Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar neyi sever neye aşık olur...


Zyon

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Piç erkek demek muhtemelen sürü lideri demek ve kadının genlerine milyonlarca yıl önceden işlenmiş bir şey. Bizde mantıklı cevap arıyoruz ! Gerçi şimdi sürünün liderliğini para aldı ve kadınlar DNA larından dolayı paraya meyilliler. Gelecek nesilleri de düşünmek lazım. O kadar aşk şarkılarının erkekler tarafından yazılması ve kadınların bu konuda geride kalması ise doğal seleksiyonda elenen erkeklerin haykırışları...

Bizim güzel diye ifade ettiğimiz kavramların belirli kriterleri var. Erkekler için güzel kalça, iri memeler , saçlarının diri ve canlı olması ... kadınların içinde yukarda değindiğimz unsurlar. Bu aşk işinin akılla olmadığı bir gerçek. Bizi günlük hayatta yaşatan akıl DNA aktarımı geldiğinde sanki çizili plana göre işliyor. Burada akıl ve bilinçlilik devre dışı.

Öldüğümüzde ise ruh bedenden çıkıp gidiyor diye düşünüyoruz ama ruh , bilinç dediğimiz şey nedir? Bu vücudumuzda bulunan ve planı Zigotken atılan bir proje. Bu projeyi sonlandoran ne ! Evrim ana amaçlardan birisi fakat bunu yöneten ne ?


guzel sorular bunlar...(tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

fenn said:

ruh , bilinç dediğimiz şey nedir? Bu vücudumuzda bulunan ve planı Zigotken atılan bir proje. Bu projeyi sonlandoran ne ! Evrim ana amaçlardan birisi fakat bunu yöneten ne ?



Ruh diye bişey yok, bilinç zekanın bi yan ürünü. Ortada plan yok proje yok yöneten yok, evrimse amaç değil araç da değil yalnızca doğal bir süreç. DNAların kendilerini en iyi şekilde kopyalayıp çoğaltmak için uğraşıyor olay bu kadar.

Teşekkürler.


Ha kızlar da rocco sifrediyi sever ama benjamin frankline aşık olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekşide biri şöyle yazmış, büyük ölçüde katılıyorum,

https://eksisozluk.com/entry/76872138

said:
para yazan erkekler ve dürüstlük vicdan gibi şeyler yazan kadınlar aynı fabrika ürünü. ikisi de yalancı ikisi de hem kendisini hem karşı cinsi kandırıyor.

üçe indirgemek ne kadar doğru bilmiyorum ama başlık üç istiyor madem o zaman yazalım;

1) güç. kast ettiğim şey fiziksel güç değil, maskülen güç. kadın sizin her daim sığınılacak liman olduğunuzu bilecek. en sert fırtınada dahi yıkılmayacağınızdan emin olacak.

2) sosyal statü. bu para demek değil. bu toplum tarafından saygı görmek demek. ali ağaoğlu, zülfü livaneli'den daha zengin ama daha saygın değil. çevrenizden özellikle de kendi hemcinslerinizden gördüğünüz saygı, kadının size olan ilgisini belirler. ota boka para yazan ezikler, hiçbir kadın tarafından arzulanmayan, hiçbir kadın tarafından sevilmemiş oğlan çocukları. bunun sorumlusunu da parada buluyorlar. para ile escort hayatı süren güzel ama kalitesiz kızları satın alırsınız anca. (para ile ilgili bu genel yanlış kanı hakkında ayrıca ayrıntılı bir entri yazacağım.)

3) zeka. zeka paraya giden yolu da açar. hazırcevap esprili para kazanma becerisine sahip, yanlışı yıkıp doğruyu yeniden inşa edecek beceride bir adam kadınlar tarafından arzulanırlar.

bu üçünün toplamı kaliteli, becerikli maskülen erkektir. kadınların diğer kadınlarla dahi paylaşmayı göze alacağı kadar çok rağbet görür. gerçek hayatta fazla örneği yoktur. sinemadaki örneği don vito corleone, televizyondaki örneğiyse serhan aksak'tır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kadınlar, bilinç altı isteklerini güncel şartlar alında değerlendirecekleri kadar insanlık evrimleşmediği için, 2018 den bağımsız bir olgu zaten, ama "maskülenlik" den kasıt kas gücüne dayalı baskınlık değil zaten anlatmaya çalışmış orada tabi yetersiz olmuş ayrı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

ekşide biri şöyle yazmış, büyük ölçüde katılıyorum,

https://eksisozluk.com/entry/76872138


şu maddelerin hepsi paraya çıkıyor gene :D rahmetli dedemin bi lafı vardı en pısırık adamın cebine parayı koy başına aslan kesilir diye.

fakirsen güçlü değil zorba, serseri derler ancak adama, sosyal statüyü, saygıyı geç sürekli eziklerler seni. senin yerin burası değil defol git gecekonduna derler.
zekayı da direk paraya bağlamış arkadaş zaten :D

ama gene de genelleme yapmak için doğru bu maddeler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...