Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.9 patch i ve paladinlerle ilgili bir kaç yenilik.


Jaan

Öne çıkan mesajlar

eğer o yazılardan paladinin defansif oyuncu olduğu sonucunu çıkaramıosan /clap. Hala daha paladin defansif değil diyorsanız hakikaten öğrenin classınızı ona göre oynayın. Paladinle dmg maker olmaya çalışıp güzelim charıda ally ıda rezil etmeyin. Paladin dediğin dedin grubunu korur, soloda paladin zaten mob keser her şekilde. Ha 1v1 pvp de ben bişey yapamıyorum blizz beni bufflasın dersende ben sana git warrior aç rogue aç shaman aç yada learn your class n00b derim. Bu oyunda her classın her classı alacağı kesindir ama bazı classlar doğal olarak avantajlıdırlar PvPde ve üzgünüm paladin böyle bir class değil ve olmamalı. Partide bukadar parlak yeri olan bir karakter solo PvPde warrior gibi olsun hatta range spell olsun e bubble da var, başka?!?! Paladin mevcut haliyle çok dengelidi. blizz ne hale koyar bilemem ama tüm paladinler aylardır o kadar ağladınızki bende dahil bıktık belki blizz sırf bu yüzden size dmg ağırlıklı bu talent ağacı verir, ama bu ally için çok kötü bir haber olur. Ya açtığınız class ın oyundaki rolünü öğrenin yada silin o charı gidin kendi kafanızdaki role uygun class açın.

Ve evet blizz in bu yazdıklarından ortadadır ki paladin defansif hybriddir. İşi kendini ve grubunu hayatta tutmaktır, bunu çok iyi beceren paladinlerde çok şükür var hala.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tmm sam ben salagım sen akıllısın ustasın aşmısın shamanda ower blizz de bunu gormuo. yada goruo da sırf sana we dier pala oynayanlara gıcıklık olsun die nerflemio kardeşim oyun bu shaman ower mover da deil hala taktınız senin shamanda dediginin kat kat fazlasını yapan shodow priesta ses cıkarma gel burda shaman ower die bi yırt kendini nedir bu paladinlerin derdi anlamıom ki alın palalardan immuneleri bi haftalıına gorun o zaman nası ezik olnuoo gorun millet burda sorun cozmeye baslık acıo olayın suyunu cıkarıosunuz adam baslıında demiş palada bu bu deişiklikler olacak die millet de onun uzerine konjusmus ismi malum bi ark da cıkmıs sşz onu bunu bırakın asıl 1,5 sn de 1000 heal atan class ı dusunu demiş demekki proble shamanda deil o arkadasta yeter artık yaw bi konuyuda shaman pala kavgasına cevirmeyin eskidi bu artık konu içinde kalın yaw[signature][hline]Your blood is my water
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyunu betadan beridir paladin ile oynuyorum. böle tartışmalarda hep birileri inatla ne anlatmak istediğimizi anlamaz. ve tek sölediği şey de klasınız oynamyı öğrenin bla bla bla...
paladin de niye retribution diye bir ağaç var???

blizzard bu oyunu tasarlarkene insanlar isteidği gibi oynasın diye tasarladı. sırf bir role kilitlenip kalsınlar diye değil.
o yüzden klasslara 3 farklı talent ağacı verildi.

1. örnek priest:
sen bu kafayla priest e "sizin tek işiniz heallamak başka bir şey yapamassınız" dersin. ama onların shadow diye bir tree leri var. ki oyudnaki en korkutucu klass olabiliyorlar shadow gidince.
2. örnek warrior:
warrior a senin işin ne git tankla diyebilirsiniz. ama bir arms/fury warrior adamı ikiyie böler...

3. örnek shaman:
3 talent ağacı da 3 farkl ıshaman ortaya çıakrtıyor.
enchantment= melee de paladinden daha iyi bir klass oluyor ki shaman caster hybrdi bir klass tır (ofansive hybrid değil)
diğer ağaçlarla da ister daha iyi bir healer yada daha iyi bir nuker olabiliyor. ve manasını dmg a çevirebiliyor.

4. örnek:
druid: son patchden so rna feral druidler ortamı dağıtmaya başladı. ayrıca resto gidince süper healer oldukları da ortada.

eee paladine bakıyoruz.
holy= 14 puandan sonrası heallamaya yaramıyor
prot= tank olmamızı gerektirenn ağaç bizi pvp canavarına çeviriyor. (warcraftmovies de jamaz diye bir paladinin videolarını bulun.)
retro= asıl dmg veren ağacın bu olması gerekirkene blessing of kings atmaktan öteye gitmiyor. ayrıca defansif talentları nda bu ağaçta bulunması ayrı bir komedidir (10 defans+5% parry)

paladinlerde her klass gibi seçme hakkı istiyor. bu seçimler sayesinde oyun stilleri de belirlenecek. isteyen retro olur istediği gibi dmg koyar ama doğru dürüst heallayamaz ve defansif açıdan güçsüz olur.
yada prot olur çok zor ölür grubunu korur.
yada holy olur çok sağlam dmg veremez ama çok iyi bir healer olur .

bu kadar laftan sonra hala saçma sapan şeylerle gelcekseniz. lütfen bir eşyler yazmadan önce 2dk düşünün...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Magtheridon)
oxxx[==============>


[Bu mesaj Jaan tarafından 20 Kasım 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben demiyorumki palsdini nerflersinler. Ama paladin için grup dışı bir ağaç ally ı nerflemektir. feral druid ve shadow priest bence oyundaki en büyük saçmalık.Shadow priestin mage den duruma göre daha fazla dmg vermesi ve druidlerin rogue-tank ikilisinden daha çok iş yapması (bunlar var tamam ama saçma). Blizzard oyunu renklendirmek için her class için 3 farklı seçenek sunuyor ve az olan class sayısını talentla dengelemeye çalışıyor. Sonuç : Soloda deli bir paladin (1.9 dan sonra benim tahminim), nuke den beter DoTları olan priestler ki bunlar healleyemiyor adam gibi (denendi onaylandı), kendini rogue+warrior zanneden druidler. Ama bu oyunun içinde bu classların yeri bence bu olmamalı. Warrior arms+fury dağ deler doğru ama arkasında healer yoksa ne hallere gelir o arms+furry. Fakat eğer dediğiniz gibi paladine mele yada range dmg gelirse (shamanı örnek alarak bişiler yazıcam çünkü en yakını o);

1-mele de warrior gibi olmasada o ayarda bi paladin (eminim bu tarz bir ağaç gelecek). yakınına gidemezsin, uzaktan çalışsan canını indiremezsin (buble+heal). layonhand cd ı bencede çok fazla ama kullanılmadığını farz edersen bu paladini en kısasından öldüremezsin. en kötü canın sıkıır bırakır gidersin. Ha tabiki bazı classların bu tarz bir paladine karşı kullanacağı bir çok skill olacak ama genel olarak pek çok class için öldürülmesi neredeyse imkansız bir class çıkıcak karşımıza.

2-Rangede güzel dmg verebilen, shaman shockları olmasada uzaktan oldukça iş yapabilen bir paladin olsa bu sefer uzak duramazsın çünkü dmg verir, yanına gitsen adamda plate+2h olcak (pvp de 2h kullandığını varsayıyorum) bir şekilde iş yapar çünkü hala layonhand ve buble gibi inanılmaz iki spelli var.

3-Prot paladin olarak düşünürsek grup adamı bi paladin. daha iyi heal daha iyi armor belki daha iyi heal crit filan filan.

Sence yukarıdaki classmı çok dengeli. Elbette paladin için değişiklik lazım, ama bir paladini grupdan çıkarıp solo da güçlendirmek demek paladinin oyun mantığını baştan aşağıya deiştirmek demektir. Sanırım burda sende beni anlamıyorsun. Çünkü benim kaç msj dır anlatmaya çalıştığım paladin denen adam ally ın belkemiğidir. Gruplarda o kadar çok iş yaparki ve ya yapmalıki bu karakteri alıp solo ya yönlendirmek katliyamdan başka bir şey değildir. Elbette olsun 3-5 spelli sıkıştığı anda kurtulsun, hatta PvP soloda bütün classlar gibi bazı rakipleri normaql bir oyunla bazılarını üstün bir oyunla yensin. Ama şu an için bu durumdan çok çok uzak değil paladinler. Paladin oyunda bence en dengeli ırk çünkü yapmasın gereken işi yapıyor, stediği zaman grubunu ayakta tutuyor. Blizzard bence işin suyunu çıkardığından paladinlerinde içini dışına katıp paladin olmayan bir paladin talent ağacı getercek oyuna ve kaybeden ally olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Their defensive abilities allow them to stand toe to toe with monsters and take a beating - they are tanks overall."

hani defensive hybrid?

"Wielding their mighty hammers and the strength of the Light, these holy warriors command forces in battle, all the while throwing themselves to where the fighting is the thickest."

'kendini warrior sanan paladinler' diyordun sanırım?

"Type: Hybrid, Secondary Healer
Comments: A more melee-oriented hybrid"

hani defensive hybrid? hiçbirşey göremiyorum dediğin gibi lakin seni yanlış çıkaran sözler var bu yazılarda..

"Bu oyunda her classın her classı alacağı kesindir ama bazı classlar doğal olarak avantajlıdırlar PvPde ve üzgünüm paladin böyle bir class değil ve olmamalı."

olduuuu... bence de hunterların 2dk cd'li casterlara karşı I WIN düğmesi olmamalı. lakin senin benim dememle olmuyor bu işler..

jaan çok güzel anlatmış sınıfını tanıyan bir oyuncu olarak, söylediklerine katılıyorum..

"Sonuç : Soloda deli bir paladin (1.9 dan sonra benim tahminim), nuke den beter DoTları olan priestler ki bunlar healleyemiyor adam gibi (denendi onaylandı), kendini rogue+warrior zanneden druidler. Ama bu oyunun içinde bu classların yeri bence bu olmamalı."

senden alıntı yapayım: it's fine, learn 2 play..

paladin range dmg veremez. vermemeli de. bunu açık açık söylüyorum. sınıfın tanımı zaten melee-oriented. lakin snare olmalıydı yahut blessing of freedom purgelenemeyen ve etkisi cooldown'ı kadar süren birşey olmalıydı. bütün melee sınıflar rakibinin hızını %50, %30'lara düşürebilirken paladin amele gibi kovalıyor, üstüne freedom bitince de öyle kalıyor. hayır adamın yanına gelince de bitmiyor iş. haliyle ne oluyor, paladin bu kadar kabız bir sınıf olduğundan shield açmak zorunda kalıyor. shieldi kaldırsınlar da adam gibi normal yetenekler versinler tek sıkımlık tabanca olmayan. adamı yensen "shield açtı normal" deniyor, yenemezsen "shield açsaydın" oluyor. sanki shield priest shieldi gibi 15sn'de bir atılıyor anasını satayım..

yahu gruplarda iş yara ne grubunda iş yapar? pve diyorsan geçiniz, şamansız da horde grubu yürümez, aynı şey. pvp diyorsan bir aura bir blessing var sana denk diye konan sınıf 4 çeşit totem atabilirken. windfury totem > devotion aura ayrıca. ben bir kişiye freedom atabilirken şaman aoe snare atıyor hayvan gibi. benim healler 2,5sn sürerken adam 1,5sn'de atıyor. grubu destekleme sınıfları: işini bilen şaman > işini bilen paladin..

ben grubumu desteklemek istiyorum. yerine göre uygun blessleri atmak, cleanse atmak. grubumu heale boğmak istemiyorum çünkü benim heallerim hiçbir zaman karşı taraftaki sınıfın healleriyle yarışacak kapasitede değil. onun yerine düşmanın healerlarını devredışı bırakmak, sonra etrafı heallemek istiyorum. cleric değil paladin benim sınıfımın adı ve paladin gibi oynamak istiyorum. hiçbir rpg'de paladinlerin geride durup heal yaptığını da hatırlamıyorum..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"ben grubumu desteklemek istiyorum. yerine göre uygun blessleri atmak, cleanse atmak. grubumu heale boğmak istemiyorum çünkü benim heallerim hiçbir zaman karşı taraftaki sınıfın healleriyle yarışacak kapasitede deği"

Kesinlikle bireysel bi saldırıda bulunmuyorum önce bunu belirteyim.
Ama :
Bu oynadığımız oyunda paladinler şu aşamaya kadar cleric, ofansif yetenekleri yerlerde sürünüyor, ama defansif yetenekleride parlıyor.
Tahminimce oyun başladığından beri paladinler oynuyorsun, ama bunca zamandır class ı kabullenemeyip, istediğin şekli vermeye çalışmıssın.
Bende aynı yola gittim, tipik bi retro paladin yaptım zamanında ama artık IF de istirahat ediyor.
****
Paladin healer bi class, gurubunu bi priest gibi hatta duruma göre daha iyi destekleyen, herkeze yaşam dağıtan, onlara özgürlük şansı tanıyan bi class.
Bunuda manayla yapıyor, TUF ile değil.
Eğer TuF yada benzeri bi 2H alıp buna Icy chill değilde Crusader enchantlatıp , soc açıp proclasın diye etrafta dolaşırsanız üzgünüm ama hiç şansınız yok.
****
Serverimdaki paladinlerin 75%+ sı engineer ve prot agırlıklı gerekli derecede holy+retri alınarak yapılmış buildler. Aslında build da önemli değil, mühim olan class ı benimsemek.
Engineer olmak paladinle bütünleşmiş bir olay , ofansif anlamda utility fakiri bi class, engineering ve dogru potionlarla, ölümsüzlüğün eşiğinde .

****

1.9 değişiklikleri paladin talent ağaçlarını yerinden sarsıcak sanırsam. Çünkü görüp görebileceğiniz en yanlış diziliş bu classta. (holy ve retri final talentları gibi)

****

Blizz MC lootlarındaki Str yi ve attack power i çıkartıp +healing ve int koydugu zaman artık class tanımlaması netleşti.
türkçesi : "elinde sopa ile milletin peşinden koşma, otur heal et." Bu beğensekte beğenmesekte böle.
Ha paladinlerinde ofansif yetenekleri hala var, ama "gimped" healing ve support özelliklerinin yanında.

****

Kendisini sevmesemde, serverimizda belkide class ını en iyi tanıyan oyunculardan birisi oynuyor. Son olarak onun bş lafıyla noktalıycam.

Heal ederken counterspell yiyip ölürseniz, buna class dengesizliği diyemezsiniz. (Potion - varsa engineering kullanıcaksın)

Bu bi gerçek, sonuçta belli cooldownlarla engineering sayesinde "root" "charm" "dmg" gibi olanaklar
Alchemy sayesinde de "healing" "dispelling" "decursing" gibi olanaklar var.

Oturup pvp yapmadan önce, hazırlığını da yapıcaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane overpowered sinif var o da hunter su anda :)

36 yarddan 1 saniye icinde oldurebilen bir class, yaklasamadan olme ihtimalin var. (autoshot crit/multishot crit, eet ihtimal dusuk ama bana cok oldu :)). boyle baska bir sinif yok.

shamanin 6 saniyede bir 500 damagesi var, eger ona kontrollu damage diyorsan bisey demicem. 500/6 = 83 dps. bide 400kusur mana yiyo. wf ise dunyanin en kontrolsuz damagesi, duzgun 2hander ile 15-19 saniyede bir procluyo ki bu surenin icinde melee range icinde olmaniz lazim, cok az procluyo.

feral druidler de iyi ama hunterlerin yanina yaklasamazlar. bir kisiyi butun savas boyunca cc etme ihtimali etme olmasi benim icin cok fazla. freezing trap, sonra diger adamla savas, freezingden ciktiktan sonra FD + freezing. filan falan.

paladinlere ise bence bir shieldi alip meleede SoC un daha duzgununu vermeleri lazim (eet 60 palam var artik :)). ama bence yine de palalarin isi melee degil, bubble/hearth ;p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hunter sana ateş ederken hebeleee dıye yuruyenelrdensen tabıkı hunter alır yanı kı 36 dııl talentla 42 yard :)
ama deadzone a gırdıgınde melee ıse hunterı alman lazım cogu hunter melee de felakettır[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi hunter denen izbe özellikle Ne icin konuşuyorum random vs random düşün veyahut gene guild vs guild düşün
Shadowmelt+aimed+multi crit = ölümeyç ölü sheildsiz priest hatta rogue
dur kaçayim dersin 41 yarddan kafana instant cons cakar ulam allah belani versin sting+arcane shot auto shot hede hödö atlayip ziplayip ok atar eheh dibine girdim bittin lem sen wingclip spam yüksek manami hayir otur bi saat wing clip bas mana bitmez cooldown ? ne cooldownu be yok cd si arada kumaş giyiyorsan rok la 1k civari raptor u da yaslayip 6 sny de bir seni b temiz ipligine cikarir us de bi cocuk vardi avatarmi öle bişi duelloda yenen dagger rogue ye 500 g veriyordu
Kullandiği şeyler
Flare+flame trap+wingclip spam counter attack deterrance
bs yok stealth yok yürüyemio eşşek gibi dmg yiyo nabicak tükürerekmi kescek
mageler icinde uzaklaşirsan gözünü cikarir dibine girersen wingclip spamlar pet le birlikde 1.5 snylik cast a + 3 sny dmg interrupiton ekler (burning soul bile varken) aman death coil + fear atarsan kurtuldun ee nereye kadar yey fear attim sheild attim renew e basim aa mana kalmaiş viperle diplemiş manayi! vs vs
Hunterleri çok coşturdular çok..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 19 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
Hocam nasil normal bir durum ayi olup duz girisip Warrior'u almasi bir Druid'in? O zaman neden Warrior var bu oyunda? Warrior'un yaptigini yapip ustune heal atan gerekirse stealth olan vb. class var?

Warrior eşyaya bakıyor.Heal olmadan aldığım warrior olduğu gibi beni 4. vuruşta yatıran warriorda oldu.
ha onu bırak feral druidi de melee de kesen hunterlar var.
Ya bu arada şöyle bişi var,
Paladin grubu korurken savaşır,
Druid savaşırken grubu korur,
Shaman karşı tarafı engellerken savaşır.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)


[Bu mesaj Suark tarafından 20 Kasım 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter konusunda katılıyorum. Öyle bir class oldukki kimse bizi çözemiyor. Gerçekten işini bilen hunter kendine dokundurtmadan full epic warrioru da indirebilir paladini de. Sırf ok ile critsiz 700 vuran hunter tanıyorum. Survival gitmiş adam bide oyundaki en yüksek %crit 'e sahip.

Burdaki tüm konuşmalar sonuçta aramızdaki fikirleri beyan etmekten öteye geçemiyor. Blizz paladin'e dmg verme açısından bir buff vermeyecek. En son patch'de verirdi verseydi. Onun yerine aura'lara yönelmişler. Yani diyorlarki Blizz efendiler; Paladin warrior gibi dmg veremez, priest gibi healleyemez. İkisinin arası olsun diyorlar. Paladinden çok sırada bekliyen bir dünya class var. Öncelikle mageler. Hehe benim serverimde mageler artık oynamayı bırakmış gibiler. AH önünde su dağıtıyorlar sevabına.

Ha birde talent ile özelleşsin diyorsunuz. Arkadaşım zaten 0 talentli bir paladin zaten yeterince güçlü. Birde özelleştirme olursa nasıl olacakki ? Madem talent ile özelleşsin diyorsunuz, ne bileyim Baloncuğunuzu Holy talent tree'den alın ? Plate ve Shield kullanımını Protection treenizden alın ? Böylece Retribition giden paladin heal yapamasın 5 saniyede 1000 hp heal atsın falan ve bubble açamasın.

Bu şekilde özelleşme olacaksa hayhay yani. Oldum olası sevmem zaten hybridleri gerçi. Ne o öyle babası japon annesi italyan gibi. Safkan olacan abi, saf özünde olacan, %100 pure :)

Kısacası paladin'e 1.9 patch'inden sonra yeni bir buff gelmesi ancak expansion'dan 2-3 ay sonraya kalır. Nerden baksan 1 seneyi bulur. O yüzden paladinler, siz oynamaya devam edin. Kaderiniz bu napalım.

Hunter patch gelmeden evvel nasıl bizi top gibi çevirdilerse nasıl sesimizi çıkarmadıysak, "abi ben bu class'ı seçtim iyisiyle kötüsüyle kabul edecem" dediysek, sizde aynını uygulayın. Karakterinizi biraz sevin, hali hazırda olan özelliklerine şükredin.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe okudum yazılan. bazıları şaka gibi olmuş.

öncelikle sam, paladin hybrid classtır. 3 tane pure class vardır. bunlar warrior, mage ve priest'tir. diger tüm karakterler, hybrid oalrak anılır. ve bu üç dalın karşımından oluşur. mesela paladin dediğin, "holy warrior" yani warrior+priest karmasıdır. paladine hybrid degil demek saçma olur.


benim inatla karşı çıktığım noktaya gelince, (daha önce yazmıştım yeniden yazayım, aklın yolu birdir derler bakalım, zekanızı bi sınıyorum ehe) hybrid classlar hiçbir zaman pure classların kendi alanında geçmemeli. olayın özü burada. peki nedir anlatmak istedigim?
+ ranged herhangi bir x karakter, mageden daha iyi dmg dealer olmamalı.
+ melee denilince akla ilk warrior gelmeli.
+ healing deyincede priest.

zira bu üçü "pure" karakterdir. bir "özelliğin" tüm yanlarını alır, diger özelliklerden ise tamamen feragat ederler. mesela mage'in yanına gelince, mage'in acınacak duruma düşmesi gibi.


gelelim paladinlere, paladin nedir peki?
paladin, tarihdeki rodos şövalyeleri gibi, dini amaç güden, kendini inandığı tanrıya adayan ve onun yolunda savaşan "şövalye"lerdir. yani warrior degil aslında, sınıf olarak "knight" türevinden, bu yüzden de ağır zırh giyerler. sayıca az oldukları içinde öncelikli olarak "korunmayı" amaçlarlar. yani zırh gücüne ağırlık verirler. armorları kalın olduğu içinde, hızlı değillerdir, yavaş saldırı güçleri vardır, kısaca dmg falan vermezler. eğer karşıdaki yaratık undead değil ise, dmg vermesi amaçlanan bir sınıf değildir. paladin bir "öncü" sınıf bile degildir, "taktik" sınıfıdır. her oyunda bu yüzden en iyi buffları paladinler atar.


wowda ise paladin, kısaca rogue karakterinin tam tersidir. rogue için aklınıza ne geliyorsa, paladin onun tam tersi olmalıdır.

rogue dmg vermeye yönelirken, paladin zırha yönelir. denge bu kadar basit işte.

eger paladin aggro, tutup dmg vermeye başlarsa, oyunda denge mi kalır?


hoş zaten denge falanda yok,
wow becerememiş bu işi.



ps: neyse ben yazacagımı yazdım, aynı şeyleri bin defa tekrar etmemin mantığı yok. elde kılıç kalkan dalacam ben yaratıga koşturarak diyenlere tek lafım gidin warrior açın, zira aggro tutmak warrior işi. melee de dmg vermek istiyorum diyorsanızda rogue açın, melee de dmg dealer demek rogue demek. hala aksini iddia eden varsa learn ur class noob diye çıgırasım geliyor. hem paladin olup bi ton zırh giyeceksin, hem buffların olacak, hem shield cast edebileceksin, hem bi ton buffların olacak(2. defa bilerek yazıyorum), hem kendini HEAL edebileceksin.. birde bunların üzerine ben aggro tutmak istiom, ben dmg vermek istiom diyeceksin? e OHA ama ya (!)

[Bu mesaj innkeeper tarafından 20 Kasım 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 20 Kasım 2005 09:28 tarihinde demiş ki:
us de bi cocuk vardi avatarmi öle bişi duelloda yenen dagger rogue ye 500 g veriyordu
Kullandiği şeyler
Flare+flame trap+wingclip spam counter attack deterrance
bs yok stealth yok yürüyemio eşşek gibi dmg yiyo nabicak tükürerekmi kescek

Avatar , gayette cayir cuyur kesiliyordu , 500g vercem diye artizlik yapar , yenince bahane uydururdu , yada yenilmeden once ne kadar trinket tuber-pot varsa kullanir sonrada sende kullansaydin derdi , oylede ezik bi adamdir yani , yoksa hunterla oynayip her class'i kesiyor diye bi$ey yok , sadece itemlari hep serverin 2x onunde gitmi$tir , serefsizlik saolsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 20 Kasım 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
lol giber tek kelimeyle saçmalamışsın. sana diyecek bir şey bulamıyorum yoruldum resmen...


Güzel kardeşim, gerçekler acıdır. Durum böyle, diyecek birşey bulamayıp yorulmaktansa gerçekleri görmeni tavsiye ederim.




said:
Virtue-L, 20 Kasım 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
Giberin yaklaşımı dogru bencede...
Shamanlar axe kullanmayı talenttan ögrenirken bu mantıklı..



Paladinde birde epic mount neden beleş ? Hadi mage veya warlock'ta olsa anlayacam Summon edebilirler. Paladin'in ne alakası var ? Yapın şunlara 800glik mount. Bune kardeşim, resmen öz evlat paladin, diğer classlar üvey kalıyor.

Nerf yiyecekleri yerde buff istiyorlar.

Innkeeper yazına sonuna kadar katılıyorum. At gözlüksüz, mantıklı, aklı başında bir yorum görmek beni sevindirdi cidden :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Taktiksel anlamda dagger rogueyi yerine çivilemek gayet mantikli geldi yanliz bana melül melül bakmakdan öteye gidemez ki cogu srefsiz hunter melee icin fiery enchant yaptiriyor 1snylik wing clip spamlarinda baya güzelce procluyor[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 20 Kasım 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eee allah belanı vere penth,
daha önce söylesene durumun o oldugunu.

bende burda bi tarafımı yırtıp, bişiler anlatmaya çalışıyorum boş yere.

meger olayımız farklı imiş ;)

neyse dönelim hatamızdan, daha önce yazdıklarımı geri alayorum, paladinlere buff gerekiyor.

hatta paladinlerin canları sıkılmasın diye pet verilmeli yanlarına. direk gidip tame edebilmeliler. süreden bagımsız sheep yapabilmeli, (instant) pyroblast cast edip, su üzerinde yürüyebilmeliler. ayrıca hide ve ambush özelliklerini konulması taraftarıyım.


aslında işi uzatmaya hiç gerek yok, tüm classların özellikleirni yıgsınlar, paladin istediklerini seçip kullansın işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@jann: her classın kendi zorlukları vardır emin paladinde zordur ama paladin dmg verip aggro tutmamalı, bunu yaparsa classı dışına taşıyor.

illa buff gelecekse mantıklı bufflar gelmeli, mesela sdece undeadlere karşı kullanabilir şeyler konulmalı. aynı şekilde undeadlerinde size karşı kullanabilecegi birşey olmalı.

dengede tutulmalı bazı işler ben onu anlatmaya çalışıyorum.


oyundaki tüm classlar sıra ile bufflanıyor. ee mantıgı ne bu işin herkesin über olduğu bir oyunda aslında hiç kimse über degildir. oyun giderek solo ve pvp mantıgında bir kısır döngüye girer başka bir faydası olmaz.

paladin'e meleede buff atılırsa eninde sonunda rogue ve warriorlara öyle bufflar gelir ki iş çığrından çıkar. hunter şuan overpowered, mantıklı mı peki ? bence degil. tüm classları bu hale çevirmenin mantığı yok bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inkeeper we suarkı tebrik edip hayatlarının dvmında da bööle ii okuma bilen insanlar olmalarını diliorum(ohh be sonun da biri nie paladinlere noob dedigimizi anladı :D)
suark ayrıca o son soz cok hoshuma gitti ahanda imzam yaptım :D[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır,
Druid savaşırken grubu korur,
Shaman karşı tarafı engellerken savaşır
BY suark
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Ya abi bizde neden cheetah forma bearforma falan geçiş yokki ?

-Ya abi bizde neden range özellikler yokki ? Uzaktan 2000 crit falan çakmalıyız yani hakkımız değilmi ?

-Ya abi bizde neden totem yokki, kullanmak en doğal hakkımız değilmi ?

-Ya abi bizde pet yokki, yannızlık allah'a mahsustur, hakkımız değilmi abi pet ?

-Ya abi biz neden fear veya sheep edemiyoruz ki neyimiz eksik bir warlocktan veya priesttan ki ? Hakkımız var böyle şeyleri istemeye yaa !


( Klasik bir paladin oyuncusunun fikirlerinin dış dünyaya savurması )

*!No paladin, no cry*[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...