Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Kasımda Minimum ADSL hızı 512k Oluyor!


Vodan

Öne çıkan mesajlar

said:
Zopik, 26 Ekim 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
said:
Limitsiz abonelik tarifelerinde bir değişikliğe gitmeyen Türk Telekom, 1 Kasım tarihinden sonra 256 Kbps abonesi almayacak. Buna karşılık 256 Kbps erişimi olan abonelerin, 512 Kbps’ye geçmek istemeleri halinde bu isteklerini Türk Telekom’a bildirmek zorunda olacaklar. Fakat hız değişikliği istemeyen veya 512 Kbps ücreti yüksek gelen aboneler, 256 Kbps hızdan hizmet almaya devam edecekler.


Böyle birşey doğru çıkarsa annelerinin adreslerini yazarım bütün netteki büyün forumlara. Zorla küfür ettirecekler.


adamımsın.

[Bu mesaj vav_heroin tarafından 26 Ekim 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer sadece kotalı tarifelere 2 yeni seçenekse ve bakan bunu "minimum hız 512k olacak" şeklinde kamuoyuna duyuruyorsa feci şekilde kandırılıyoruz demektir.

Aboneleri örgütleyecek birileri, bir dernek veya farklı birşey lazım... Forumlardan lanet okuyarak olacak birşey olmaktan çıktı.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece limitliler mi 512 cıkacakmıs ek ucret odemeden ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.pazarlama.turktelekom.com.tr/ADSL/ADSL.html

buyrun yeni ücretlendirme burada. Ama boşuna ümitlenmeyin 256 limitsizler aynen kalıyor. Sadece öğrenci-öğretmen ayağına kazıklanan kotalılarda çok saçma bir değişiklik yapmışlar.

Telekom bir kere daha kazığını attı ya bize daha da bişey demicem...[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!


[Bu mesaj robinson tarafından 27 Ekim 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allah belanı versin telekom[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi indirdiklerini ben anlayamadım o dökümandan. 3GB kota aynen duruyor sırf hızı 256 dan 512 yapmışlar. İstersen 100mbit ver 3-5-10GB kota olduktan sonra ne işe yarar. Adam kandırıyorlar akıllarınca. Gözüme çarpan tek ucuzlama 49 milyona 512 limitlinin koyası 5GB dan 6GB a çıkmış. Zaten 49 milyon veren adam limitsiz 256 alırdı telekom yöneticileri zekasında biri değilse. Ayrıca 256 limitsizi kaldırmaları da limitsiz isteyenin en az 100 milyon vermesi zorunluluğunu getirmiş. İndirim adı altında yaptıkları rezillik bu.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 27 Ekim 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
göz göre göre yalan + kazıklama.
dikkatimi çeken bir diğer nokta ise artık 512 kbps e kadar
1024 kbps e kadar diye geçiyor baglantı hızları

sanırım artık, bakın hattım 256 kbps yani hesaplarsanız 32kb/sec la çekmem gerekiyorken ben 25 le cekiyorum ve buda 200 kbps ye denk geliyor yani siz 256 diey 200 veriyorsunuz hizmetinizde eksiklik var diyemiyoruz :)

eski uygulama yeni uygulama tablosuna bakın görüceksiniz :)[signature][hline]*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 27 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
hızın artması tabiki önemli 3 gb i 1 haftada indirceme 3 gunde indiririm.

tamam sacma olmus hatta tt e girsin kafalar ama elbet artar oda. hız artısını bile ummazken neyse.


Bu şekilde hızın artması iyi değil kötü bir şeydir. Zaten 256kbps hat ile 1.5 günde rahat rahat (saniyede 24-25KB) çekebiliyorsun 3GB, 512 olunca bu süre bir günden az olacak. Ne olacak o zaman insanlara 3GB kota yetmeyecek. Hadi bunu 6GB'a çıkaralım çıkaralım diyecekler (veya demeyecekler dolu dolu 1 gün kullanabildikleri 512 lik hatları olacak) şu anki limitsiz 256 fiyatına 6GB aylık kotalı hatta sahip olcaklar (evet doya doya 2 gün kullanacaklar bunu da). Ama zaten 256 limitsiz hat ile ayda 60GB indirebiliyorsun, nerde mantık? Bu kota olayı tam anlamıyla kepazelik nerden görülmüş nasıl bir mantıktır, utanmadan nasıl ygulamaya geçirilmiştir iyice soruşturulması gerek. Millet açtığı sitenin, indirdiğini dosyanın hesabını yapıyor deli gibi. Acınacak haldeyiz resmen bu millet sesini yükseltmedikçe de böyle devam edecek ne yazık ki.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 27 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...