Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl Dupe yapılır, KOSP'un incelikleri, adam dolandırma sanatı.


Murtaza

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, böyle bir başlık seçtim çünkü "Forum kuralları", "arkadaşlar lütfen dikkat", "nasıl post atılır" gibi başlıklar seçtiğimde ve bu konunun içeriğinde çeşitli forum kurallarından bahsettiğim zaman ne yazık ki gerekli ilgiyi göremiyor.
Sticky olarak koyduğumuz kuralların sizler tarafından okunması maksimum 2 dakikanızı alır. Siz buna zahmet etmeyip de sağdan soldan duyduğunuz "aga paticik diye bi forum var, gir istediğini yaz." laflarına uyarak "SATILIK AYRIN BOV, PM ATIN ALIN, verin, öpün koklayın" şeklinde topic açarsanız, devamında da açtığınız konu silindi diye, "ULAN TOPİKM AÇTIK SİLDİNİZ; NAAPTIM LAN CEVAP VERİN" şeklinde 2. bi konu açarsanız olmaz.

KO bölümünün ilk zamanlarında burası çok farklıydı, insanların birbirine hoş görüsü daima vardı. Mutlaka arada sırada farklı görüşlerden dolayı tartışma çıkıyordu ama bu hiç bir zaman "kendini ispat etme" çabasına dönüşmüyordu.

Son zamanlarda bakıyorum, bi tanesi bi konu açıyor, konunun içeriğini okuyorum, tamamen birilerini karalama, yerin dibine sokma üzerine yazılmış olduğunu görüyorum.
E hal böyle olunca da küfürler, aşağılamalar havada uçuşuyor.

Arkadaşlar, şu an Forum' un en sık mesaj atılan forum bölümleri arasında ( garbage dahil) KO bölümü birinci geliyor. E mesajlara bakıyoruz "AHUzhuaklsdfnkahbgğı09h5rğbıahg" şeklinde mesajlar. Kendinizi böyle mi ifade ediyorsunuz veya yazabilceğiniz en iyi mesaj bu mudur? Sırf mesaj atmış olmak için mesaj atmayın...

Belki siz KO bölümünden dışarı çıkmadığınız için bilmiyorsunuz ama diğer bölümlerdeki kullanıcıların KO bölümünü "çöplük" olarak nitelendirmesi, hem buranın alan yetkilisi olduğumdan dolayı hem de bir KO oyuncusu olduğumdan dolayı çok rahatsız etmekte.

Bu yüzden kuralları tekrar hatırlatıyorum.


[li]Caps kullanılarak açılan topicler[/li]
[li]Caps içeren mesajlar[/li]
[li]"Aga soyle soylıım, geldım ama blmadim ne yapmam gerektgını solemırısınsın?" şeklinde yazılan mesajlar[/li]
[li]bilimum küfür içeren mesajlar[/li]
[li]Bir üstteki mesajdan alıntı yapılarak, destansı şekilde uzun olan mesajlar[/li]
[li]Bütün mesajları BOLD şeklinde yazan arkadaşların mesajları[/li]
[li]Kişiye, hakaret boyutunda yapılan eleştriler[/li]
[li]"FÜZE_ALİ, BANA ULAŞ AGA... MSN: PIRASA_LALESİ@hotmail..." şeklinde PM atmak yerine, topic açanların mesajları[/li]
[li]"ula ula benim topikim niye silindi?" diye tekrar açılan topicler[/li]


Bunları yapıyorsanız, uzaklaştırılırsınız. Daha sonra "AGA BEN NAAPTIMKİ banladınız beni." demeyin...

Bugüne kadar alan yetkilileri arkadaşlarım ve ben elimizden geldiğince müsamaha göstermeye çalışıyorduk, son günlerde olanlardan dolayı bunu da yapmaktan çekiniyoruz artık.

200 kişinin abuk subuk post atmasından çok 50 kişinin adam akıllı mesajlar yazması hem sizin için hem de bizim için çok daha iyi olur...

Sorunu olan varsa bana PM yoluyla ulaşabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcağım.


Daha iyi bir KO bölümü dileğiyle.

Teşekkürler...[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do


[Bu mesaj Murtaza tarafından 27 Aralık 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın başını ağrıtmayın be, tam da en melek pati seçmiştik.Şimdi en kızdırılmış pati olmuş =)

Gerçekten zor değil 3-5 kurala uymak, zaten bunların kural olarak yazılması bile kendinizi gözden geçirme vaktinin geldiğinin göstergesidir.En azından hakaret etmemeyi her insan başarabilir galiba, ya da aşağılamamayı.

Neyse bana düşmez, murtaza zaten yeterince anlatmış.Anlamak da, anlaması gerekenlere düşmüş.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce Topic Yazana Baktım Murtaza Ana hede hüde!
"Paticikte elden gitti aboww"Diyee dert yanarken
said:
Murtaza, 27 Aralık 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar, böyle bir başlık seçtim çünkü "Forum kuralları", "arkadaşlar lütfen dikkat", "nasıl post atılır" gibi başlıklar seçtiğimde ve bu konunun içeriğinde çeşitli forum kurallarından bahsettiğim zaman ne yazık ki gerekli ilgiyi göremiyor.

Burda Rahatladım :D
Aman murtaza kardeş bida bole topic açma insanın yüreğine bişecikler oluyor zaten KE yedik yetirince darbe birde patickten yemiyek :)[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bir onerim war:
post kasmada cok kullanildigini dusunuorum bosh yazilmakta olan mesajlarin. eger garbage gibi buraya atilan postun bir etkisi olmamasi soz konusu olursa bir nebze olsun gereksiz yazilardan kurtulmush oluruz.
bence site yoneticileri bunu da goz onunde bulundurmali ve KO bolumu benzeri bu sekilde post kasmaya yonelik olaylar icin bolumlerdeki kasilan postlarin etkisiz hale getirilmesi icin gereken nedir bir dusunmeli.
boylelikle post kasanlardan gelen mesajlar belki bir nebze de olsa anlamli hale gelir de sirf post kasiorlarmish gibi gozukmez[signature][hline]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen katıyorum yazdıklarınıza. Paticik forumlarına yeni girdiğim günlerde yanışlıkla pazar alanı yerine burda topic açtım sonra özür dileyip yeni olduğumu söylediğim halde herifin biri bana senin cinsel sorunların var tatmin olamıyorsun diye saldırdı inanın bu duruma çok üzüldüm. Bu arkadasıda burdan kınıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatimi çekti bikaç gündür nefr biçok kişiyi banladı,umarım uyarıyı herkes anlar,ben pek işe yarıyacağını sanmıyorum,oyunu oynaların çoğu dengesiz zaten,nerde pislik var onun peşinde koşan insan çok,oyunda 15 yaş grubu insanlar çoğaldı
Not:yazılarıma olumsuz yanıt olmazsa sevinirim,kimse size 15 yaşında ya da dengesiz demedi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu destansı şekilde uzun yazılan mesajlar... ibaresini biraz açabilir miyiz? Üstteki mesajdan alıntı yapıldığından dolayı uzun bir mesaj haline dönenleri mi kastediyoruz, yoksa bir konu hakkında uzun uzun yazmayı mı? Her ne kadar ilk seçenek kastediliyor gibi görünse de, netleştirmekte fayda var. Zira kafamda bir konu var ve gerçekten de uzun birşeyler yazacağım bununla ilgili.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
------------------------------
Server:Xigenon
Nation: Karus
Job: Elemantal Lord
Clan: New_Age (Leader)
Lvl: 6x
Np: şimdilik yeterli değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AnuriaAlptekin, 27 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
Şu destansı şekilde uzun yazılan mesajlar... ibaresini biraz açabilir miyiz?


Tabi ki, mesela bu konunun ilk mesajı olan benim yazdığım yazıyı arkadaşın bi tanesi quote yapmış altına da " +1" gibilerinden bişey yazmış.

Eh gereksiz yere quote yapmış oluyor o zaman. Mesela ben ne yaptım şimdi?

Senin mesajının hepsini değil, bi bölümünü alıntı olarak kullandım. Ufak ama önemli bi ayrıntı bu. Mesajları okurken, karmaşa yaratmaması için süper bi çözüm.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...