Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Issue 5 : Forest of Dread


Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Yurda döndüm ve CoH hesabımı tekrardan açtım...

İlk işim, test serverında 5. expansion ile gelecek olan yenilikleri incelemek oldu.

Archery çok yavan bir powerset gibi gözüktü gözüme. Gerçi sadece 4 tane power'ını deneme şansım oldu ama pek hoş izlenimler edinmedim.

Sonic Blast ise tam tersi beni çok etkiledi. Ses ve görsel efektler olsun ve powerlarının büyük çoğunluğunun cone range olması(AoE) baya bir ilgimi çekti. Issue 5 sonrası sonic blaster patlaması yaşanacak gibi gözüküyor.

Trick Arrow yine archery gibi fazla çekici değil. Özellikle bir defender'ın primary powerset'i olması bana çok saçma ve kullanışsız geldi. Grup aktivitelerinde belki farkını hissettirir ama hiçbir buff, heal yada res özelliğinin olmaması büyük bir handikap.

Sonic Resonance Force Field benzeri bir powerset. Sonic power tabanlı olması ve mob'lara bütün atak tiplerine karşı -Resistance(debuff) verme özelliği oldukça hoş.

Blaster'ların yeni özelliği olan "Defiance" farkını aşırı derecede hissettiriyor.

Yeni zone'umuz olan Croatoa tam bir cadı şehri. Hallowen zamanında badge için boy gösteren bal kabaklarının yanı sıra, birbirinden hoş powerlara ve efektlere sahip cadılar ve impler var. Bölge Rikti'lerin dünyaya gelişlerinden önce tatilcilerin mekanıyken şimdi bu birbirini yiyen 2 guruba kalmış. İmpler ve Cadılar sürekli savaş halindeler ve Hollows'daki gibi olduğu yerde duran bir polise ateş açan troll'ler gibi zararsız değiller. Birbirlerine karşı yaptıkları vuruşlar son derece zarar veriyor ve hatta öldürüyor:). Sırf oturup iki gurup arasındaki aksiyonu bile izleyebilirsiniz kim kazanacak diye.

Bunun dışında görevlere rehine kurtarma ve dost npc'lerin yanınızda yer alması gibi ilginç şeyler eklenmiş.

Şimdilik bu kadarını inceleyebildim. Oyunda hala aktif olan birisi varsa benimle irtibata geçebilir. Keizar(warshade) ile oynuyorum şu anda. Oyunda görüşmek üzere...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...