Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

statlar ve skiller nasıl verilmeli ?


saldur

Öne çıkan mesajlar

archerin str vermesi acayip yanlış. zaten butun vurusların buyu üzerine. lvlin kaç bilmiorum ama 20- ise int devam et.

yeni skillerin ne olduguna baglı. bir lvl 30 skili elbet açılır. ancak luzumsuz skilleri açmaya gerek yok[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti


silkroad online
erguvan
lvl 30+

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben daha LvL 14 üm.Full Str gittim şu anda pek memnun olduğum soylenemez.Hp felam çok iyi durumda kolay kolay ölmüyom ama magical damageler inanılmaz düşük kalıyor.(ARHCER/COLD)

Zaten fazla yüksek levelli sayılmam.Şimdiden sonra int abanacam.Hatta birazda dengeli gitmeyi düşünüyom.LvL 25 e kadar int gidecem.Ondan sonra 2 str 1 int gitmeyi düşünüyom.Mana yetmiyor paso pot harcıyorum.Deli gibi pot parası veriyorum.Okların parasıda cabası.Para durumunu düzeltmem LVL 18 i bulur sanıyorum.O zamana kadar yırtınacaz artık.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
bütün statlarını str ye ver.
skill olarak
cold tan:
cold force series
frost guard series
cold armor series

pacheon mastery:
anti devil bow series
arrow combo attack series
hawk training series (vermesende olur)
break heaven arrow series
explosion arrow series (aoe attack için)
mind concentration series

cold lvl ini yüksek tutmana gerek yok, 2. planda olsun. pacheon a ver bütün skilleri, arta kalanı cold a çalı$ Extra olarak light lvl ini 30 yapıp wind walk ve heaven's force skillerini de kullanabilirsin. böylede daha az dmg yersin ve ko$ma hızın artar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar ,
Öncelikle dün okuduklarımdan sonra karakter açma konusunda epey kafamın karıştığını belirtmek istiyorum =).
İkincil olarak dün en sonunda açmayı başarabildiğim karakter bladefr+lr+armor idi. Açıklaması yapılmıştı bunun gibi bir topicte ama hatırlamıyorum şimdi, herneyse.
Ben şimdi hem fire a hem light a verdim forceları verirken. Yanlış hatırlamıyorsam lvl 8 fln iki forceda. Normal silah masteryim lvl9 .
Benim anlamadığım konu şimdi arkadaşım infected ile dün gece kasıp uğraşırken aramızda böyle dağlar kadar fark olduğuydu. Archer/cold açtı tamam güzel hpsi az dana gibi vuruyor. E benimde hp az 2str1int verdim sürekli. Hp az ama vuramıyorum, archerda hp yine az ama hoplatıyor. Nası bi biş bu anlayamadım ben. Üstüme armorda bulup giydim hatta bi kaç parça physc. dmg i arttırayım diye ama nafile..
Varmı derdime çare bulabilecek?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Archer ile Swordsman in hasarlarını karşılaştırman hata. Hem kalkanın olacak, hemde fazla hasar vereceksin!?! SRO ona izin vermiyor işte. Kombolarla gayet iyi hasar veriyor, kalkanıda var ya hasarın bir kısmını emiyor ya da blok seviyesine göre hasarın tamamını blokluyor. Ayrıca armor,protector ve garment verdiğin hasara etki etmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kötüsünden bile bi heater sahibi olamadım işte demekki ondan fazla dmg alıyorum. Silah olmadığından vuramıyorum veya skill konusunu tam olarak veremedim. Blade mastery vs. muhabbetini.

http://forum.paticik.com/konu.php?id=163260&syf=1

şurda blade str fr+lr+cold armor yazmış mesela Buyse. E yani ben mesela yukarıdada yazdığım gibi fr+lr lvl8 yaptım verdim iyi hoşta. Bişeyemi sürekli gitmem lazım yoksa dağıtmak daha mı mantıklı. Sürekli fire a veya lighta gitseydim vaziyet farklımı olurdu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam pekala ben light force a gitmek istiyorum mesela şu andan itibaren. Ancak fire a da dün 8lvl verdim. Light ve fire dengelemeye kasıyordum yani..
Ben şu raddeden sonra light a versem sırf, fire a dokunmasam diyorum. Ama aklımda kalan soru işareti fire a verdiğim 8sp konusunda. Ziyan mı olduk? Yoksa pek bi önemi yok mu?
Blade ve lightmıdır, firemıdır yoksa onu kestiremedim açıkçası..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım merhaba,

Açıkçası bende senin gibi her okuduğumdan etkilenip acaba yanlışmı yaptım diyerek sürekli yeni çar açıyordum.Ve bunun sonucunda yeni çar kasmaktan sıkıldım.Aradan zaman geçti gene bu oyuna başladım çünkü gerçekten güzel.Ama bende senin gibi işin mantığını henüz kapmış değilim.

Aramil arkadaşımın dün bana yazdığı gibi blader karakterimin skilleri weapon ve force (cold) üzerinde yoğunlaştırdım.Ama şu var tereddüt ediyor insan:) Ya şimdi hp fazla olucak (full str gidildiği için) iki gün sonra ben hiç adam kesemezsem ve bu karakteri de bayağı kastırmış olursam boşa gider emekler v.s. gibi bir sürü şey düşünüyorsun.

Ama Aramil işin ehli gözüküyor.Bakalım bende lvl 20 ye kadar kasayım diyorum.Nasıl olsa PVP de görürüm.İyimi değilmi...Ama şu var bence blade/sword klasmanı çok seri hareket ediyor diğerlerine göre.Hem seri ol hem de fazla dmg ver:) Diğerlerine haksızlık olur gibi geliyor bana.Bu durumda Aramil mantıklı bir yorum getirmiş her ikimize de.


Şimdilik fazla bile konuştum :XD


Sevgiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır hani millet 4200dmg lerden söz etmiş. İlgimizi çekti tabi doğal olarak =)
Ancak ben pvm de acıları çekip zar zor lvl alıyorsam, lvl 20ye kadar esir olup ondan sonrada pvplerde ayarı alacaksam niçin uğraşıyorum yani değil mi ? ehh..
Kestiremiyor insan yani şöyle olur böyle olur diye o açıdan kötü.
Kararsızlık hat safhada ve hiç sevmediğim bi durum halindeyim =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

full str ve blade gidiosan cold ztn mantıklı yani kafanın karışmasına gerek yok mantıklı düşünürsen ztn oyundaki en hızlı silah elinde ama karşındaki full int li bi kimse ise yavaş ve gerçekten fazla dmg vericektir sana bunun için napıcaksın?..
bana kalırsa cold kullanıp ve tabiiki bicheon skilleriyle takviyeli şekilde bi combo yaparsın kafanda.. adam ztn yavaş yuruyor cold ile dahada yavaşlııcak sen seri ama ona oranla daha az dmg vericeksin bölece bi bakmışsın ölücek.. mühim olan elindeki cold ve bicheon skilleriyle hoşuna giden ve uygulayıp gerçekten yararlı olduğuna inandığın combolar geliştirmek.. bölece hem inanılmaz zevk alırsın hemde yenersen ki yenersin inanıorum ben sana : P haz alırsın...
oyun aslında o kdr esnekki bu skill stat konusunda naparsan yap hem geri dönüşü var hemde yaptıın şey elbe bi noktada işine yarıyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...