Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

statlar ve skiller nasıl verilmeli ?


saldur

Öne çıkan mesajlar

Yalnız gözden kaçırdığınız birşey var. 20 level bir karakter, o karakterin gücünü göstermez. Level 35-40 civarı karakterinizin gücünü yavaş yavaş görmeye başlarsınız, skillerin çoğu açılmış olur. Ama daha başlangıç seviyesinde sayılır. O yüzden hemen pes etmeyin. 4k hasara gelince, ben lvl46 iken, level 54 adam 7.5k vurdu bana light nuke ile. Level farkı olmayan birinden rica ettim ona light nuke attırdım 1.8k vurdu. HP min %55i, 3. skillini kullanamadan ben o adamı çok rahat öldürdüm. Cold-Archer im ben. SRO'da en iyi karakter diye birşey yok. Herşey size bağlı, o yüzden gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu kasın ;) Bizde size en iyi şeklini söyleyelim o karakterin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben full str blader oldum:) 14 lvlım şu an açıkçası çokta memnunum.Yaratıklara şimdiye kadar bir kere bile ölmedim.Damagelerimde yadırganacak gibi dil.Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama bir vuruş var Stone Guestlere tek furdu:)Ehehehe.Element skil olarak cold kullanıyorum.Her iki skilime de dengeli bir şekilde sp leri dağıtıyorum.


Bu akşam belkim clan kurabilirim babelde...50 K mıydı:XD
Kararsız kaldım bu konuda da kimse yok sanki Babelde..:(


İşte böyle tüm arkadaşlarıma oyun hakkındaki yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende şöyle bi yorumda bulunim.
Ben başta full str gidiyodum sonra bi ara tereddütte kaldım int verdim yaklaşık 6 lvl kdr pişman oldum çünkü ben oynamaya başladığımda daha serverda türk yoktu oyun hakkında deneyim yoktu bilgi yoktu resmen rasgele mantık yürüterek ilerliyodum herneyse.
Bence full str gidenlerin garment giymesi gerekiyo çünkü magic defansı dengelemesi lazım garmentin veya armorun veya protectorun vuruşlara etkisi olmuyor tabii üstündeki str yada int bonusların faydası oluyo tabii :) str giden birisi üstünde armorla pvpye çıkarsa magic atack yapan biri karşısında dayanamaz çünkü magic defansı olmaz madur olur ve aynı şekilde full int giden birisi içinde geçerli örnek verim
geçenlerde garment giymiş bi player magic attack ile bana 2000 civarı vurdu (lvller aynıydı)silahsız vuruşla, kendisini tebrik ettim tabiki yatmadım çünkü yaklaşık full str ve garment kullanıyorum bu halde arkadaşa bende yaklaşık 1600 küsür vurdum ama kendisi ayakta kalamadı çünkü hem full int ve garmentti tahmini yani phy defansı yoktu ama benim magic def yüksekti onun için yatmadım he bu arada bow kullanıyorum diğer karakterlerin sınıfına göre nasıl gidiceği konusunda bi bilgim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar belirtmekte fayda var, SRO'da en iyi, en üstün diye bir karakter yok. Herşeyin artısı eksisi var ve çok dengeli gerçekten. Bu anlamda güzel bir oyun. Yeni silahlarda eklendikten sonra tadından yenmez :))

+

@gozupek
Guild kurulumu 500k :P

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:33 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Full str bi charın germent yada armor giymesi yiyecegi dmg açısından çok bi$i dei$tirmiyor magical balance dü$ük oldugu için. Dü$ük lvl larda bu durum etkisiz, 50+ oldugun zaman anlicaksın durumu. Germent in full str ye en büyük faydası skillerde mana kullanımını %20 dü$ürüyor olması ve hareket hızını arttırması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gelince devam ederiz artık vakit bulursam :) ne kadar zamanda yaptım? 4. karakterim bu, tecrübeli girdim olaya o yüzden hızlı oldu baya. ilk gün 25 olmu$tum, 5. gün 40 sanırım. 40 tan 50 ye kadar saatte %6 yapabilirsin, 50 den 55 e kadar %4 e dü$üyor bu, 55+ da %3. Günlük kendi oynadıgın saate göre hesapla artık :)

Teskereyi görmeye 15 ay var, saolasın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 int 1 str, spear(arada bi glave kullanıyorum sanki daha iyi gibi), protector ve cold kullandım lvl 21 daha.. şuan bi sorunum yok ama acaba yanlışmı yaptım diye düşünüyorum ilerde kötümü olur diye.. o yüzden yeni char açtım şuan lvl 17 full str, fire, glave, armor.. diğer adamımla trade yapıp para biriktiriyorum.. yeni adamıma harcıyorum paraları.. ikisinin lvli eşitlendiğinde karşılaştırıp hangisi daha hoşuma giderse onla devam etmeyi düşünüyorum
full str de çok az mana oluyo 2-3 vuruşta tükeniyorum.. germent giyince daha az mana gidiyomuş acaba çok etkisi olurmu? yoksa yüksel lvlerde bu problem ortadan kalkarmı?

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 06:01 tarihinde, neter_ tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neter_ şu ana kadar 2 tane spear kasan türk arkadaşım oldu ikiside level45 te yeni char açtılar, spear bir karakter etkili olması için full int olmak zorunda öyle olunca hp az oluyor ve 2-3 yaratık aynı anda saldırınca çok zor toparlanıyor. spear kasanlardan biri full str archer kasacağını söyledi, diğeri söylemiyor :) 20 level 1 günde tekrar kasabilirsin sanırım, ne de olsa öğrendin oraya kadar :) 2int 1 str nasıl olur bilemiyorum ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saldur demiş ki:
"armor giydiğiniz zaman phy atağınız artıyo. garment giydiğiniz zaman mag atağınız artıyor."

üzgünüm. bu bilgiye nereden ulaştığınızı bilmiyorum ama sro'da böyle birşey yok. üzerinize giydiğiniz itemlar damajınızı artırmaz. daha sonra bu başlığı ayrıntılı okumak istiyorum. şimdilik bu yanlış bilgiyi düzeltelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...