Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Character Açmak


Catrenox

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba .Ben bayağdır Uo oynuyordum ve biraz ara vermenin gerekli oldugunu anladım ve WoW oynaya başlıyıcam.CD yi ısmarlattım 2-3 gün içinde gelior.Warcraft ın diğer serilerini Frozen Thornu fln bayağ biliyorum ve bayağ oynadım.Buraya kadar hersey güzelde sorun olan char.Ben charı ne acıcagıma karar veremedim.FAQ ları ve skillerin hepsini okudum ama genede bulamadım.Bana char acmam konusunda yardımcı olursanız bende deneyimlerinizden yararlanmak isterim.Şimdiden teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence öncelikle düşünmeden aç bir char ve basla oynamaya.1 hafta sonra ortalama lvl 20-25 olursun rahat.lvl 21 oluncada dal bg ye ve gör pvp ortamını.oyunu anlatmak olmaz kendın görüp begen charını.zaten bu arada birsürü değişik classla karsılasırsın[signature][hline]Yeni papaya ucaktan inip vatikana ayak bastıgı anda gazeteci sormus:
sayın papa vatikandaki genelevler hakkında ne düşünüyorsunuz?
papa:vatikanda genelev varmı?
ertesi gün büyük manset:papanın ilk sorusu,vatikanda genelev varmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 09 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
Warlock aç, gerçekten imba bir class ve serverda en az olan class. Değere binersin, herkes seni guildina almaya çalışır.
Serverda azda, imbalık konusuna katılmıyorum orta halli, ama özellikle partyler soulstone ve stamina buff için alıyor.Ben warlockum ama partylerde magenin yanında kendimi biraz gereksiz hissediyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 09 Ağustos 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
Serverda azda, imbalık konusuna katılmıyorum orta halli, ama özellikle partyler soulstone ve stamina buff için alıyor.Ben warlockum ama partylerde magenin yanında kendimi biraz gereksiz hissediyorum


İyi oynayan warlock'u pvp'de yenmek çok zordur. Server'da az olmanızın avantajı MC'de Onyxia'da roll yapıcak kişi hep azdır, çok kısa sürede epic itemlar alırsınız. Dediklerine ilaveten MC'de "banish" Allah'ın emri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

36 paladinim var, kendimce birseyler soyleyebilirim. Paladin pve de guzel bir chardir party uyelerine cesitli bonuslar verirsin ayrica olen oyunculari diriltme gibi bir skilinde var, level 40 olunca binegine para vermeden sahip oluyorsun diger charlar para biriktirmek zorunda (warlock haric ). PVP ye gelirsek, PVP de iyi bir class degil, yani kolay kolay olmuyorsun ama senden bir class kacmak istediginde cok rahat kacabiliyor, dolayisi ile karsi tarafi oldurmekde zorluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sakin shaman acma, guclu muclu diyolar ama mc (oyunun en sonundaki en guclu yaratiklarin oldugu yer)ye girdigin zaman gereksiz bir class oldugunu anliyorsun. sahsen shamanimi herhangi baska bir class ile degistiririm su an.

hmn.. warrior/druid/priest/lock aklima gelen iyi secenekler su an.

ama hepsini dene oyle karar ver.

fakat horde acma cok kotu ortam filan, alliance ac direk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

katılmıyorum uzun süre alliance oynadım şimdi yeni yeni kor'gall da horde başladım ortamı gayet güzel bence biraz quest kıtlığı var sanki o da ben bilmiyorum diyedir herhalde ortamı daha iyi onun dışında horde oynamak gayet daha zevkli ve daha deneyimli insanlarla oynadığını hissediyorsun...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

class konusunda da sana şunu söyleyebilirim hiç elvel 60 charım olmadı çünkü ben de bir türlü karar vremedim ne oynayacağıma ama şimdi kor'gall da warrior açtım oynuyorum valla bl de de level 40 warrior var ama dedim gibi alliance ortamı baydı beni warrior dışında da sana warlock veya mage öneririm bglerde çok iş yapıyor bu iki class... mage biraz daha ağır basıyor gibi ama warlock da zevkli bir class...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock'a kötü diyenler yanındaki succubus varken onun seduction spell'ini nasıl durduruyorsunuz merak ediyorum. Şahsen beni sonsuz döngüye oturtuyor ekrana bakıyorum sadece, petine poly atacak kadar zaman vermeden tekrar seduction atiyor.

Bu adam Voidwalker varken share damage türü birşey açıyor yediği damage yarısı yaratığa gidiyor. Yaratık tam ölmek üzere iken sacrifice edip 12 saniye invul aliyor. Yanlış anlamayın invulken o size saldırabiliyor siz saldiramiyorsunuz, paladinin invul gibi degil bu.

Bu adamin 1 saniyede sonsuz atilan fear spell'i var. Polymorph gibi bir sure sonra immune oluyorsunuz ama 5 kere atiyor en az.

Bu adam 10 saniyelik summon spellini 0.5 saniyeye indirip duruma göre pet degiştiriyor, peti ölünce yenisini anında çıkarıyor.

Bu adam soulstone yapıyor öldürdüğünüz an geri geliyor. Spellstone yapior 1200 spell damage absorb ediyor. MC'de banish yapiyor, öteki instancelarda grubuna +50 stamina veriyor.

Nasıl buna güçsüz diyebiliyorsunuz anlayamıyorum. Benim bir arkadaşı tanıştırayım sizle nasıl oynanır öğretsin. 2 rouge 1 warrior horde'u aynı anda yedi gözümün önünde, tamam adamlar maldı biraz ama 3x 60 tek başına yiyen class fazla yoktur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...