Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons And Dragons Online


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Oyunu 2 gündür kurcalıyorum gece gündüz pek çok karakter yaratıp denedim. Hala D&D ile isim dışında bir benzerliğini göremedim. Dümdüz quest yapıp çıkıorum. Bu belki düşük lvl olmamdan ve ortada n00b n00b gezmemden ama daha d&d havasını yakalayabilmiş değilim. Kaldıki oyunun arayüzü içler acısı. Kutudan çıkan Dragonshard demosundaki arayüzdeki yaratıcılık ve etkinlik nerde D&D online daki yavaş ve kullanışsız arayüz nerde. Bunun yanında oyuncu kitlesi oldukça güzel. İsanlara bir şey sorunca cevap alabiliyorsun, tavernlerdeki muhabbet fena değil. Oyun sırf oyuncu kitlesi yüzünden tutabilir bence.

Bu arada, Peach_Riza iyi demişsin hoş demişsin 150 quest farklı konuşmalar 10 dvd eder diye ama 1-Bu oyunun adı D&D (dreagloth un yazdıkların aynını yazcaktım vaz geçtim, o gerekeni demiş zaten) 2-SWKotOR I-II gibi solo oyunlarda (en son bunu oynadığım için örnek olarak verdim) kullanılan süper quest sisteminin 10 da 1 i bile sadece 10 questte kullanılsaydı bence pekçok oyuncu daha çok beğenirdi oyunu. Sonuçta D&D yi online yaptım demek kapağa isim basmak ve telif hakkı ödemekten daha fazla bir şey olmalı.

Ama her şeye karşı bence şu an için güzel bir alternatif. Ben aldığım için pişman değilim ve oyun gelişmeye açık olduğu içinde ilerisinden umutluyum. Günde 16 saatini online oyunlara ayıramayan ama bunun yanında bir online oyunun verdiği bütün zevklerden yararlanmak isteyen biri için oldukça uygun gibi duruyor. WoW la geçen 1 yılın ardından benim için sakin bir liman oldu açıkcası. Sonuçta kas kas nereye kadar ^^

P.S. Umarım patide D&D online bölümü en kısa sürede açılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlarin tek hatasi d&d almak oldu o zaman ...siz d&d diyince uzaylilari carip oyunmu yapcaklar saniyorsunuz adamlar saldirilarda etrafta dolasirken mekanlarda quest yazimlarinda gayet guzel yapmislar ...bende isterim masa ustu gibi olsun ama boyle bisi mumkunmu yane ole bi oyun ciksa heralde dunyada kimse baska bisi oynamaz da bildiginiz gibi mumkun diil ...bide daha fazla gecme sansimiz olsaydi vs ...diye dusunuonuzda dier oynayanlar baska sekilde dusunuyor diceniz paso savunuon ama hic eksigi yokmu var eksigi ama sonuc olarak oyun yane yapanda insan %1000 bisi bekleyemeyiz ki zaten o muhabbet rp kısmı dısında hersey ama hersey d&d e gore oynadigimiz masaustunden tek farki daha az rp olmasi........ayrica zaten ben bu oyunun turkler tarafindan sevilmesini beklemiyordum cunku %99 diyim nadir insanlar vardir Pwp kasmayi gece gunduz adam oldurmeyi (amacsizca) ...veya KO gibi 5454343 lvl olabilen ayrica 30milyon verip item alabilen oyunlari seviyoruz napim ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun gelişmeye açık olması ve şuanda istediğim anda girip eğlenebilceğim bişey olması bana yetiyor..aman saat 8de mc war cuma 9da bwl war falan diye işmiş gibi kendimi oynamak zorunda hissederek oynamıyorum giriyorum eğleniyorum çıkıyorum..grup bulma sistemi çok güsel..grupların commentları "rp preffered" oluyo bazen girip rp yapıyosun yada normal bi şekilde quest yapıosun ama eğleniyorsun..her karakterin bi olayı var hepsine bi şekilde ihtiyacın oluyor..wow'daki gibi rogue açıp lvl 60'ta grup-guild aramıosun mal mal sadece mc'deki 3-5 köpeği aynı anda kesmek için gruba girmiosun..trapler gayet ölümcül ve rogue lazım illaki..ve diğer classlar da aynı şekilde ihtiyaç duyulan classlar.ben oyunun gelişebileceğine de inanıyorum daha önce de dediğim gibi mmo'lar popülerleştiğinden beri yarış halinde olduklarından paso eksiklerle çıkarıolar bu olayın herkes farkında..wow'da karakter dengesi hala düzgün oturmadı bence release'den beri..eq2 wow'la aynı zamanda çıkcam diye kası serverları paso yamaladılar ve patladı ellerinde 1-2 gün kapalı kaldı serverlar millet isyan etti gene..ama ben bu oyunun gm desteğini diğerlerinden daha iyi görüyorum gerek forumlarda gerek oyun içinde..ama hardcore oynayanlar lvl 10 olup bayabilirler yeni patch gelene kadar orası da kesin..pek türklük bi oyun değil KO oynayan birisine versen 2 günde lvl 10 olur adamlar kasmaya programdıkları için ne hikayeden anlarlar ne durmak bilirler levellarlar sora da ben superim die gezerler sora da bayarlar haliyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 14 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...

Biz Zoom'dan bi one shot D&D çevirelim dediydik masaüstü Roll20 ile. Baktık sardı, bi mini adventure oynadık 8-10 sessionluk. Ona eşler, kız arkadaşlar falan da katılınca çok verimli geçmedi. Şimdi öylesine oynayanları dehleyip core ekiple haftalık sözleştik, Yaklaşık 1,5 senelik bi oyuna başladık bakalım. En son 2006'da falan FRP oynamışımdır, pandemi felan derken dönüş güzel oldu. 5E bayağı değişmiş, güzel yönleri de var kötü yönleri de. 35 yaş ortalama ekip takılıyoruz. Sararsa belki buna da bi kafa göz atarız. En son grupta "multisi varsa BG3 mü oynasak beraber" geyiği dönüyordu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...