Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last clanı hakkında /Ares


xXTaLkativeXx

Öne çıkan mesajlar

+8 str yuzukle dolastıgına gore boss eventte benım kestıgım son vurusta human benı kesmıstı sonrada sen onu kestın (bıraz karmasık oldu ama idare edin xD) sonrada bachı kestın. hımmm demek item cıkmadı peqi[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Nick : AltaTurk (not AtaTurk)
lvl : 65
Clan : Eternal_Knightz (not old)
Np : 54k
Fans r : /town
Lakabı : Kamyon (not tank)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WarriorTheLast_, 03 Ocak 2006 03:59 tarihinde demiş ki:
3 ) ( BU PARAF YUKARIDAKİ BİRAZDAN AÇIKLIYCAM PARAFI ) kardeş haklısın glic yapıyorum ... ama eger bi asasin arkamda lıgtfeat le glic yapıyosa bırak bende yapim ... şimdi egri oturup dogru konuşalım dimio denen adam arkamdan koşarken aralıksız 6 skill vurabiliyosa ve bu skillerin en düşügü 560 olabiliyosa bi asasin lf ile glic yapabiliyosa bir healler koşarken 1920 heal basabiliyosa benim glic yapmam mı çok göze batacak ..diyelim ki battı .. o zaman f9 - arcangel ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlarınkiler niye göze batmıyo ..


herkes glitch yapıyor diye sen niye glitch yapıosun onu anlamadım göze batmıyan kimmiş?bu oyunda lvl 70 olunca banlanmıyacaksın ya da her türlü illegal şeyi yapacaksın diye bir şey yok 0000 forumlarda gmlere hakaret etti ban yedi monsterkill glitch yaptı 3 gün diye banlandı 2 haftaya yakın banlı kaldı...eğer ki şu şu şu glitch yapıyor diye bi iddan varsa www.fraps.com kayderdersin arkadaşların videolarını ilgili yerlere gönderirsin nereye gönderecem dersen ben sana gönderceğin bir sürü adres veririm...[signature][hline]::Ujio::
68 lvl
Warrior
Ares
Owned_By

[Bu mesaj NightHunter666 tarafından 03 Ocak 2006 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj NightHunter666 tarafından 03 Ocak 2006 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

korneth hakkattende sen forumlarda millete laf ve b.k atmaktan başka bişey yapmıyosun ayrıca kerem abi dünkü yetme değil konunun anlaşıldığını düşünüyorum : bu arada kimbupislik bende ara sıra glitch yapıyorum önceden bilmiyodum ban sebebi olduğunu şimdi azaltmaya çalışıyorum zamanla yapmıcam burda milletin pisliklerini söylesem temiz adam kalmaz !!![signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Server:Ares
Level:62(Shadow Vain)
Np:132k KOP KOP KOP +++++
Clan: TheLast
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aziniza sagLik cok guLdum cok egLendim =) Ben WTL abim in cafesinden katiLiyodum oyuna zamaninda inanin dediginiz seyLer o kadar komik ki.Konu Basinda NP sine ihtiyac duyuLdugu feLan anLatiLmaya calisiLmis sanKi Basit insan oLmayin areste Np yapmak Kadar koLay bi oLay yok.hade onuda gectim.Bu adamLardan kimLer cLan istedi biLsen , kimLere Yok hayir dendi biLsen nasiL oLur ya beni nasiL aLdilar dersin.o kadar zaman cLanda durdun hic insan taniyamamissin uzuldum sana.. Neyse burdan TheLast cLanina seLam Bayramin 3. gunu yaninizdayim :P[signature][hline]He is uNexpected...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...