Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frpde kadın karakterler


TheSilver

Öne çıkan mesajlar

Orta cagda kadınlar hakir görünürdü sacmalamayıp tarıhı ınceleyınız frp ıle tarıhı bulamac edıp kadın estetıgıne daldıgınız surece bu konusma bır sakız gıbı uzar sonucta ne mı olur kocaman bır hıc...
Once tarıhı ınceleyınız zırhlar ve tasarımları da dahıl buna...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki resimlerdeki tiplemeler daha hoş bence de frp karakteri olarak ama zaten bunlar da ağır zırhlı paladin, fighter gibi karakterlere gider. erkek ranger'a ya da rogue'a da baksanız zaten hafif bişiler giyer günümüz insanı misali, durum böyleyken kadın olanların daha açık giyinmesi ok da acayip değil..

fakat mesela yukarıdaki resimlerdeki kadınlar da birbirine çok benziyor, kendi grubuma kadın paladin olarak ilkini seçebildim (sondaki tiefling gibi) ama içime sinmedi. kadın karakter eleyeceksem hem de karizmatik durmasını hem de güzel gözükmesini (açık saçık giyinmek demek değil) tercih ederim cha'sı yüksekse. iwd serisinde başka resimler de var mesela daha dengeli, görünce "vaaay" demediğiniz (erkek olduğunuzu varsayarsak ;) ) ama erkek fatma'ya da benzemeyen (varsa kimse bun uyan alınmasın :-p ) karakter resimleri var.

boris valejo tarzı çizimler de başka bir ekol tabii, adamın resimlerinde zaten giyinen insan haram süt emmiş demek.. :lol:[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimidi üç beş kız mesaj atıp nediyon be yobaz falan derler :)
ya zaten ben zırh giyeninden bahsediyorum deri zırha gelince ben elmorun çizdiği bir silvara resmi gördüm yanında giltahanas
falan vardı kadın bir giyinmiş bir giyinmiş adam boşuna duva etmiyor paladineye insan yapdiye valla ben 5 deve falan keserdim paladineye bir kıyak geçsin diye :)

[Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 19 June 2003 15:03 tarihinde demiş ki:
kadın karakter deilde kadın oyuncu asıl bozar frpyi
erkek oyuncular sulanır felan
hepsini tokatlaman gerekir urasılmaz[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı
Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa


Kızlı erkekli oynarken komedi oluyordu sex sahneleri. Kız diyo : şimdi ben tutuyorum... *sencored* :) Çok ciddiyim bu arada şaka değil bunlar.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 25 June 2003 03:28 tarihinde demiş ki:
bu arada hafifi zırh olayı sır fkadınlarda deil
caramona bakın sadece omuzluk bide bi chain tunic giyer
taniste armor hak getire
flint dwarf ama delirle arası yok sanırım leather takılıyo
sturmde full plate giymese grubun darksuna bırakıldıgıdna 3 kurusluk deeri kalmıcak

yane dragonlancede felan zaten pek zırh hevesi yok
yane anamadım

ama kız oyuncu olayında ben karsıyım cunku her halukarda bi ask olayı geciyo
ciddiyet bozuluyo
yada cirkin bi oyuncu karsına geciyo oyun oynatmaktan tiksiniyosun
dm screen goz bagı felan kesmiyo
gozune sigara basasın geliyo
o nedenle kız oyuncu yas
haaa super oynuyanı yok mu war
ama yane[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı
Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa


Hem de ne süper oynayanlar var bir bilsen :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadigimiz ve okudugumuz fantazi kulturune ait ogeler de elbet fantazi urunu olmak durumunda. Charisma'si yuksek olan karakterler kasli/guclu/guzel gibi sifatlari uzerlerinde bulundurmalilar.

Bu mankenlerin tumunun standartlardan daha guzel insanlar olmasi gibi bir durum daha cok.[hline]things have never been so swell, i have never felt so well.
pain, you know you're right.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence kadınların acık sacık gıyınmesı mantıklı cunkı Fantezi bu sonucta ustlerıne ne yakısırsa onu gıyıyorlar Dragonlance de mesela LauranaHalf plate tarzı bır sey gıyıyor kı Sturm un kıde full degıl half yanı bır elf kzıyla bır Solamnıa sovalyesı nasıl es durumda olabılırkı.Sturm un zırhının tek farkı oda altında chaın var yanı cızım yapılırken daha cok goze hos gorunmesıne dıkkat edılıyor Aribeth mesela paladin ve cok acık bır plate zırhı var ve cok kullanıssız bır zırh dıkkat edersenız yada ravenloftta kı kadınloarın cogu acık sacık gıyınmıstır.Bır de kadın savascıların acıklıgına su sekılde yorum getırebılırız oda zırhlar cok agır kadınlkarsa erkeklerden gucsuzdur aynı zamanda kadınlar ıcgudulerı yuzunden plate maıl ı bıle zarıf ve şık yapmaya calısırlar bır erkek ıcın koruma faktoru onemlıyken bır kadın ıcın dıs gorunus daha onemlıdır ve dedıgım gıbı güç faktoru var merak ederım bu gun kac kısı Full Plate den vazgectım Half Plate gıyebılır ve bunun ıcınde rahatca savasabılır[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sturmla aynı zırhı giyiyor benim bildiğim full platedi aynı zırhı giymeyelerinin nedeni lorananın mızrak savşında solamniya şovalyesi olması bununla kalmıyor gümüş genaral ünvanı alıp taburlara komuta ediyor solamniyalılar bozuluyor tabi bu işe :)
biraltın ejder alıp humacılık oynuyor falan filan.Ravenloftada iş biraz gotik korku ögesi olan çıplak kadına vuruyor zaten bir gotik korkuda erotizim vardır vampir ince gecelikli tüllü bakire kızları falan ısırır.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 27 June 2003 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 27 June 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca tarihte de bütün zırhlar koruma maksadıyla giyilmez, savaş dışı zamanlarda çok kullanışsız olduğu belli olan, sadece şatafat için giyilen zırhlar vardır. bir kadın giyiyorsa biraz daha açık olması doğal bu nedenle. fakat istisnasız hepsi açık giyiniyorsa hem durumda bir yanlışlık var demek o zaman. ille güzel ve çekici görünecekse ağır zırhlar giyerken de bu mümkün. mesela anime'lerde de mekanik zırhlar (bilimkurgu) ve vücudu saran zırhlar (fantezi) vardır ama ille ki çekici görünür karakterler çirkin olması istenmemişse özellikle..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sturm full plate gıymıyor full plate bastan asagıya plakalardan olusur UO dakı gıbı Sturmunkı Half plate Laurananınkı ıse Solamnıc zırhı degıl Qualinesti den ayrılırken gıydıgı zırh var uzerınde ayrıca Laurana Solamnic sovalyesi olmuyor sadece general oluyor Gümüş Ejderhaya binen Altın general zaten Laurananın Solamnic olması ımkansız cunkı Oath and Measure da sert bır sekılde "Sadece Insan Erkekler Sovalye olabılır" dıyor yanı ınsan ırkına aıt olmıyan bırı sovalye olamaz hatta bu bır kadınsa ıyıce ımkansızlasır bunun yanında sadece Tanis gibi onursal sovalyelik sıfatı alabıler saygı unvanı olarak ama bu unvan onları sovalye yapmaz[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onurasala tamamiyle saçmalık resmen şovalye oluyor hatta soth diyor benim zamanımda böyle çipler şovalye olmazdı diye
hatta tanis bir yerde artistlik yapıyor solmniyalıların komutanı bir emir veriyor tanis burada en yaşlı benim benim sözüm geçer diyor sonrada geberiyor tabi öyle artislik yaparsan delerler :) iyi oldu sturm adam gibi şovalyelik yapamadan onu şovalye yaptılar hiç haketmemeişti.[hline]I'm a lost soul in frp
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...