Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ACiL]Bitemeyen Çevirmeye El Atacak Baba Yiğit Patilerler Aranıyor!


Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Hepsi ingilişceye çevrilecek ve sabaha kadar :'(
Yaklaşık 10 sayfam daha vardı,Sağolsun arkadaşlar yardım ettiler...

Bu ödev için aylardan beri çeviri yapıyorum... Gözlerim puntoları dolu dolu görmeye başladı...

İngilizceye çevrilecek.

bu aşağıdakilerin haricinde bitmiş tam 50+ sayfam var..Cılkım çıktı,sabaha yetişmezse hoca kesicek beni...Hergün çevirdiğim halde Y-ET-İ-Ş-M-İ-Y-O-R-! meret!!!

El atan var mı ??

Teşekkürler :( :'(











Mortgage


06.12.05
The interest rate on housing credit is still decreasing!!

Uzun Long term Dönemli Konut Edindirme Sistemi'nin (mortgage) gündeme gelmesiyle hareketlenen emlak piyasasına paralel olarak artan talebi karşılamaya çalışan bankalar faiz oranlarını düşürmeye ve vadeleri uzatmaya devam ediyorlar.

KOÇBANK, KONUT KREDİSİ FAİZİNİ YÜZDE 1.07'YE DÜŞÜRDÜ

Koçbank, konut kredisi faizini yüzde 1.07'ye düşürdü.

Koçbank'tan yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren geçerli olmak üzere, YTL cinsi konut kredisinin aylık faiz oranı yüzde 1.14'ten yüzde 1.07'ye çekildi. Koçbank, konut kredisinde 20 yıla kadar vade imkanı sunuyor.

HALKBANK, KONUT KREDİSİ FAİZİNİ YÜZDE 1.10'A DÜŞÜRDÜ

Halkbank, konut kredisi faiz oranını yüzde 1.10'a düşürdü. Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka konut kredisi faiz oranını yüzde 1.24'den 1.10'a indirdi.

YAPI KREDİ, KONUT KREDİSİ FAİZİNİ YÜZDE 1.07'YE DÜŞÜRDÜ

Yapı Kredi Bankası, konut kredisinin faizini yüzde 1.07'ye düşürdü.

Yapı Kredi Bankası'ndan yapılan açıklamada, YTL cinsi konut kredisinin aylık faiz oranının bugünden geçerli olmak üzere yüzde 1.14'ten yüzde 1.07'ye çekildiği bildirildi. Banka, konut kredisinde 20 yıla kadar vade imkanı sunuyor.

'Mortgage sistemi orta vadede otomotive faydalı'

Toyotasa Genel Müdürü İbrahim Orhon, orta vadede Mortgage Sistemi'nin, otomotiv sektörü için faydalı olacağını düşündüğünü söyledi. Orhon, "Belki 6 ay 1 yıl gibi çok kısa bir zaman süreci içinde bir miktar insan, imkanlarını ev almaya, konut almaya yönlendirebilir. Orta vadede Mortgage sistemi otomotiv sektörü için daha faydalı olacak" dedi. Mortgage'in uzun vade ve düşük faiz anlamına geldiğini, faizlerin bir sektörde düşmeye başlamasıyla, bu durumun etrafa yayılacağını belirten Orhon, "Dolayısı ile sistemi otomotiv sektöründe de daha düşük faizlerin müjdecisi olarak görüyorum ve faydalı olacaktır'' diye konuştu. Konut ihtiyacının önemli ihtiyaç olduğunu da belirten Orhon, insanların Mortgage sayesinde daha çabuk konut alabileceğini, o zaman da otomobil alabilmek için daha rahat davranabileceklerini de ifade etti.

Şu anda yüzde 1'in üzerinde faiz oranları ile uzun vadeli krediler verildiğine işaret eden Abdüllatif Şener, yeni sistem devreye girdiğinde faiz oranlarının ne olacağı sorusuna, şöyle bir karşılık verebileceklerini söyledi: “Dinamik ve çok yönlü dengeler var. Uzun dönemli konut edinme sistemiyle birlikte konut talebi artacaktır. Bu uzun vadede konut arzını da artıracaktır. Kısa vadede konut talebi üzerindeki baskı, artış daha belirgin olabilir. Biz bunu gidermek için yasa tasarısına proje, inşaat halindeki konutların da sistemden yararlanmasıyla ilgili maddeler koyduk. Bu olumlu etki yapacaktır. Yeni sistemde ikincil piyasalar oluşacağı için bankalar daha düşük faizlerle daha uzun vadede kredi verebileceklerdir.”

Sistem dışındaki konutların ne olacağına ilişkin bir soru üzerine Şener, imar planlarına aykırı, iskan raporu almamış binalar veya bu konumda olmayan yapıların sistemden yararlanamayacağını vurgulayarak, ”Artık bu sistemle birlikte kentlerimiz güzelleşecektir. İmara uygun konut üretimi genişleyecek ve konut yönetmeliklerine, dayanıklılık standartlarına uygun konutlar yapılacaktır” dedi.[signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşım çok üğzüldüm durumuna.. bilirim yetiştirememk ne demektir.. okulda aldıım derse göre advenced ingilizcem var ama bişr de bana sor bakimm seviye nerde.. odtü de falan okuyo olsam direkt yardımına koşardım.. kusura bakma.. Allah yardımcın olsun..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Banks continue to increase payment durations and decrease interest rates in order to sustain the demand, raising parallel to the long term residential system (mortgage) surfacing.

KOÇBANK, REDUCED RESIDENCE CREDIT INTEREST RATE TO 1.07 PERCENT.

" "

According to the press release from Koçbank, starting today, YTL based residence credit's monthly interest ratio is reduced from 1.14 to 1.07. Koçbank, offers payment plans up to 20 years.

HALKBANK, REDUCED RESIDENCE CREDIT INTEREST RATE TO 1.10 PERCENT

Halkbank, reduced residence credit interest rate to 1.10 percent. According to the press release from Halkbank, the bank has reduced its interest ratio from 1.24 to 1.10.

YAPI KREDİ, REDUCED RESIDENCE CREDIT INTEREST RATE TO 1.07 PERCENT

" "

hepsi aynı olm. yap işte.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 07 Aralık 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...