Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Shadow of Undrentide


RamsesII

Öne çıkan mesajlar

said:
ermynorac, 03 July 2003 15:57 tarihinde demiş ki:
hala neverwinter nights'ı icewind dale bg mi sanıyorsunuz.Bu oyun masaüstünün bilgisayara aktarılmasındaki ilk büyük adım ve hala örnek seneryoları yüzünden oyuna "bayat" diyorsunuz.


BG de de icewindde de nwn de de bir sorun var.Evil yönden oynamak imkansız gibi birşey.Konuşma şeçeneklerinde ya "Konuşmaaa keserim bak" tarzı kro evil,yada "Para ver yapıyım" tarzı olaylar var,hiç bir zaman şöyle adamlara tuzak kurup,sinsice işler çeviremiyorsun.Ve ayrıca evil yönden oynasan bile çok az evil quest oluyor.Mesela hiç bir zaman görmedim tamamen evil taraftan başlamayı.(bi enclave de vardı o da zaten action )

Bunun dışında Nwn gerçekten çok başarısız,bana göre çok yapay geliyor.Altta zar sonuçları geliyor vs vs.Tamam sadece multi oynansa sorun değil de single oynarken atmosferi bozuyor.[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evil kotudur Evil kakadır Evil pistir Evil ocudur Evil oynamayin bir detect evil atcam goruceksiniz :D
Est Sularus Oth Mithas ![hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20. level yine maximum sınır.
Ama çapulcu epic level koyabilirler belki diyor 2. exp. pack için.
Epic Level kitabına baktım. Öküz gibi skiller (düz duvara tırmanma, tavanda yürüme mesela) ve çok güçlü ve ilginç yaratıklar vardı.
Epic Level olursa 35. veya 40. levela gidebiliceğiz gibi geliyor.

Senaryo konusunda haklısınız. Evil karakter oynattırmıyorlar. Belki bu onların beceriksizliğidir bilemiyorum. "Bunu yapmıycağım" "bana daha fazla para ver" "iyi o zaman öl" gibi seçenekler var. Ve sonuçta ya tüm dünya sana düşman oluyor, ya da questi tamamlayamıyorsun.

Adamların oturup "evil" üzerinde düşünmesi lazım. Kötü adam niye hemen üzerime dalıyor? Belki ben onla anlaşmak istiyorum. Belki onla anlaşıp academyi yoketmek istiyorum.

Senaryo yüzünden Diablo'dan farksız. Ama multiplayer oynamaya kalkınca işin zevki orda çıkıyor.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...