Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce ne almalıyım?


Sarsie

Öne çıkan mesajlar

Umudunu kırmak istemem ama bir taya bakabileceğini sanmıyorum. Beslenmesinin yanında ona ait bir yaşam alanı oluşturman için şehir dışında bir çiftliğin olmalı. Bunun yanı sıra bakımlı bir tayın mevcut fiyatı oldukça yüksek. Bunun beslenmeside yanına ek.

Tavşan uygun bir şekilde yetiştirebilirsen masrafı en az olan petlerdnedir. Ancak bu pet hayvanını yetiştiremezsen kanepe ve koltuklarınız mahfolabilir. Ortalık küçük topcuklardan geçilmeyebilir. Ayrıca tavşanlar kokmuyor merak etme. Oldukça sevimli hayvanlardır. Üstesinden gelebilirm diyorsan tavşanı tavsiye ederim. Eğer bir tavşan alacam diyorsan anne sütünden kesildikten 3 gün sonrasındaki bir küçük tavşan senin için uygun olacaktır.

Kuşlar bakımı en kolay petlerdendir. Ama pek tavsiye etmem kuşları bazen ömürleri dolmadanda çabucak ölebiliyorlar :([signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eger Apartman daıresınde fln oturuyorsan tay yalan olur baya bence tavşan al şahsen ben tavşanları kuşlardan daha çok severim bi de kuş beslemek klasık oldu :)[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...