Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Meslek


EviLCrieS

Öne çıkan mesajlar

Hunter mine veya herb alamaz bu birrrrrrr (minimap kullanmadan dolayı trackları kullanamazsın). Onun için en iyisi skinning - leatherworking...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendımden ornek verıyım

lvl 45 e kadar leather skinning gittim bır 30g bırıktırdım 45 te swıtchledım eng mıne a 2 gunde 225 ettı ıkı skıllde sımdı 260 eng var bıraktım duruo ole eng ın esyaları hunter ın cok ısıne yarıyor[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SenariouS, 28 Aralık 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
Hunter mine veya herb alamaz bu birrrrrrr (minimap kullanmadan dolayı trackları kullanamazsın). Onun için en iyisi skinning - leatherworking...



hunter mine veya herb alabilir bu ikiiiiiiiii.ama mine ve herb u bi arada almasi zor olur bu ucccccc.cunku ikisinin track ini ayni anda acamiyon.bence skin + herb veya skin + mine[signature][hline]For The Horde!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BEn lvl 45 e kadar eng/mining gitmiştim eng. skill alması nispeten kolay olasada tracklar yüzünden madenleri kaçırmamdan dolayı madencilik gelişmedi, hal böle olunca 270 lerdeki skillerimi değiştirdim ve enc/skining aldım ama skininig de zor geldi git deri yüz filan :D şu an 300/300 enchanter/tailoring var enchanter kasması çok zor resmen 2 kişi kastık skilli ama skill 300e ulaşınca ve rep. istiyen recipleri alınca 1 haftada 2 epik mounth çıktı haberiniz olsun.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterlere göre meslek seçimini bana sorarsan 50lvl e kadar falan mining / herbalism yap bütün realmin kastellisi ol hafta içi topladığın ürünleri bankanda sakla hafta sonu AH ye koy çatır çatır keyfine bak:) arkadaşların dediği gibi eğer pvp ağırlıklı oynamak istiyorsan da engineering alırsın sonra önemli olan paranın olması herbalden başla sen[signature][hline]Daggerimi ye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...