Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ozanın şarkısı Michael Moorcock'dan alıntı Elric'i sevenler hatırlayacaktır SİLAHIN TÜRKÜSÜ farklı benim hikayem güneşin doğduğu yerde doğan ve biten hikayem ülkeler yıktım ben hakimiydim ben dünyanın olimpost'a kurdum tahtımı izledim dümyamı oradan ve doğruyu söyledim doğan güneşin altında 'ben ışığım ben tanrıyım masumiyet çağında' hepiniz bilirsiniz hikayemi bir daha dinleyeceksiniz efendiniz öyle istiyor şimdi başlasın ozan şarkısına: 'üç kral yaşar tepenin altında olimpos'lu kral ve ben üç kral yaşar tepenin altında uyuyor üçüncüsü ne zaman uyanacak' yeter! bu kadarını bilin yeter: 'ben ışığım ben tanrıyım masumiyet çağında' masum dünyada tanrıyım ben silahım var bunu bilin yeter: 'silahım var' masumiyet çağında ülkeler yıktım ben çarmıha gerdim peygamberleri masumiyet çağında insanları öldürdüm şehirleri yaktım doğruyu öğren şimdi ve kork benden çünkü masumiyet çağı başladı ve bitmeyecek asla ben öyle istiyorum efendin benim silahım var kork benden yeter! öğrendin mi hikayemi? 'ben ışığım ben tanrıyım masumiyet çağında' çünkü benim silahım var ben TANRIYIM çünkü silahım var ben IŞIĞIM çünkü ben tanrıyım masumiyet çağında insanlığın ben silahım ben savaşım ben ölümüm ve masumiyet çağı başladı[hline]Ungoliant [Bu mesaj GERGE tarafından 24 July 2003 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GERGE tarafından 24 July 2003 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 e helıl olsun bea gayet güzel şiir tebrik ettim[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar