Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal satma ve alma stratejisi için guide.


Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Selamlar dostlarım.Bu yazıyı mal satamıyan dostlarım için yazıyorum.

Bakın öncelikle itemlerı renklerine göre ayırın.En hızlı satılacak olan ve güzel özellikli çıkma olasılığı olan mallar Unidentified ve Gold olanlardır yani sari renkte,bı itemlar standart olarak 10-15k arası satılırlar,20k yada bulabilirsiniz ama almayın.Bu itemları almak veya satmak (ki burda baya bi zor çünkü profesyonel satıcı var) ,için Ascalon international district de storage bölümüne gidiniz Buraya işi bilen tüm paralı satıcı ve alıcılar gelirler.Zaten gider gitmez hemen birisi trade açıp tipinize göre size birşeyler offer etmeye başlar,bu adamların çoğu Koreli,Çinli falandır ve bu adamlar her allahın günü farming yaparlar,yani para ve item çıkarmak için kasarlar.Yani burda kesin çözüme ulaşırsınız ama uzun sürebilir,burası item bulmak için ideal bi yerdir sadece buraya gidin ve (WTB bilmemne) diye bağırın hemen mesajlar gelir zaten.

Şimdii, gelelim identified eşyaların satışına,Satarken önce Ascalon int dis storage'i bi deneyin baktınız olmuyor çıkın burdan home districtlerinizden birine gidin Droknara (Ascalona değil,çünkü burda paralı adam zor bulursunuz),Amnoon Oasise,Lions Arch'a ve Temple of Ages a.Bu şehirlerden başkalarını denemeyin zaman kaybedersiniz.Buralarda satılmıyosa hiçbiyerde satılmaz zaten.

Satarkende malın özelliklerini ve fiyatını belirleyin ve orta yerde böğürün (WTS bilmemne fiyatıda bu) diye.Gold olmayan itemlar ne olursa olsun fazla para etmez ne yazık ki en fazla 10k edeceklerdir iyiyse özellikleri.
Gold dışında para edicek olan renk GREEN'dir.Bunlarında unidentified olanları çok para ediyor.Hali hazırda identified olan ve direk +bilmemne health veren itemlar kafadan 20k ile açılır haberiniz olsun.Mesela +30 health veren (while hexed,while enchanted değil direk koşulsuz veren) 16 defanslı bir eternal shield kafadan 35-40 k edecektir.Çünkü neden?
Hem gold hem koşulsuz +30 health veriyor:20k burdan,max def veriyor (16 deften yüksek shield yok):5k burdan,eternal shield yani şeffaf renkte ve bulunması zor bir item:10 k da burdan ekleyin ortalama 30-35 k ya satarsınız bunu.Yani fiyatlandırma stratejiniz böyle olsun itemleri böyle ayırın.Fiyat konusunda bilgi almak içinde alıcı gibi gidin international disticte satacağınız malın özelliklerini yazın ve böyle birşey ya da benzerini arıyorum diye bağırın ve gelsin fiyatlar

Güzel item bulmak içinse ne yapıp yapıp favor bizdeyken underworlde veya FOW'a gidin.Ectoplasma lootlasanız bitane zaten 10k direk Bi grup bulun ve katılın hemen heykellerin önünde toplanırlar görürsünüz.Yer temple of ages bu arada.

Şimdilik bu kadar ve başarılar dostlarım...
_________________
Dark Elder Jedi Volkan Lionheart---Yakinsehir Huns Guild

Warrior/Monk of The Great HUN Volkan Lionheart[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerine sağlık.Sticky yapmıyorum şu an için zaten az konu var eğer sticky yaparsam stickyler arasında kaybolabilir.Şimdilik böyle kalsın ileride sticky olabilir.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

örnegin ben bir W/R yim ve şu an itibariyle henüz 9.lvl dayım.
hammer kullanmayı seviyorum, Uzaktan kız gibi ok atmaktansa, düşmana yakın olmayı ve kafasına kafasına vurmak hoşuma gidiyor.
Bu yüzden, gold iyi bir hammer arıyorum. çok fazlada param yok. Sanırım toplam param 500 G civarında. Sebebi oyuna yeni başladıgımda para buldukça yeni seyler satın alıp ne olduklarını denemeye calışmıştım :)
Forumun tepesindeki satın al başlıgı altına yazmayı denedim ancak 2 günden eski konuymuş ve 100 üzeinde msg atmam gerekliymiş :)

tesekkurler,[signature][hline]

WasP | Roland
__________________________
[email protected]
www.cLanWasP.com

We never actually own the WasP,
we merely look after it for the next generation ...

CHiLdE RoLaND to tHe DarK TowEr CaMe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...