Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genç Tur Hakkında


Abus

Öne çıkan mesajlar

genç tur deyince bi soğukluk hoşnutsuzluk duyuyorum.
bizim okul servislerini çekiyolar o güzel servisleriyle..hepsi eski püskü..
geçen ankara gezisinde arabanın plakası evraklarda yazanla tutmuyodu gece 5 te hayal kırıklığıyla evimize geri döndük..arbanın kaç yıllık olduğunu allah bilir..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

brn değil ama bir arkadaşım fransa'ya gitti gençturun work&travel programıyla. hatırladığım kadarıyla oldukça hoşnut kalmıştı. o programlar hakkında daha detaylı bilgi edin bence. gençturun ofisinde gidilebilecek yerler ve yapacağın işler yazıyor zaten oradan beğen, yanlız aklında olsun ne kadar erken karar verirsen o kadar güzel işler bulursun.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

mz:Real Zamazingo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 yaz Almanya'ya gittim, inanılmaz eğlendim. Kimseden de bir soğukluk görmedim. Hatta bu sene en yakın olduğum insanlar Fransız ikizlerdi.

Çalışma koşullarından falan korkma. 2 ya da 3 hafta boyunca haftaiçi günde 5 saat işe gidiyorsun. Ama zaten insanlar laçka oluyor (: Kaytarman fazla sorun yaratmaz ama ahlaki açıdan bu projelerin düzenlenmesinin tek amacının "gençlik eğlensin" olmadığını; gençlik eğlenirken, düşük maliyete iş gücü sağlamak olduğunu da hatırlatmam gerekir.

Böyle işte. Hiç çekinme derim. Hatta geç bile kalmışsın bence, git, bir an önce seç kampını. İyi eğlenceler...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gençtur'un telefonu: 0212 244 62 30
Burayı arayıp uluslar arası gençlik kamplarıyla ilgilendiğinizi söylerseniz muhtemelen nam-ı değer Zafer Bey size yardımcı olacaktır.

Bu arada yer tarifi yapamayacağım için üzgünüm(: yanıltıcı isim vermek istemiyorum ama İstiklal Caddesi üzerindeki pasajlardan birinde Gençtur'un ofisi.

Yanınızda arkadaşla gitmek istediğinizi de tercihlerinizi yaparken söylersiniz, bir sorun olmaz. Ben 3 senedir arkadaşla birlikte gidiyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...