Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War of the Worlds


Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

tamam abi haklısın matrix ve lotr'u senin gibi düşünüyorum bence frp ciyim lotr serisini çok severim.Onlar örnekti sadece.Haklısın bir şey diyemiyorum ama demek istediğim ;

Tamam filmi beğenmediniz.Beğenmedim vasattı güzel değildi vs. densin bitsin.Olay budur.Yorumu yapılır tamam yapıldı da.Ama millet öyle şeylere daldıki artık her filmde olan şeyleri sadece wotw varmış gibi söylemeye iğrenç ötesi bir filmmiş gibi göstermeye başladı.

Sence bu doğru bir yaklaşım mı ? Adam diyiyor "uzaylı kuşları yıllarca görememiş fark edememiş sonra kuşlar yenmiş WOTW iğrenç bir film "diyiyor.Bu mu filme eleştiri.

[Bu mesaj Xanatos tarafından 12 Temmuz 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben filmi izlemeyenlerin yatığı -miş'li yorumlara zaten bakmıyorum.

Ama WOTW'a pek çok insan büyük beklentilerle gitti ve büyük hayal kırıklığıyla geri döndü(ben de dahilim). O yüzden bukadar çok ve ağır eleştirilmesi normal. Bu filmi LOTR'ın ve Matrix'in güzelliğini tartışabileceğin kadar bile tartışamazsın. Çünki bu filimlere giden insanlar azıcık bile olsa eğlendi yada bir görsel efekt şovu yaşadı. Ne yazıkki WOTW'da bunların hiçbiri yoktu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanatos, 12 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Biraz düşününde yazın

bole ortami gerersen bende germek zorunda kalirim, ama yapmiyorum. sen ilk once yazilanlari oku ondan sonra yaz. konuya 20 kusur sayfadan dalip, bos bos yazilarla bisi ispatlamaya calisma, mesela oku benim butun yazdiklarimi, sordugum butun sorulara filmden mantikli cevaplar ver. veremiyecegini bilmeme ragmen soluyorum ama olsun yani benim yazdiklarimda o bahsettigin "sudan sebep olan cekim hatalari" bahanesini bulamiyacaksin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.

[Bu mesaj Patos tarafından 13 Temmuz 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitabı öğlen bitirdim. Sora oturdum hem eski filmi hem yeni filmi seyrettim. Şimdi yeni film gözüme daha iyi görünüo. Eski filme daha güsel demiştim. Fakat şimdi bence spilberg amcamısın filmi daha güsel. Kitaba daha sadık kalınarak yasılmış. Çok daha iyi olmuş. Mesela eski filmde tri-podlar yoktu. Marslılar kitapta sadece adı geçen uçan dairelerini kullanıoladı. Ayrıca uzaylılar yenisinde de kitaba daha sadık kalınarak yapılmış. Sora karakterlerde kitaptakine daha çok benziodu. Direkt olarak kitaptan alınmasada arada bağlantı kurabilionuz. Yeni film çok daha iyi bi filmmiş ve aslında bence en iyisi kitabı okumak...[signature][hline]May the force be with you, always
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman ornek 3 u veriyim buda en salakca olanıydı bana kalırsa filmin bir sahnesinde adamın evinin onune ucak dusuyor ne hikmetse hala ordan araba gecebilcek bir yol var hatta yine o sahnede ucak dusuyor yangın cıkıyor hadi alt kata etkimedi gectim ust katta yanık izi aradım pek goremedim :D nolmus yangından sonra yagmurmu yagmıs eheh[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide oyle şeyler her filmde var :)

Patos bu arada onu ortam gerilsin diye söylemedim.Kötü anlamda da değil.Konuşulan şeyler her filmde olan şeyler ama sadece WOTW da olmuş gibi konuşuluyor.Onu diyiyorum.

Bak işte adam ne güzel yorum yapmış 132 milyon $ harcanmış ama güzel değildi diyiyor :) Yorum budur.Yoksa size de uzaylının zekasından oralara buralara :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 15 Temmuz 2005 08:38 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 14 Temmuz 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
neden filmin güzel oldugnu kabullenmiyorsunuz :)


Sanırım nedeni güzel olmaması :D


+1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111[signature][hline]:))) !!!
........................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yapay zekayı ve azınlık raporunun finalini katlettiğinden beri spielberge karşı özel bir antipatim var. filmi izledim (maalesef).

yazık, o bütçeye çok daha iyi filmler çekecek yetenekler var.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla film bence çok güzeldi ama ;

Klasik Steven Spielberg filmi değildi.Üstü çok kapalı bir filmdi.Yanı anlayan anlasın tarzıydı.Şimdi insanlar filmdeki olayları,mesajları vs. anlamazlarsa film kötü olur.Ama anlayan süper der :)

Şimdi anlamadığım şeye gelince.125 milyon dolar harcanmış dendi filme.Ya ben bu filmde 125 milyon dolarlık her hangi bir şey göremedim.tahminimce steven spielberg keseyi açtı en iyisinini yapmak için ve yaptıda.

Neyse bitsin konu film vizyondan kalktı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlaşılmasın millete g.zekali demiyorum :)

Tüm dünyada bu yorumlar var.Film üstü çok kapalı bir yapıt.Yanı şöyle.Ya defalarca izleyeceksin anlamaya çalışacaksın ya da kitabını okuyacaksin.

Kitap aldığım int sitesinin stoklarında kalmadığı için mecburen filmi 8 kez izlemek zorunda kaldım.İlk izlediğimde zaten beğenmiştim ama baya bir yeri anlamamamıştım.

Bence gayet güzel bir film. Kişisel zevkler diyelim konuyu kapatalım artık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eha biraz sinirli çıkışmış olabilirim pardon ama film gözüme çok kötü gelmişti de spielberg'e sövüp sayarken, birşey mi kaçırdık yoksa diye merak ettim.

2 saat başımı ağrıtmaktan başka bir işe yaramadı ama kitabını nasıl bulamadın ki? İthaki Yayınevi daha yeni basımını yapmıştı kitabın, film vesilesiyle satar diye.

Neyse yine de 8 kere izlemek büyük bir başarı, kutlarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

darkrider,
su filmdeki olaylari, msglari bir anlatsana, hani bizim anlamadigimiz senin anladigin. yanlis anlasildim felan demeden, filmdeki anladiklarini anlat, neymis o bizim anlamadigim olaylar ve mesajlar, ayrica konu kapansin demekten de vazgec.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...