Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic: The Gathering (Shandlar) hakkında soru


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Belki bilgisayar bölümünde sorulmalıydı ama burada daha fazla oynamış insan olduğunu düşünüyorum.

Microprose'un çok eski oyunu Magic The Gathering (Underdogs'dan indirilebilir) oynuyorum.
Köy gibi yerlerde Buy Cards diyince 5 kartlık bir liste çıkıyor, kartların üstüne basınca kartın büyük hali çıkıyor ama ne yapsam yapayım satın alamadım.

Bilen var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllarca aynı sorunu çektim çözümünü bulamamıştım.. geçen gün işyerindeki bilgisayara oyunu indirdim ve kasabadaki söz konusu ekranda kart satın almak üzere kartı büyüttüğünde y/n diye birşey çıktı ve y ye basarak kartı satın alabildim.. evdekinde y/n çıkmıyor ama daha denemedim karta basıp büyütüp y ye basarsan belki işe yarayabilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cok eskiden alip bitirdigim bir oyun. Oyunun sonunda 100 hp si olan bir adam geliyor ve cok guzel bir destesi var. Siyah oynuyordum 2 tane hypnotic specter acarak yenebildim ancak.

O degil de benim sorum oyunda counterspell nasil yapiliyor, oyunda adamlar buyu attigi anda durmuyor oyun veya counterspell atinca target buyu secemiyorsun. Bulan varsa soylesin.

Bu arada eski kartlari gorup zamaninda ne kadar dengesiz olduklarina sahit oluyorsunuz. 2 manaya extra turn veya armageddon clock, ya balance nasil kart? Black lotus ve dark ritual da cabasi. Gene de hos bir oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam evdeki buy card sorunlu bilgisayarımda da test ettim ve onayladım :) hiçbir yazı çıkmıyor ama y ye bastığınızda kartı satın alabiliyorsunuz.. siteye üye olmak gerekiyor mu hatırlamıyorum uzun zaman önce keşfetmiştim ama sonuçta üyelik varsa da bedava, yani bunun bir sorun olacağını sanmıyorum.. bu arada oyun tam sürüm, demo değil.. tek dikkat etmeniz gereken şey aynı anda iki download yapmamak yada download u iki parça halinde çeken progeamlarda dikkat etmek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir şekilde üyelik gerekmiyor daha yeni çektim. sadece underdogsun oyun çekme sayfası karışık olabiliyor. aşağıda oyunun özelliklerini tablo olarak gösterdiği bölümde "nerden alabilirsiniz" tarzı kutucukta birkaç link var, bunlardan biri sipariş etmek için sanırım, o linklerden bitanesinde ücretsiz olarak underdogstan çekiyorsunuz. Aynı anda birden fazla oyun çekmeyi denemeyin banlanırsınız.
Emule, kazaa benzeri programı olanlar manalink ve bir iki expansionını daha çeksinler zevkli oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...