Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Saint Joseph Lisesi


Lethious

Öne çıkan mesajlar

Abi çocuk, bunları bilmeden nie o okula gitmek istiyor ki? Ayrıca ülkemizdeki mantıksız sınav sistemlerinden dolayı umduğunu değil bulduğunu okuduğun bir gerçek.

SJ hakkında pek bilgim olmasa da, alman liseli olarak, biraz daha iyi puan yapıp bizim okula gelmesini tavsiye ederim..[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben sb deyim(saint benoit) ama çekilmez ya fransızca bence en iyisi iyi bi ingilizce egitim veren yabancı okullara gitsin(üsküdar,robert yada olmadı Koç fln ) ama tabi ülkemizde herkes ingilizce bilio kendi çapında fransızca bilmekte ayrıcalıktır hani D:[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 25 Aralık 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
Kızlar güzel,git:)
onun dışında o okulda okunmaz kanımca.eğitim falan hak getire die düşnüorum.
yani alman lisesi daha iidir bencede.



o lisede okumadan nasıl bu kadar kesin yargılara varabiliyorsun çok merak ediyorum. sj'de eğitim gayet iyidir her dersi hakkıyla işleyen hocalar vardır. tabii ki olmayanlar da var her okulda olabileceği gibi. ama hiç hoşuma gitmiyor bu tahmin ve önyargılara dayalı konuşmalar..[signature][hline]nO oNe's tHeRe!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SJ gayet zor bir okuldur.Burnunu surtmeden mezun etmiyorlar. Dersleri ve sinavlari gayet zor gecer ama egitimi kalitelidir.Fransizcan ve ingilizcen ileri duzeye gelmis bir sekilde mezun oluyorsun. Ayrica soylendigi gibi GSU ic sinavina katilma gibi bir sansimizda oluyor.

said:
_Phoebus_, 26 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
Ama derler ki sj bizimle bitmiş.. O yorumu hala sj'de okuyan arkadaşlara devrediyorum...

ronin[sj'05]


ömür biter sj bitmez,
biz hala sjdeyiz o kadar kolay bitmez o...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sistemle bozulan şey ögrenci kalitesinden çok eğitim kalitesi bence..

Sj liyiz, 5. yılım 1 sene çakarak.. gayet burun sürtercesine geçiyor yıllarım ama bana kattığı şey çok önemli sonuçta... Sj hakikaten gidilesi bir okul, kızlar güzel falan diil tiki tayfa çoğunlukta bu yeni dönemlerde.... o kadar.[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncellikle st joseph e gidersen kallılardan yane bizden dayak yeme potansiyeline sahip bi örenci olursun..eskiden çok mesşhurdu bu st.joseph-kal kavgaları yada kalllıların st.joseph lileri dövmesi de diyebiliriz..ama bu aralar duruldu belli olma yine de dediim gibi potansiyel war[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
burninglife, 02 Ocak 2006 23:13 tarihinde demiş ki:
öncellikle st joseph e gidersen kallılardan yane bizden dayak yeme potansiyeline sahip bi örenci olursun..eskiden çok mesşhurdu bu st.joseph-kal kavgaları yada kalllıların st.joseph lileri dövmesi de diyebiliriz..ama bu aralar duruldu belli olma yine de dediim gibi potansiyel war


puhahaha dimi , KAL dan korkarak bir lise hayatina hazir olabilirDi..bizden sonraki donem hicbisi yapamaz,sayica azlar duyduguma gore CAMLIK hazirliklarin eline gecmis !

SJ ye gelince, kizlari guzeldi , tikiydi.. egitim kazikti derlerdi ki benim universite arkadaslarim ,SJ mezunu olanlar, herseyi biliyorlar : ) ben bi kal mezunu olarak hicbisi bilmiom : )[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Quibble:keşke o cümlenin sonuna Dİ yazmak zorunda kalmasydın.kesşke herşey eskisi gibi olabilseydi keşke çamlık hazırlıların eline geçmeseydi..son 8 seneliklerden sonra kal ruhu giderek azalıo bu yüzden de st.josephlilere artık bi korku unsuru oluşturmaktan çıktık sayılır malesef..[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
burninglife, 02 Ocak 2006 23:38 tarihinde demiş ki:
@Quibble:keşke o cümlenin sonuna Dİ yazmak zorunda kalmasydın.kesşke herşey eskisi gibi olabilseydi keşke çamlık hazırlıların eline geçmeseydi..son 8 seneliklerden sonra kal ruhu giderek azalıo bu yüzden de st.josephlilere artık bi korku unsuru oluşturmaktan çıktık sayılır malesef..


kesinlikle KESKE kardes ama olsun biz burdayiz herzaman , iceride ne olursa olsun disarida herzaman KAL li olacagiz biz herzaman korku unsuruyuz : )[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...