Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lanetin hikayesi demo


nebuchadnezzar

Öne çıkan mesajlar

ben daha hayatimda bu kadar kotu oyun gormedim
hani adam 1 haftada sallama biseyler yapmis olsa tamam. ama boyle bi oyun icin 3 yil ugrasmis olmak...
kapi acilma efektleri falan zaten direk copy/paste.
merdiven cikislari moon-walk.
oynanabilirlige girmiyorum bile[hline]GAP
Gay And Proud
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
az önce next level'da lanetin hikayesi'ni izledim.

Türk oyunu güzel yapsalar mutlaka alınmalı. Ama sırf Türk yaptı diye paramı ortalığa saçamam.

Dedektif Fırtına da 3DMax ile yapılmış gibi gözüküyordu. Ama bunun kadar sırıtmıyor. Direk basit bir 3D animation programında birşeyler çiziktirilmiş gibi duruyor.

Bir oyunda senaryo, grafikler ve kontrol çok önemlidir.
Bu oyunda çok klişe bir senaryo var. Grafikler yok zaten. Kontrol ise aşırı zor.
Üzgünüm ne kadar Türk yapmış olsa da bu oyunun rezil olduğunu değiştiremez.

Türk olmak güzel şeyler yapmaya engel değil. Bak mesela FarCry'ı iki Türk yapıyor. Fıstık gibi bir oyun. Intel için demolar yapan bir grup varmış. Best TV Game Special Weekend'e çıkmışlardı. Bunlar da çok güzel interaktif bir program yapmışlardı. Basketbol topu felan kullanıyorsun, suda top yüzüyor vesaire...

Lanetin Hikayesi, baştan beri Resident Evil klonu olduğunu gösteriyor. Kurgu desen iğrenç, sıradan bir gazeteci askerlerden kurtuluyor, helikopterdeki askeri tek kurşunla (kafadan? glockla? Apache helikopter?) öldürüyor. Bir insanın başka birisini böyle pat diye öldürmesi pek kolay olmaması lazım. Eli titresin, adamı öldürdükten sonra silahı atıp şok olması lazım felan... Ama direk katliam makinesi gibi davranıyor..

Sonuç: Ne yazık ki fiyasko bir oyun olmuş. Daha iyi şeyler yapabiliriz aslında (Pusu?)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resident evil klonu çok yanlış bir cümle bence, klonun klonu demek gibi birşey.[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi hatirlaim da sanirim level in bir saysinda(need for speed pource vardi sanirim) Orda vermislerdi ISTE TURK OYUNLAR diye,
Uff ama sevindirik olmustum,
Lakin kotu birsey cikti.,a
Ama aklinizda bulunsun
Emeklenmeden yurunemez,
Simdi baya kotu seyler olabilir,Lakin eminim yakinda(10 yil icinde) hepimiz Unreal motorlu fps veya rts gormemiz mumkun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pusu çok güzel gözüküyordu. Bence 10 seneye kalmaz. Çıtayı yükselten olduğu sürece kaliteli oyunlar yakındır. (Ha tabi şu da var, tek başına bi şeyler yapmak özveri sayılabilir ama bu işler tek başına uğraşmakla olmuyor haliyle. Adam gibi ekip kurup, bence çok daha kısa sürede, daha kaliteli bi oyun yapabilirlerdi.)

NOT: Ayrıca oyun daha "demo". Bu işin beta test'i var vs... Bence öldürmeyin hemen. Yapan arkadaş tepkileri görmek için bu durumda bi şeyler sunmuştur bence. Sonuçta 3 senedir bi iş için uğraşıyorsan, insanlar senden bir şeyler görmek istediğinde, aha bunu yaptım diyebilmelisin. İyi ya da kötü, adamın elinde "demo" diyebileceği bi sürüm var. Belkide üzerinden çok geçmeden, hatalarını tepkilere göre öğrenip düzeltecektir...

[Bu mesaj riglous tarafından 31 August 2003 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

emeklenmeden yürünmez tabi..
hemen warcraft 3 kalitesinde videolar, blizzard/sierra tarzı oyunlar beklemiyorum.

Ama insan bir kişi bile olsa, birşey yapacaksa daha iyisini yapmasını bilmeli.
Resident Evil'la dalga felan geçmemiş, direk resident evil'a özenip onun üstünden yapmış oyunu.

Oyunun full versiyonu çıktı yani beta meta olayı yok.

Pusu var bak mesela, adamlar güzelim motor kullanmış oyun için, mis gibi grafikler var. Eminim full versiyonu çıkarsa şahane bir oyun oynarız.

Birbirinden tamamen ayrı iki kişi bir oyun yaptılar. Gunman Chronicles. Tamam, oyun tutulmadı belki ama, oyun tek kelimeyle şahane. Half-life modu gibi ama değil.

Yani oyun yapıp Türkiye'yi temsil etmek istiyorsan bence, 13-14 yaşındaki çocukların amatör hevesinden öteye geçilmesi lazım.[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum.
Gevezeliğimde çok boş konuşurum.
Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türk oyunu tamam sırf gelişsin diye alınabilir ama bana oyunu yapanın amacı oyun değil de sömürüymüş gibi geliyor. oyunun hiçbir artısı yok ki. hadi imkanların yok süper grafikler yapamadın oynanabilirlik de kötü oldu. e bari orjinal bir senaryo üret ne biliim uzaylı saldırısı olsa daha orjinal olurdu açıkçası. senaryo üretmek de imkan istemiyor ki aşmış bişi olmasın ama orjinal bişi olsun hafiften. e onu da yapamıyorsan zaten oyun her planda geri kalıyor demektir bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...