Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum Tutorial


Fistan

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
ben 1 sene önce falan akvaryum.comdan biraz işi öğrenmiştimde acemi işi şu türleri kafaya koymuştum hem renkli hem ucuzlardı

neon tetra (sürü balığı 4-6 arası)
kiraz karides 1 çift (sonra hızlı seri üretime geçiyor :D moss bitkisi olursa yoksa yavrular yem)
lepistes 1 çift

yalnız galiba karidesler farklı ph su falan istiyormuş ? bu 3 tür birlikte beslenir mi ? beslenirse ilerde yavrulayacaklarınıda düşünürsek(birbirlerini yeseler denge olur mu >:D<) kaç lt tank + ekipman lazım ?
toplam bitkisiydi ph ısı ayarlayıcısıydı kaça patlar ?
he bir de oto yem atıcı ve su değiştirici falanda varmış galiba 1 ay dokunmasan idare ediyormuş ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
arkadaşlar normalde aile evinde duran kaplumbağamı 20 güne falan istanbul'a kendi evime getireceğim, araştırdım soruşturdum ama güzel kaplumbağa akvaryumu satan, yaptıracak bir yer bulamadım, fikir verir misiniz?

kaplumbağa büyük bu arada 30 yaşında falan var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
1 saat önce, senko dedi ki:

Abi niye oyle dedin ben daha yeni termacity'den devremulk aldim, yalovaliyiz zaten. Araplara kiralamayi dusunuyorum. 

estağfurullah Seni katmadım zaten.... Ama biraz zor kiralarsın gibime geldi. Fakat o tesis daha çok büyüyecek. 60 milyon dolar civarı gitti oraya sanırım 100ü bulacak. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akvaryum ölçülerine bakınca alabalık tesisinde kullanmaya müsait gibi geldi bana

ne para verdiler kimbilir, bi clear glass bile kullanmamışlar, o boyuta bi sump bile yapmamışlar. şöyle milleti kandırıp bi para söğüşleyemedik anasını satiyim.

Fistan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştığım yerde baya büyük 4 tane tank var, boyları yukardakinin yarısı kadar enleri daha geniş. Baya hasta bir şekilde ilgileniyor sahipleri, balıklar çiftleşip yumurtlasın diye ayrı ufak akvaryum var, hastalanan balığı tecrit ettikleri ayrı akvaryum var, güvenlik kulübesinde bile ufak akvaryum var. Bi de melek balığı, piranha, vatoz falan yığınla uğraşıyorlar. Değişik bir hobi cidden. Sabah 8'den gece 2'ye kadar çalışıp yorgunluktan öldüğümüz oldu, adam eve dönmeden gene yukarı çıkıp balıklarını besledi, ben hayatta o kadar uğraşamam asdsdf 

Görsel olarak muhteşem ama negatif yanı; kokuyor.

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 dakika önce, miyaw33 dedi ki:

Abi bu cam kaç mm? 12 den aşağı değildir herhalde. Sump gördüğüm kadarıyla yok, nasıl temizlemeyi planlıyorlar, alttaki dolaba dış filtre sigmayacagina göre arka odaya duvardan delikmi var göremediğimiz? 

Ben 30 sene tatlı su akvaryumundan sonra 4 sene deniz akvaryumu yaptım. Ve tuzlu su beni parasal olarak mahvetti. Çok pahalı bir hobi olduğundan veya bana öyle geldiğinden bıraktım. Tekrar tatlı suya döndüğümde ise aynı zevki alamadım. Tuzlu su balıklarının akıllılığı hareketleri renkleri ve mercanlar. Neyse senin soruları arka sordum. Valla hic bir bilgim yok yaparlar bir şey dedi. Kusura bakma cevaplayamadım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...