Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Post Kasmak


LordOfTheShadows

Öne çıkan mesajlar

Eğer biri benim topiğimde post kasarken o postun içinde alay içeriyorsa ben zıvanadan çıkarım...Hayır alay demeyeyim..Birilerinin bana oyuna "Item pls..kastır pls.." diyen adam yakıştırması yapmasına ise hiç gelemem....[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (göçtü göçtü..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Buzi
Mesajımı bence tam olarak anlayamamışsın.. Asıl amacım birilerini birilerine şikayet etmek değil.. Birşeyleri öğrenmek açığa kavuşturmak ve varsa yanlış tavır anlaşılma vs. bunları elimden ve elimizden geldiğince düzeltmek..

//
Yaw ne demektir "Post Kasma" çok merak ediyorum açıkçası.. Şimdi bende bu mesajı yazarken "Post mu Kasmış" oluyorum?

Ayrıca millete durup durup "Post Kasma","Postmu Kasıyorsun","Neden Post Kasıyorsun" (çoğaltılabilir) gibi mesajları yazarken siz "Post Kasmış" olmuyor musunuz? (kendi dediğinize göre)

Ayrıca milletin konulara mesaj atması (affınıza sığınıyorum) sizi mi gerdi?
//

Lütfen şurayı bir daha oku..
Sanki açtığım konudan rahatsız olmuşsun gibi..
İlk yazdığınla son yazdığın biraz çelişiyormuş gibi geldi bana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzi, 31 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
Madem böyle bir işe girdin,ki bu konu çok tehlikeli bir konu başta söyliyim,
Birazcık daha açman gerek,bir kaç örnek ver mesela,kim ne demişte,ona karşılık sen post kasıyorsun denmiş.
İsim vermene gerek yok,post kasıyorsun denmesine sebep olan postlardan örnek ver mesela.

Post kasmak şudur sana söyliyim,aslında insanların post kasıp kasmaması,madalya alıp almaması umurumda-umurumuzda değil.

Ama zaten var olan konulardan,daha önce elli kere konuşulmuş olan konulardan,arama yapmayıp bir tane daha açarsan,

Ciddi,belki ilk defa konuşulan konularda konuyla alakası olmayan,saçma sapan,bilgi içermeyen,geyik amaçlı mesajlar atarsan.(örn:ferrarilerde şanzuman sorunu,cvp:yaa bende ferrari gördüm yolda..gibi)

Gene bilgi içermeyen,saçma konularda,3-5 arkadaşınla,"hauaha amuaha zuhaha aq ahmet sendemi,mehmet olmm gordunmu" tarzı 1-2-3 kelimelik postlar atarak,konuyu uplayarak,güncel tutarak,bizim kafamızı .kersen.

Anlıyacağın,ko ile alakası olmayan şeyleri,gereksiz şeyleri, kişisel veya kendi 2-3 kişilik grubuna ait muhabbetleri burada çevirirsen,

Kasıtlı olarak patlatılan konular,ve devam ettirilen konular post kasmaktır.

Ki son günlerin modası,"hadi patlatalım"
Aslında "patlatmak" kelimesinin ko bölümündeki evrim sürecine bakarsanız,ko bölümünde "patlatmak" kelimesinin ilk olarak bi abiniz tarafından kullanıldığında arşiv kayıtlarından görebilirsiniz.

Zaten atılan mesaj kendini belli eder,post kasıp kasmaması umurumuzda olmasada,diğer okuyan-yazanları rahatsız edersin,yanlış olan budur işte,ahmedin mehmedin madalya için kasması değildir yani.Ahmette taksın bi madalya,mehmet te taksın bi madalya,banane.
Yeterki rahatsız etmesin diğer insanları.
Ko bölümünün ana sayfasına bakınca,80 mesajlı geyik konular görmek istemiyorum ben,olay bu.


Aynen birebir sana katılıyorum eksik olan birtek şey ise sorulan bir soruya verilen cevaplar arkadaşalar şunu unutmayın (ZİHNİYETİ BELLİ KİŞİLERE GERİSİ ÜZERİNE ALMASIN) sorulan soruya nedense cevap yerine daha önce yapmaya çalıştığınız hile denemelerini hatırlıyarak zıplıyor yada atlıyorsunuz. Birşeyin yapılması için illaki hileli olmasına gerek yok kaldıki uzun denemelerle birşeylerde becerilir. Soru okunmadan "olmaz öyle şey video veya resim" diye atlamakta yersizdir sonuçta böyle yapılan işlerde bence post kasmaya girer hala idda ediyorumki diğer platformlardan daha temiz bir yer burasıdır. Unutmayın çoğumuz sütten çıkmış ak kaşıklar değiliz öyle yada böyle birşeylere bulaştık yada istemeden bulaştırıldık. Benim bir kaç gün önce açtığım topicteki örnek gibi yazılanlar uzadı gitti bir taktik kelimesini niye kullandığımı sordu bir diğeride video yada ss diye söyleniyordu sonra biride bahsi geçen derecenin üzerinde rakamla derece olmayacağını söylüyordu. Eğer ben taktik kelimesini kullanmasaydım yada yaptığımı söylemeseydim cevap gelmeyecekti. Belkide bilerek elimi ateşe soktum. Tabiki bahsettiğim zihniyet sahibi insanlar cevap yerine saçmalamaya başladılar hatta "şu itemi koy" diye yazıda yazdılar unutulan birşey vardı yazımda itemin adı yada cinsi geçmiyordu. Dikkat edilirse herhangi bir item deniyordu. Herneyse yalancılıkla hatta dalga geçmekle suçlandım. Hatta biri tutupta logoritmayla algoritmayı karıştırdığımı söylüyordu bir başkasıda hasta ruhlu olduğumu doktorluk olduğumu belirtiyordu. Sonra cevabı aldım ve kilitlenmesini rica ettim en sonunda sevgili yöneticimiz insan olduğunu ihtiyaçları olduğunu bunlardan birisininde uyku olduğunu söyledi haklı olabilirdi ama ben ilik kilitleyin yazımdan sonra geçen süre tam üç günü buldu. Biraz aşırı uyku olsa gerek. Hala denilebilirki "sen yalancısın" emin olun sözü cidden dinlenen ve saygı gören bir kaç kişiye yöntemimi konu kilitlendikten sonra özelde anlattım. Velhasıl aslında arkadaşımız çok güzel bir konuya değinmiş. Kendisini tebrik ediyorum bence biraz daha yazarken seviyemizi koruyalım emin olunki hayatta noob kabul edilen insanlardan çok şeyler öğrendim ve diretmiyelim belki bizden bile iyi blenler olabilir. Her neyse sanırım kafanızı şişirdim herkesten özür dilerim sağlıcakla kalın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bla bla bla uzun uzun yazmaya gerek yok önemsiz konular.
soru soran adam gibi sorsun , başta kendi araştırsın, son olarak takıldıgı bir yer varsa sorsun. ona cevap vermeyen adamı bizzat ben laf yagmuruna tutarım. tabii gerektigi gibi sormayanlarıda laf yagmuruna tutarım.

post kasmayı hala sorguluyorsan eger madalya alınca önemli biri olucaklarını sananlar var aramızda.

neyse bu tartışmanın sonu yok çünkü tartışabilen kişiler belli post kasan kesim belli post kasma diyen kesimde belli. sonuç degişmez herkes istedigini yapar. post kasana nasıl post kasma diyemiyorsanız. post kasma diyenede nie öyle söylüyorsun diyemezsiniz. dolayısıyla kendinle çelişiyorsun şu açtıgın topicte.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi kırdıysam özür diliyorum şimdiden,ancak şunu söyliyim,
günde 10-15 saat online im,sürekli paticiği takip ediyorum,ve evet ko bölümünde açılan her konuyu okuma gibi bi hastalığım var,çünkü bu oyunu oynuyorum aktif olarak.

Bugüne kadar kimsenin mesajının altına "sen post kasıyorsun" yada "post kasma" diye yazmadım,varsa çıkarın özür dileyeyim.Şikayet etme gibi bir alışkanlığımda yoktu,bugüne kadar hep kendi aramızda burda çözdük tatsızlıkları,kavga dahi ettik çok(bknz: ben vs fatihkaraca, ben vs oqo, ben vs mxzr) ban da yedim zamanında bu bölümden tartışma yüzünden.

Ama sonuç olarak hep çözdük bir şekilde.Bu hafta artık gerçekten 4-5 arkadaşımız olayı "post kasma" seviyesine getirdi,seninde açtığın bu konu üzerine tuz biber oldu.Yoksa sen tabiki güzel bir konuya değinmişsin,ama asıl altta gizli olan konu post kasanlar olduğu için senin açtığın konu ters tepki aldı.
Son bişey söyliycem kendi adıma,bir ay öncesine kadar burada olan arkadaşlar zaten biliyor.Geyikte çeviriyoduk burda,ama herşeyin ölçüsü vardı.Bence en güzeli o zaten.Yoksa bizde 1000-2000 mesajı bilgi .,xcxzc yazmıyorum bunaldım
Hepimiz kardeşiz,geyik güzeldir stabil olduğunda :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

//
neyse bu tartışmanın sonu yok çünkü tartışabilen kişiler belli post kasan kesim belli post kasma diyen kesimde belli. sonuç degişmez herkes istedigini yapar. post kasana nasıl post kasma diyemiyorsanız. post kasma diyenede nie öyle söylüyorsun diyemezsiniz. dolayısıyla kendinle çelişiyorsun şu açtıgın topicte.
//


Böyle düşündükçe ne köy olur ne kasaba... Siz kendi içinizde olmazları kabul ediyorsunuz. Diyecek bişi yok...

Silin Konuyu Gitsin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reflective, 01 Eylül 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
Post kasanda konu hakkında mantıklı şeyler yazsında bi anlamı olsun...
Bazılarıda konuyu nasıl patlatırım diye düşünüyor onlar daha beter.


+1 (aman post kastık :) )[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (göçtü göçtü..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazılarınız öyle boş insanlar ki buna inanamıyorum.
İşte aşağıda bir örnek..

said:
bilgehan, 01 Eylül 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
böyle boş topic ler açarak post kasmış oluyorsun


@bilgehan;
Ben senin hayatın kadar Forum Yöneticiliği yapmış insanım.(Moderatörlük Değil) Bir forumda açılan konunun gereksiz bir konu olup olmadığını bana sakın öğretme. Sen ve senin gibi boş insanlar yüzünden durum böyle oluyor ya.Düşünmekten aciz insanlarsınız bana göre.(Sen ve senin gibiler)

Sen ve bir çoğunuz daha yazdığım konuyu adam gibi okuyup kendi içinizde idrak edememişsiniz ki.

Böyle boş işlerle uğraşmayın.. Biraz okuyun ve anlamaya çalışın... İnsanlara çamur atmayı, yağ gibi su üstüne çıkmayı çok seviyorsunuz.(Çoğunuz iş edinmiş bunu.Yapacak işiniz yok ki. Sadece geyik.Daha buranın bilgi paylaşma platformu olduğunu bile anlayamamışsınız.)

Bir önceki mesajımda da dediğim gibi. Görünüşe göre şu durumdan oldukça mutlusunuz.

Diyecek fazla birşey yok.
Silin gitsin konuyu...

[Bu mesaj LordOfTheShadows tarafından 01 Eylül 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...