Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok oynattığınız/sevdiğiniz karakter


Gimli

Öne çıkan mesajlar

Muhtemelen buna benzer bir sürü forum açılmıştır ama; insan bu tip forumlardan hiçbi zaman sıkılmaz sanırım (-8
Hadi başlıyorum ben..

Nikimin aksine heralde en az oynattığım karakter dwarftur. Genelde Rouge yada Druid'e gidiyorum. Misal son oynattığım druid:

Adam azılı bir hırsızdır, ordan oraya kaçmaktan yorulmuş, yaptığı suçlardan pişmanlık duymaktadır. En sonunda yakalanır, gözleri dağlanır ve sürgün edilir. Kader onu kuzeydeki ormanlara götürür. Oradaki eski bir ruh ona ormanın kanun ve yasalarını öğretir. Doğanın öğretilerini kavrayan adam, kaybettiği gözlerini artık manevi olarak tamir etmiştir. Tekrar insan içine çıkmasıysa bundan 10 yıl sonra yolunu kaybetmiş bir maceracı grubuna rastlaması sonucu gerçekleşir.

Az konuşan, ama fikir ve düşüncelerini devamlı ufak ufak partiye aşılamaya çalışan bir karakterdi. Genelde, grupta fikir çatışmalarını dengeleyen ve grubun ilerlemesine yardımcı olan kişiydi. (Grubun paladinini saymassak tabii) Fakat oyun ilerledikçe, chaos ansalona indi ve onun da tanrısı diğer tanrılar gibi gücünü kaybetti. Chaos ona eski geçmişini hatırlattı ve yeni güçler bahşetti. Bu noktadan sonra grup için bambaşka bir yönden tehlike ortaya çıkmıştı...

Evet.. Ya sizin karakterleriniz?[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni dizayn ettiğim bu karakteri oynatma imkanım olmadı:

Volfied Raventrapper kısa ismi,
Bir HGHK (Half Gnome Half Kender). Life quest i dişi kenderler olan bir gnome ile meraklı ve sapık bir kendermaid in yavrusudur. Ne yazıkki iki ırkın da az olan değil, baskın özelliklerini almıştır. Hem hızlı konuşur, hem çok konuşur. Hoopak i gnomish invention dır, ve kender kanının getirmiş olduğu şans sayesinde yaptığı çoğu invention çalışır, ki invention ları da kender kanının bastırması nedeniyle mantığın dışına çıkmazlar. Hoopak i buna bir örnektir, hoopakinin altından bıçak fırlatabilir, fakat bu bıçağı tamaen yaylardan ve iplerden oluşmuş mekanizma ile fırlatır (Volf'un el kitabı sayfa 5, silahlarım ve dizaynları bölümünde daha fazla detay bulunabilir)

Özellikleri olarak iki ırkın da minyonluğu üzerinde olduğundan gücü ortalamadır. Dayanıklılık (endurance) azdır, ama yine de kender-gnome olarak averajın üstü bir çeviklike sahipken, gnome aklının kender yaratıclığı ile birleşmesi zekasının yüksek olmasına neden olmuştur. Ki bir büyücünün eğitimi altında basit illüzyon numaraları yapabilir. Karizması beklenildiği gibi azdır, ama yine de yaşadığı kasabadaki halk onu sever, çünkü pek çok kişinin evinde kolaylıklar sağlamıştır basit icatları ile.

Fakat her kender kanının başına gelen şey onu biraz daha geç bulur. Wanderlust, ve 30 yaşındayken gezmek ister, ve maceralara başlar.

Bööle işte :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım benim karakterlerim biraz daha yalın kaçıyor diğerlerine göre..

Ben öyle fazla cicili bicili, tanrılardan güç almış, hödö'nün adıyla savaşan kişileri canlandırmaktan fazla zevk alamıyorum genellikle..

Ranger oynatırdım ilk başladığım zamanlarda, Half-Elf'ti genelde ilk karakterlerimin ırklarıda

DL'deki yarım-elf'ler beni hep kendine çekmiştir kendi eziklikleri içinde...

Neyse..

En çok oynattığım 3 sınıf oldu benim hep ; Savaşçı, Barbar ve Korucu. En çok hoşlandığım karakterlerim genelde savaşçılardan(barbar kılıklı :D ) çıkmıştır genellikle.

Bir tanesi mesela acaip ünlüdür yaptığı şeylerle. Planescape'e düştükten sonra bir Archangel olayı vardır ki resmen bitmiştim orda..

Grupta en güvendiğim (genelde hep 1 kişidir :) ) kişi olan solamnia şovalyesi, kiri-jolith'in eski seçilmişi (yeni seçilmişi kendisiydi) olan archangel ile birlikte kapışmaya başlar. Pek uzun sürmeyen bir dövüşten sonra, dizleri üzerinde yerde kalır. Archangel hain kahkahalarla birlikte bir şeyler gevelerken (planescape'den kurtulup bla bla yapacağıyla ilgili) benim barbar kılıcını çekip "HASKTİR ULAN!" diyerekten charge etmişti herife..

Karakter yapısı olarak, sert, karamsar ve kendinden başkasına inanmayan bir adamdı. Bir süre korsanlık yapmış, hayatını yasadışı yollardan kazanmıştı. Tanrılara güvenmiyor, bileğinin gücüyle yaşamını kazanmaya çalışıyordu..

Güzeldi, eğlenceliydi..
p.s: olm gimli sen kör değildin ki! aheauhae yalancı herif ya
[hline]My little black heart

[Bu mesaj Magic tarafından 13 Aralık 2002 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu karakter magic ve gimlininkiyle aynı oyundaydı yanlış hatırlamıyorsam

Dragonlance te oynuyorduk
lawful evil mage

tipik bir karacübbeli.kendi çıkarları için insanları kullanan biri.
gruptaki insanların onunla ilişki kurmasının tek sebebi alaycı lafları ve sivri diline rağmen zekası ve büyüleriyle gruba katkıda bulunmasıydı..onu bu özelliklere rağmen kabul etmeyenler ise genelde üslerinden gelen emirler nedeniyle kabul etmek zorunda kalıyorlardı

her türlü otorite kanun ve olayı değerlendirir ve bunları kendi çıkarı için kullanır.genelde çoğu karakteri ikna edebilecek kapasiteye sahiptir.bağlılık onun için pek önemli bir duygu değildir ona yardımı olmayan birinin ölümüme tepkisiz kalacak kadar kalpsizdir.kolay sinirlenir ama sinirini dışarı vurmaz.. kincidir ona yapılan birşeyi unutmaz ve intikam için fırsat kollar.
savaş sırasında büyü gücünü kullanmaktan çekinmez.. yanındakilerin halledebileceği bir durum bile olsa büyü gücü ile birilerine zarar verir çünkü böyle yaparak insanlara gözdağı verdiğini düşünmektedir

herşeyi garantiye almaktan hoşlanır hazırlıklıdır.fiziksel kuvvet olarak etkisizdir.yanında genelde kendine has bir yapısı olan ve basit bir büyüsel işlevi olan bir asa ve zehir sürülmüş bir hançer taşır.

grupta başka büyücü olmasından hoşlanmaz ve her fırsatta ondan iyi olduğunu sergilemeye çalışır

değerli bir ödül sunulduğunda genelde gözü döner
bu sayede kolayca taraf değiştirilebilir veya tuzağa düşürülebilir
ama bilsede ödül için riski göze alır(çok tehlikeli olursa durum değişebilir)

güzel kadınlardan baya hoşlanır onları etkilemek ister
ama bunu öbürlerinin dikkatini çekmeden yapar
ortalıkta yapmaz çünkü bunun öbürlerine bir zaaf olarak gözükmesini istemez

düşünce tarzı nedeniyle yaptığı bir davranış için(biraz acımasız) grup tarafından tepkiye maruz kaldığı durumlar olur
ama o yinede bildiğini okur

genelde farklı bi izlenim versede insanların fikirlerini önemser çünkü iyi bir fikir her zaman işe yarayabilir

cübbesinin başlığını yanında başkaları varken pek çıkarnaz
çünkü onun altından insanları gözlemek hoşuna gider

background değişir aynı şeyi yazmaktan hoşlanmam[hline]::What dedin gülüm?::
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben cübbesinden çıkarmadımki olayı daha çok belirttiği özelliklerinden çıkardım

yani şöyle bi arcane'in yazdığını oku oyununuzu düşünmeden, bide raist'lin'in ilk 2 kitaptaki davranışları, halini vs. hatırla

saçı olsa yeter babam demem için[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaf kötü adam kötü adamdır :P raist fazlacana parlak bi örnek :P hele kötü evil magelerde genel olarak aynı tipler olyo icten pazarlıklı büyü aşığı aşırı narsist aşırı filan falan : sadece kişilikler hafif degisio onun dısında amac hep aynı diilmi? (bir kara cübbeli evil mageden bahsediosak)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gimli senin druid oyun sonunda ölmüştü dimi...(aslında senin ve yankı'nın karakterleri öldüğü için oyunu bitirmiştik :))
Magic'in karakterleriyle hep kardeş veya arkadaş olurum oyunlarda ama adamla sıfır muhabbet ederiz nedense hiçbir zaman buna bi anlam verememişimdir.(ki planscape oyununda barbar ve ben kardeştik)
Arcane'de bu anlttığı karacüppeli büyücüsüyle yakalayıp bağladığımız adamı öldürmüştü ben,solamniğimiz ve gimli bi güzel haşlamıştık adamı...:)

Şimdi benim oynattığım karaktere gelince en çok oynattığım karakter Half-elf Ranger'dır (ki magic bu karakteri kafama sokmuştur :))

half-elf'in kendini bilmemesi nereye gitse çoğu zaman dışlanması ve kendini doğaya adaması herzaman hoşuma gitmiştir...[hline]"Never turn your back on friends"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla bence raistlin ile karşılaştırmak gereksiz en nihayetyinde adam bir lawful evil char oynuyor ee hali ile iyilik timsali olması yada insan ilişkilerinde pek bi kabul edilir sevilir olması beklenemez ayrıca raistlin asla gruba karşı birşeyler gösterme kanıtlama yada göz dağı verme gibi bir davranışa sahip değildi çünkü buna ihtiyacı olmadığı gibi zaten grubu önemsediğide söylenemezdi.[hline]!Damlam!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KARAMURAT, 16 Aralık 2002 16:06 tarihinde demiş ki:
walla bence raistlin ile karşılaştırmak gereksiz en nihayetyinde adam bir lawful evil char oynuyor ee hali ile iyilik timsali olması yada insan ilişkilerinde pek bi kabul edilir sevilir olması beklenemez ayrıca raistlin asla gruba karşı birşeyler gösterme kanıtlama yada göz dağı verme gibi bir davranışa sahip değildi çünkü buna ihtiyacı olmadığı gibi zaten grubu önemsediğide söylenemezdi.[hline]!Damlam!
hah işte benden güzel açıklamışın bu mesajda..

raistlin bildiğim kadarıyla neutral evil zaten..[hline]::Pull me down again::
::And guide me into::
::Pain::
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin
Özelliklede etrafta bi iki kız varsa:)))) onun haricinde koca koca kılıcları baltaları olan öküzlerin veya yarasa guenosundan ates toplarını saga sola sallayan tek kelimesiyle insanları öldüren deha magelerin arklarından dolasıp dehsetengiz zırhlarının acıklık bi bölgesinden gizlice ufak bi zehirli hançer sokarak o dehsetengiz güçlü karakterin kanının zehirle yanarak ve o dehsetengiz cübbe yada duvar gibi zırhının içinde elinde eşşek gibi kılıcı olan bir savascının kıvranarak ölmesini de tercih edebilirim. Ama yinede karizma iyidir(özelliklede etrafta kızlar varsa:)[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları
20.level Monk
Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sırayla;
Rogue/fighter + assasin( prestige class)

herhangibi bi specialit mage (bi kaçı dışında mesala divinerları sevmiyorum, en çok transmuter veya necromencer),

cleric[hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar''
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...