Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced


Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

Silphatos atların türleri var. Cheydinhal'daki siyah atlar en hızlıları. Anvil'deki beyaz atlar biraz daha yavaş ama en dayanıklıkları, daha zor ölüyor. Paint horse'lar da en yavaşı ve orta derece dayanıklı galiba. Başka çeşit var mı hatırlamıyorum ama olabilir.

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 18:52 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saldıran oluyor evet. Hele bazen anlamadığım şekilde beni bırakıp ata saldırıyorlar, yaratığa deli gibi vursam bile bana dönmeyip atı öldürüyorlar falan.

Yada bir keresinde attan inip önüme çıkan ayıyı öldürmüştüm, ata binmek için arkamı döndüğümde bi baktım imp'in biri arkada atı öldürmüş bana geliyor. ama yani çok şanssızsan da ata bir şey olursa, ki anca ayda yılda bir oluyor, kayıttan yükleyiverirsin. Hız önemli. Zaten fiyatları da hıza göre. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zar zor oynuyorum daha grafik arttırıcı şeyler yapamam. Memnunum zaten, grafiklerden en ufak şikayetim yok. Hatta fps arttıracak şeyler lazım bana biraz eheh.

Bu arada HDR açınca anti-aliasing açamazsın diyor. Aslında nvidia ayarlarından (yada ati kullanıyorsan ati) anti-aliasing'i application controlled modundan çıkarıp, kendin elle 6x falan ayarlasan HDR ile çalışmaz mı? Ben denemem ama AA kapalıyken zor oynuyorum zaten. :p

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:04 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dark brotherhood icin:

[spo] Herhangi bi masum insanı başka kimse seni görmeden öldürürsen yukarda "your murder has been observed by forces unknown" diye bi yazı cıkıyo. O gece yattıgında uykuna biri geliyo ve seni dark bortherhood'a davet ediyo.

Arena'da uc tutsakla karsılastıgımız macta birini öldürdükten sonra cıktı bu yazı bende ve o gece ziyaret etti amcanın biri beni. Acıkcası bu bug mı bilmiyorum (sonucta bi arena macı herhalde oldurucem adamı =) ) ama masum bi tutsagı oldurmus oldugum icin de olabilir. Her neyse, birini bosuna bosuna öldürüp ve gorulme riskine girmek istemiyorum dersen bu da bi yol olabilir. Ama uyarmadı deme adamlar kiralık katil olarak calısıyolar sneak gibi skillerin yoksa pek de mantıklı deil girmesi ( ya da sneak kasıcaksın devamlı ) [/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...