor diyebiliriz. hatta hızlı satranç diyebiliriz guild wars'da pvp'ye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...