Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duke Nukem Source


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
DNF baya yol kat etti diyebilirim. Hatta belki bu E3 fuarında birşeyler görebiliriz. Çünkü Havoc fizik motorundan biraz daha iyi bir motorun DNF'de kullanılacağını açıkladı o motorun yapımcıları. Buda adamların harıl harıl çalışmaya başladığını gösteriyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

umarım öyle olur.. adamlar gerçekten kıskanç ötesiler kendi oyunlarını bitirsinler milletin işine el atçaklarına[signature][hline]Powercolor ATI Radeon X800XT 256 MB GDDR3 RAM Ekrankartı PCI X
Corsair 4x512 DDR2533 ram+Vantec RAM Heatsink
Intel P4 Prescott 3.4ghz 800fsb 1MB L1 CPU LGA 775
Abit AA8 3rd Eye Duramax I925X Mainboard
Coolermaster Wavemaster o/c kasası
Vantec PCI Slot VGA Cooler
Thermalright XP90 CPU Cooler (idle mode 32derece)
Logitech X620 6+1 Surround
LG 19" T910BU Flatron monitor
Razor Diamondback Chameleon 1600DPI Mouse

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fizik motorunu değiştirdiler meqon ile, ilk olarak shade:wrath of angels'ta kullanıldı bu motor. sitesinde ziyadesiyle eğlenceli hedeler var, öneririm.
İyi güzel de ben ihtimal veremiyorum çıkacağına DNf'nin, en azından 2-3 yıl derim. Daha sonra ut2k5 motoruna geçerler, fizik motoru bir daha değişir, sonrası allah kerim.
umut kalmadı yahu 1000 yıldır bir oyun yapıcaklar alt tarafı bana verseler bitirmiştim be.. peh[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Bu kez bir değişiklik yaparak oyunun ne kadar ertelendiğine değinmeyecek ve oyunun resmi forumundaki yapımcı George Broussard'ın çeşitli sorulara verdiği yanıtları sizlere sunacağım:


S: Oyunu hangi ekran kartında çalıştırmakta olduğunuzu belirtebilir misiniz? En azından yeni bir ekran kartı olup olmadığını söyleyebilir misiniz?
C: 9800 Pro, 6800 GT ve 6800 Ultra ekran kartlarına oyunu çalıştırıyoruz.


S: Modellerin en azından 70%'i tamamlandı mı?
C: Bu aslında cevaplanması zor bir soru, sonuçta ufak bir sandalyeden koskoca bölümlere kadar her şey model olarak kabul edilebilir. Ancak büyük bir çoğunluğun tamamlandığını söyleyebilirim. Kalanlar da büyük bir hızla tamamlanmaya çalışılıyor.


S: Tüm silahlar şu an oynanmaya hazır halde mi? Hepsi tamamiyle programlandı mı?
C: Evet. Ses geçişleri, grafikleri ve animasyonlarıyla her şeyleri hazır. Ancak oyun tamamlanana kadar bazı yeni şeyler de eklemek istiyoruz, çok farklı düşüncelerimiz var.


S: Aşağı yukarı, oyunda kaç çeşit düşman var?
C: 15 ve civarı şu an mevcut, daha da artırmaya devam edeceğiz.


S: Birden fazla boss dövüşü ile karşılaşacak mıyız?
C: Evet.


S: Oyunda Battlelord var mı?
C: Duke Nukem 3D'deki bir kötü adamla karşılaşacaksınız Duke Nukem Forever'da.


S: Duke Nukem Forever'da etkileşimin büyüklüğü hakkında bir örnek verebilir misiniz?
C: Etkileşim çok büyük. Her şeyle oynayabileceksiniz.

Bir süre önce PC Gamer dergisinin izlenim yazısında yer alan Duke Nukem Forever grafikleri hayli iddialı görünüyordu, keza fizikler de öyle. O kadar dalga geçtikten sonra sanırım iyi bir şeyler geliyor gibi. İyi bir şey olup olmaması bir yana, en azından geliyor olması sevindirici.

kaynak:trgamer[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Arkadaşlar fazla ümitlenmeyelim bence. Duke Nukem Forever ilk duyurulduğunda orta 3. sınıftaydım. O zamanlar siyah beyaz ufacık bir Gameshow dergimiz vardı.

O fotokopi sayfalar arasında Duke Nukem 'i ilk görüşümü hiç unutmam. Quake 2 motoruyla yapılacağını duyurmuşlar hatta 2 tane de SS koymuşlardı. Dandik bir hummer jip ve 1-2 patlama efekti.

Şu an 24 yaşındayım. Aradan geçen zamanı tahmin edebiliyor musunuz?

TAM 9 SENE!!!

Bu adamlar 9 senedir ha bugün çıktı ha yarın çıktı, yok fizik motoru değişti yok programcılarımız kaçtı diye diye bu zamanı geçirdiler. Oyunun 3. kez iptalinden sonra hala nasıl oluyor da bekliyoruz biz ya? Manyak mıyız neyiz? Bak şimdi yine çarpıntım tuttu... Geliyorlar soldan soldan. Yeter be. öf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Adamlar maliyeti kurtarabilecekler mi onu merak ediyorum. 9 senedir ne yer ne içer bu programcılar? Kim ne kadar para verir bunlara? Sırf bu açıdan bakınca bile korkunç pahalı bi yapım oldu. :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...