Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter artık oyun oynamak istiyorum ya:(


unac

Öne çıkan mesajlar

Eskiden 2. oyununu oynayıp büyük bir zevkle bitirdiğim Star Wars: Knight Of The Old Republic'in 1. oyununu buldum. Gayetde eğlenceli. Oynamadıysan dene. Oynadıysan bile tekrar oynanbilecek bir oyun aslında :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Hakkaten bende çok özledim baldur,icewind tarzı rpgleri(aahh planescape ahhh)....

Fable 1 DVD.(CD versiyonu var mı,varsa kaç CD bilmiyom)

Oynamadıysan Deus Ex 1 ve 2 yi tavsiye ederim.Özellikle birincisi çok güzedir.2. de rpg öğelerini kırpmışlar bayaa x box a uydurcaz diye ama yinede senaryosu çok sağlamdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fable hoş ama tatmin etmez arkadaşı sade ve basit bi oyun fable.

Valla bende şu an D&D:dragonshard oynuyorum pek yorum yapılmamış ama ne bilim oynanmıcak kadar berbat degil. fena değil bence bi dene...[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED
Sardokar-Human-Paladin/ED
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demon stone dandik ya ben aldım aldıgım paraya cok uzuldum sonra. Fable demis herkes ben de tavsiye ederim de bayaa oldu o cıkalı. Su donemlere iliskin oyun tavsiyeniz varmı acaba ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VashTheStampede, 26 Kasım 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Eskiden 2. oyununu oynayıp büyük bir zevkle bitirdiğim Star Wars: Knight Of The Old Republic'in 1. oyununu buldum. Gayetde eğlenceli. Oynamadıysan dene. Oynadıysan bile tekrar oynanbilecek bir oyun aslında :)



1. zaten kat be kat daha iyi ve bence gelmiş geçmiş en iyi oyunlarda en üst sıralarda olması gerekir.

Ama 2. şahsen benim için bir hayal kırıklığıydı.Çok kötüydü.Yani oynanış vs. çok süperdi ama senaryosu berbattı.

Yani şöyle diyelim KOTOR1'in senaryosu Oscarlı filmlerden bile daha güzelken , Samanyolu TV'nin verdiği çizgi filmler gibi bir senaryo ile KOTOR2 geldi :D Aradaki fark buydu[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sıkalım biraz dişleri Nwn2,spellforce2 fln gelio...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...